Dobro je onda sve cisto, nisam znao
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- TheTruth34
- Kontakt:
Juve protiv Venezije, meda ne može u drugom poluvremenu, nevjerovatno, kako su pali qrcu za uši..
Ma i ova Venezia je ebena ako ces iskreno. Zanimljiva skupina igrača.TheTruth34 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 19:37Juve protiv Venezije, meda ne može u drugom poluvremenu, nevjerovatno, kako su pali qrcu za uši..
- muha milanez
- Kontakt:
Onda pričaju kako u dvije utakmice mogu protiv svih potencijalnih protivnika u osmini finala. Vidjet ćemo, volio bih da griješim, ali Juve mora pojačati svaku liniju u ekipi sa po jednim dobrim igračem kako bi ličili na nešto.
Ne može ti De sciglio igrati pa makar se protivnik zvao Venezia.
Ne može ti De sciglio igrati pa makar se protivnik zvao Venezia.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Koji je ovo maestro izveo slobodnjak
Ocajno los Juventus, ako nastave ovako upitna je i LP.
Ocajno los Juventus, ako nastave ovako upitna je i LP.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
LP je prevelik zalogaj. Sa sigurnoscu tvrdim da Juventus ne moze do iste, uostalom to sam najavio jos u augustu.
Raspored Venezia, Bologna, Cagliari, Udinese i Empoli je za pozeliti da se vrate u top 4 i sta urade? Nema sanse.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Brate LP ti nije isto sto i Seria A. Juve koji je daleko od top 4 u Italiji zavrsava ispred Chelsea koji je u top tri u EPL-u. Druga stvar je sto Juventusu i Allegriju odgovaraju ofanzivnije momcadi i situacija gdje nisu favorit.muha milanez je napisao/la: ↑11 dec 2021, 19:46Onda pričaju kako u dvije utakmice mogu protiv svih potencijalnih protivnika u osmini finala. Vidjet ćemo, volio bih da griješim, ali Juve mora pojačati svaku liniju u ekipi sa po jednim dobrim igračem kako bi ličili na nešto.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Juventus ne treba 3, već brat-bratu 6-7 novih igrača u prvih 11. A to košta golemih para koje oni trenutno nemaju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nakon veceras LP je predaleko, cak bi rekao i nedostizna, osim da neko od top4 bude gori od Juventusa u drugom dijelu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
dva beka, jednog napadaca i tri nova igraca u sredini. Otprilike tako.Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 19:58Juventus ne treba 3, već brat-bratu 6-7 novih igrača u prvih 11. A to košta golemih para koje oni trenutno nemaju.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
2 vezna, 1 krilo 1 napadac najmanje . Sa ta 4 igraca Juventus bi bio ponovo konkurentan za skudeto, ali kako ovi u upravi ne misle do ljeta nista raditi, samim tim kako Juventus nece igrati LP naredne sezone, mozes zaboraviti sve to.Romagnoli13 je napisao/la: ↑11 dec 2021, 19:58Juventus ne treba 3, već brat-bratu 6-7 novih igrača u prvih 11. A to košta golemih para koje oni trenutno nemaju.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo što su milanski klubovi u blagoj prednosti i svakim sljedećim potezom na merkatu. Napreduju dodatno. Tako da nakon skoro decenije, Juve je taj koji mora da stiže konkurente a ne obratno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Upitno je koliko je fin. zdrav Juventus nakon Ronalda, korone i ovih par transfer promasaja, iz ovog kuta je i dolazak Allegria promasaj, bolje bi bilo da se nastavilo sa Pirlom i pokusalo se nesto novo napravit + par mladih igraca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- muha milanez
- Kontakt:
A isti taj Chelsea ih demolira u Londonu, ponizi. To što su završili ispred njih je lažna slika. Pravo stanje je nešto sasvim drugo i vjerujem da će se to vidjeti u osmini finala.meepo je napisao/la: ↑11 dec 2021, 19:58Brate LP ti nije isto sto i Seria A. Juve koji je daleko od top 4 u Italiji zavrsava ispred Chelsea koji je u top tri u EPL-u. Druga stvar je sto Juventusu i Allegriju odgovaraju ofanzivnije momcadi i situacija gdje nisu favorit.muha milanez je napisao/la: ↑11 dec 2021, 19:46Onda pričaju kako u dvije utakmice mogu protiv svih potencijalnih protivnika u osmini finala. Vidjet ćemo, volio bih da griješim, ali Juve mora pojačati svaku liniju u ekipi sa po jednim dobrim igračem kako bi ličili na nešto.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Taj Chelsea je isto prosle sezone bio los u ligi i na kraju uzeli LP. Mislim po prikazanom u Seria A Juventus nije trebao proci grupu u LP , a oni zavrsise prvi. Moguce da igrači imaju veci motiv kad igraju u Europi , da im odgovara isto to sto nisu neki izrazit favorit i sto u LP ekipe igraju dosta otvorenije.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nikad se ne mogu porediti pristupi u utakmicama LPa i domaćeg prvenstva. Bezbroj je primjera gdje su ekipe znale podbaciti u domaćim šampionatiima a u Evropi igraju odlično. Mada ima i obrnutih situacija.
- muha milanez
- Kontakt:
Ne znam brate, vidjet ćemo na kraju. Mislim da Juventusu generalno ne vlada neka pozitivna energija u klubu, da se to sve odražava na rezultate. Uz to loša transfer politika zadnjih par godina, užasna.
Najviše me nervira to što se taman Inter pa i Milan vrate u evropi, a sa druge strane Juve padne. Nikako da se to uskladi, da imamo ekstra zanimljivu ligu a i da svi budu konkurentni u Ligi prvaka. Uvijek neke krize zavladaju.
Najviše me nervira to što se taman Inter pa i Milan vrate u evropi, a sa druge strane Juve padne. Nikako da se to uskladi, da imamo ekstra zanimljivu ligu a i da svi budu konkurentni u Ligi prvaka. Uvijek neke krize zavladaju.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ove godine kao da su svi sakati. Nama interesantna borba za titulu, ali brate dragi, nismo mi svjesni koliko su slabi ova top 3 tima (inter, milan i juve). Dakle prosipanje bodova nepotrebno.
Ovo ce biti jos gore u Martu kad polako se gube konci neki i kad se lomi sezona.
Atalanta ce biti ozbiljan kandidat za titulu. Nemaju LP, dobar jesenji dio odigrali, i naravno, uvijek odigraju strasno proljece. Ako to ponove, definitivno mogu do titule. Vidjet cemo kako ce odigrati slijedecih 4-5 kola. S nama igraju kuci, to im je prednost, kao i to da kuci igraju sa juvetom i napolijem. Mi to sve moramo na stranu ici.
Ovo ce biti jos gore u Martu kad polako se gube konci neki i kad se lomi sezona.
Atalanta ce biti ozbiljan kandidat za titulu. Nemaju LP, dobar jesenji dio odigrali, i naravno, uvijek odigraju strasno proljece. Ako to ponove, definitivno mogu do titule. Vidjet cemo kako ce odigrati slijedecih 4-5 kola. S nama igraju kuci, to im je prednost, kao i to da kuci igraju sa juvetom i napolijem. Mi to sve moramo na stranu ici.
Ako cemo realno oni vam i jesu jedini kandidati za titulu
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.