Šta? Sad radi?123456 je napisao/la:Mozila nece ali ima ko hoce
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Ljudi!
Ulazim na FB danas i vidim nestalo mi ono da mi se sa strane u desnom cosku pojavi ono ko je kome sta lajknuo,napisao i to,zna li neko do cega je i kako da vratim ? (chat je ostao isti kakav je i bio )
Ulazim na FB danas i vidim nestalo mi ono da mi se sa strane u desnom cosku pojavi ono ko je kome sta lajknuo,napisao i to,zna li neko do cega je i kako da vratim ? (chat je ostao isti kakav je i bio )
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Goalgetter
- Kontakt:
Nevjerujem da to mozes smaknuti, u mene je to vec prije mjesec dana pojaviloLudLo 4 je napisao/la:Ljudi!

- Megamon
- Kontakt:
Isto,yebo ih fb da ih yebo.Bas tjeraju korisnike sa njega.LudLo 4 je napisao/la:Ljudi!

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Vjerovatno si instalir'o stari chat, ja sam samo obris'o to proširenje i taj ticker ko je šta lajk'o i komentaris'o mi se vratioLudLo 4 je napisao/la:Ljudi!

Čelik Zenica 1945
- Megamon
- Kontakt:
Nisam ja nista instalir'o,nego valjda sa vremenom to moramo svi imati.Taj novi fb yebo im one majku.Sto ne naprave opciju da mozemo imati onaj stari,prvi oblik facebooka.Nimla_RZ je napisao/la:Vjerovatno si instalir'o stari chat, ja sam samo obris'o to proširenje i taj ticker ko je šta lajk'o i komentaris'o mi se vratioLudLo 4 je napisao/la:Ljudi!

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ovaj kaže da je njemu to nestalo, taj tickerMegamon je napisao/la:Nisam ja nista instalir'o,nego valjda sa vremenom to moramo svi imati.Taj novi fb yebo im one majku.Sto ne naprave opciju da mozemo imati onaj stari,prvi oblik facebooka.Nimla_RZ je napisao/la:Vjerovatno si instalir'o stari chat, ja sam samo obris'o to proširenje i taj ticker ko je šta lajk'o i komentaris'o mi se vratioLudLo 4 je napisao/la:Ljudi!

Čelik Zenica 1945
- harebianconero
- Kontakt:
Ja vam kazem, meni je tako kada mi je na eng. jezik a kada vratim na bosanski jezik vrati mi se stari fbLudLo 4 je napisao/la:Ljudi!
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma joj svima je sad drugačije, evo naprimjer meni jaran ima onaj stari...
Znači piše mu ono Profil, Početna Stranica, Račun, dok je kod mene skroz drugačije
Znači piše mu ono Profil, Početna Stranica, Račun, dok je kod mene skroz drugačije

Čelik Zenica 1945
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Zahebali su ovaj Facebook pravo ja sebi namjestim timeline(nekoko sam uspijo naaviti kako bi trebalo biti) i dobijem novu profilnu stranicu,staru naslovnicu i ovaj novi chat ali bez ovog prozora sa linkovima a daok sam imao timelin naslovnicu a staru profilnu stranicu sam ima s*eban chat
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Evo kako je kod mene..

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Šta si me prikrio bola ?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Lafo nek se vide 4 porukeadis.p je napisao/la:Evo kako je kod mene..![]()

Nego, ti kasniš 2 mjeseca za civilizovanim svijetom što se tiče fejsa.

Čelik Zenica 1945
Ovo sam ja na vrhu što me sakriadis.p je napisao/la:Evo kako je kod mene..![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
i u mene je isto ovako...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Pa gdje vi živite ljudi moji?Limuntos je napisao/la:i u mene je isto ovako...

Čelik Zenica 1945
kakve to ima veze... u buraza mi je onaj ko noviji, u mene je ovaj stari...i nadam se da ce ostat ovakav...Nimla_RZ je napisao/la:Pa gdje vi živite ljudi moji?Limuntos je napisao/la:i u mene je isto ovako...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Meni su ovo smece prvo bili prebacili na onaj noviji izgled, evo veceras udjem opet onaj stari i vidim nisam jedini kojem se to desilo 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ove poruke su mi chat prijateljuu..Nimla_RZ je napisao/la: Lafo nek se vide 4 poruke![]()
Nego, ti kasniš 2 mjeseca za civilizovanim svijetom što se tiče fejsa.

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Kako je ovaj Adi P. pokrio sliku da se ne vidi, ne znam što se stidiš svoje brade i to što si vehabija?
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 103 gosta.