Ada je napisao/la:slusaj ti radebl, ja sam iznio svoje misljenje, niti sam vrijeđao tvoj klub, niti sam vrijeđao tvoju majku, a razliku od tebe!
Ti si ocigledno iskompleksirana osoba!Ja sam medju prvim cestitao navijacima borca zasluzenu pobjedu, i post koji sam ja napisao je realan!Sudija je dobro sudio, osim mozda jedne situacije, ali nije ovo liga prvaka..jer bi se za onakav start u jacim ligama okarekterisao kao crveni karton, mislim da ce svak realan to reci, ali ponavljam, daj Boze da se nako svugdje sudi gostima kao sto je to bilo u banjaluci!
Nemozes porediti sve navijace sa jednim nepismenim navijacem, tako razmisljaj, jer ja kad budem razmisljao o navijacima borca, necu ih porediti sa tobom, oni to nisu zasluzili

respekkt ada, samo problem je sto tom kako ti kazes da je nepismen velezov navijac, niko na velezovoj temi nije oponirao, nego su to radili navijaci borca uglavnom ( cast rijetkim izuzecima na velezovoj temi).
Kad igraju borac i velez, dva stara sportksa kolejktiva sa tradicijom , navijacima i svim ostalim, to je uvijek derbi, koji ne treba poslije omalovazavati izjavama tipa sudjenje je opredjelilo utakmicu, i to u situaciji kada je svakom debilu vidljivo da je borac bio 10 puita bolji tog dana od veleza, poptuno dominantna ekipa na terenu.
Dalje, borac je dao prenos (cetvrti put zaredom ) domace utakmice, mislim da ih ima ubjedljivo najvise do sad, znaci nema govora o namjestanju sudjenja i rezultata.
Sudiojske greske, bilo ih je, kao sto ih vecinom ima na svim utakmicama, ali ni pod kakavim okolnostima se ne moze reci da je sudjenje bilo tendenciozno u korsit borca.
PA u situaciji 1-0 ciovjek ponistava borcu cist regularan gol.
Taj isti navijac koji pljuje na sudjenje, u vise svojih postova to i ne pominje kao gresku.
Kad igraju borac i velez, to mora da bude praznik fudbala u bih, koji ne treba degradirati ovkavim izjavama o namjestanju rezultata, jer istini za volju, i po nikakvim katastrofalnim uslovima obe ekipe su pruzile vise od igre, i svi smo gledali sjajnu utakmicu, a u fudbalu uvijek neko mora da pobjedi neko da izgubi, (dodfuse nekad bude i nerjeseno

).
Zat skidam kapu, pravim navijacima veleza, koji su na ovoj nasoj temi borcu cestitali apsolutno zasluzenu pobjedu, a isto tako zamjeram onima koji na velezovoj temi, nisu oponirali onom tipu sto je pisao o namjestonoj pobjedui boprca, domacinskom sudjenju itd.
Mislim da je borac ovom igrom na onakvom terenu u subiotu, zaista pokazao da je ekipa koja igra jedan od najljepsih ako ne io najljepsi fubal u ovoj PL.
svaka cast borac!!!
Stojnic najvaljuje 6 bodova iz preostala dva kola kao posve realna, ja dijelim njegovo misljenje, te imajuci u vidu da siroki gostuje zrinjskom, gdje tesko moze izvuici vise od boda, mislim da sa dvioje pobjede sami odlucujemo o jesenjoj tituli.