Naravno, dobit chemo ga od Heata u 2017. kada bude uprotectedMaGiCa je napisao/la:Hocete, ali treba vam josh jedan #1 pick, chisto da se kompletira petorka.adriano_leite je napisao/la:Hochemo li uspjeti prije Lakersa osvojiti, shta ti mislish?
Cleveland Cavaliers
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ispao je ljudina i vratio se tata gdje mu je srce, svaka čast!
@Leite sretno u oktobru, nemoj mnogo lomiti večeras radi ove vijesti!
Grbavica naš je Hram!!!
nikad i nisam imao određeni "najdraži tim" (kako to vole reći ovdašnji forumaši) u NBA ligi....poslije kraha Jazz-era nikad nisam NIJEDAN klub gledao kroz navijačku prizmu...gledao sam košarku iz neutralnog ugla dok su ovdašnji forumaši tražili najdraži tim....i onda dođe meni lik i kaže "jedan od LeBronovih fanova"....ono ogadi mi život u trenutku...NEZALAGANJE je napisao/la: Nije ni to problem,ali onda nisi tip koji treba da se poistovjecuje sa timovima,vec sa igracima.![]()
A.F.C. Bournemouth!
- tyler durden
- Kontakt:
vratio se jer je vidio da je heat pusiona i da u cavsima ima dobrog potencijalaRiverPlate je napisao/la:Ispao je ljudina i vratio se tata gdje mu je srce, svaka čast!
lebron je pravi jedan seljo.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Opaaa, vidiii cuda da se dese, pa Bron ponovo svoje talente u Ohio poneseee.
@Adrino, druze, sad kad postajete je.baci a ne primaci, nemoj zaboravit na svoje ovdje prijatelje. Cestitke?
@Adrino, druze, sad kad postajete je.baci a ne primaci, nemoj zaboravit na svoje ovdje prijatelje. Cestitke?
Postovanje treba zaraditi.
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahhaha naravno da necu, nisam "zelen" da zaboravim ko je sa mnom razmijenjivao misljenje na ovoj temi dok nikog nije bilo osim menekad_kako je napisao/la:Opaaa, vidiii cuda da se dese, pa Bron ponovo svoje talente u Ohio poneseee.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nećete.adriano_leite je napisao/la:Hochemo li uspjeti prije Lakersa osvojiti, shta ti mislish?MaGiCa je napisao/la:rambo16 je napisao/la:vidi postoji tema...LET'S GO CAVS!!!! XD
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Nije to upuceno ostalim navijacima Lakersa, samo doticnomUnofficialpage je napisao/la: Nećete.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
cestitke adriano
spreman sam da hejtam cavse ponovo

hit you with so many rights you gonna beg for a left
Evo vam jos Love za Wigginsa,meni pase 
- adriano_leite
- Kontakt:
Onda idesh na listu sa @MaGiCaXConTroL7 je napisao/la:cestitke adrianospreman sam da hejtam cavse ponovo
![]()
@andro234, mislim da cete dobiti nekog drugog, tj. sve osim Wigginsa, ali o tom po tom
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znam ali morao sam odgovorit, jače od meneadriano_leite je napisao/la:Nije to upuceno ostalim navijacima Lakersa, samo doticnomUnofficialpage je napisao/la: Nećete..
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da je Kahn jo uvjek GM to bi ocekivao ali mislim da je ipak Saunders pametniji i da nece dati Lova bez Wigginsa ipak ce dobit dosta ponuda i od ostalih fransiza
-
Evil Genius II
blazersi su bili samo usputna stanica, moja prva ljubav su cavsi jos od vremena velikog shawna kempa i drago mi je da nas ima taman za kvalitetne rasprave o voljenom klubu i najboljem igracu danasnjice
salim se
salim se
Hajde, barem smo konačno saznali Jamesovu odluku.
LBJ će sasvim sigurno ići svim silama da sa Cavsima osvoji prsten, koji je realno i zaslužio jer ih je vodio 2007. do finala. Bilo bi žalosno da jedan takav igrač završi karijeru s negativnim omjerom pobjeda i poraza u zadnjoj seriji, ali kad se sjetim da je jedan od takvih i Chamberlain...
Ništa, sretno im bilo i nadam se da će se jednog dana u konferencijskom finalu sastati sa Sixersima.
LBJ će sasvim sigurno ići svim silama da sa Cavsima osvoji prsten, koji je realno i zaslužio jer ih je vodio 2007. do finala. Bilo bi žalosno da jedan takav igrač završi karijeru s negativnim omjerom pobjeda i poraza u zadnjoj seriji, ali kad se sjetim da je jedan od takvih i Chamberlain...
Ništa, sretno im bilo i nadam se da će se jednog dana u konferencijskom finalu sastati sa Sixersima.
Zadnja izmjena: Claus, dana/u 11 jul 2014, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
Broussard: Cavs offer Dion Waiters, Anthony Bennett, first round pick to Wolves for Kevin Love.andro234 je napisao/la:Da je Kahn jo uvjek GM to bi ocekivao ali mislim da je ipak Saunders pametniji i da nece dati Lova bez Wigginsa ipak ce dobit dosta ponuda i od ostalih fransiza
Tesko brate da cete dobiti puno toga za Lovea, jer je poznato da Love napusta na kraju sezone, a ako bude dao uslov da ce samo za Cavse potpisati, onda ce morati Saunders da popusti. Vidjecemo sta ce se desavati, ali ja ne bih dao Wigginsa. Sve moze osim Kyriea i Wigginsa
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Cini se da je vakat za reprizu finala iz 2007... 
nope,tyler durden je napisao/la:vratio se jer je vidio da je heat pusiona i da u cavsima ima dobrog potencijalaRiverPlate je napisao/la:Ispao je ljudina i vratio se tata gdje mu je srce, svaka čast!
@Leite sretno u oktobru, nemoj mnogo lomiti večeras radi ove vijesti!![]()
lebron je pravi jedan seljo.
vratio se da zavrsi zapoceto
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Melo jos moze reci ovom "nope" ako predje u Bullse.YaSSaL je napisao/la:Cini se da je vakat za reprizu finala iz 2007...
btw cestitam mom drugu adrianu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
neka se vratio,vise mi nije onoliko antipatican,sad mu zelim da osvoji jos koju titulu.i volio bi da se ne pojavljuju nekakvi nadrinavijaci tipa lenbias itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.