Neki navijaci su govorili o njemu kao da je on odveo reprezentaciju BIH u baraz!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Stvarno ne pripadam medju ljude koji brzo vjeruju ili se loze na nesto.Megaloman je napisao/la: Da, ali tu stvar nije SB provalila nego ili Ciro sam otvoreno rekao ili je to izaslo preko nekih drugih medija. Uvjerljivost Slobodne Bosne je opcenito na nivou jednog Expressa. Dakle, da li je uopce doslo do tog sastanka nekih novinara i Cire u Zagrebu te, ako jeste, da li je Ciro te stvari i rekao? Sve dok ne postoje drugi konkretni dokazi osim smeca iz SB - to se ne moze znati. Nikakav argument nije "ako je rekao ovo, mozda je rekao i to". To je ista logika kao da covjek kaze "ako je Milosevic kriv za genocid u BiH onda je vjerovatno kriv i za genocid u Ruandi". Prestanite se bezveze loziti, ovdje svako svoj interes ganja i niko nije bezgrijesan.
Ciro zasluzan sto nismo otisli na SPTarik14 je napisao/la:Oko Cire se dizala previse velika euforija i to je mozda jedan od glavnih razloga zasto nismo otisli na SP.
Neki navijaci su govorili o njemu kao da je on odveo reprezentaciju BIH u baraz!
Kakva li je tek Armenija kad je sa Portugalom kuci nerijeseno igrala,a u gostima izgubila 1:0.Ja mislim da bi nam oni u oba navrata 3-cu uvaliliSaban je napisao/la: Ciro zasluzan sto nismo otisli na SP
Ciro nije zasluzan sto smo otisli u baraz????????? Yebem mu misa kako to moze?
Uzgred i ja se slazem da nismo otisli zbog Cire, preslabi Portugal i jos slabija Spanija nemaju veze sa tim
1) Dobroprincx je napisao/la:nemam pojma sto tog ciru toliko dizete u nebo???????????
1)branio je one lopove u savezu znaci da je i on takav.
2)on je prijed za cobanina nego za selektora daje nekih hiljadu razlicitih izjava,psuje,blebeta,lupeta sto nije dostojno za selektora repke.
3)koji bi jos selektor dopustio da u barazu unidju sa cak 8 igraca puni zutih kartona?
4)koji bi selektor dopustio da njegovi igraci nemaju mjesta na lozama nego ima selma i drugi?
5)koliko je on potrosio vrijemena na repku i igrace,a koliko na reklamama,sponzorima????
6)ako je neki teski bosanac sto je uzimao 70% prihoda od sponzora za sebe,sto nije rekao 50% ili 40%?
7)ako je neki veliki selektor sto nije sredio neke jake prijateljske utakmice??? osjek i novinari pa to jos i albanija nije uradila!!!!!
on je uradio ono sto mi prijed nismo uspjevali a to je pobjedjivati manje timove
Treba Ciru za selektora Kanade.Tarik14 je napisao/la:Nipocemu nije zasluzio da ostane selektor. Ovdje ja djelujem glup jel vec godinu dana sam rekao STOP s Cirom on je napravio haus oko reprezentacije. Ali sada je doslo krajnje vrijeme da na miran i moralan nacin podnese ostavku.
e zbog ovoga nek ide u 3 p.m,svaki dan druga izjavasmijesni_ste je napisao/la:Ćiro: Sa BiH ću izboriti Europsko prvenstvo
Iako je proteklih dana najavljivao svoj odlazak Miroslav Blažević će ostati izbornik Bosne i Hercegovine najmanje do ljeta 2010. godine.
Moj angažman na klupi reprezentacije BiH nije upitan. Ostajem jer želim dobro ovoj državi i ovom narodi, rekao je Ćiro i nastavio:
Imam drugih ponuda. Konkretno me zovu dva-tri kluba, ali ostajem ovdje. Želim se sa Bosnom i Hercegovinom plasirati na Europsko prvenstvo, zaključio je Ćiro.
ciro ostaje a vi sad i dalje pisite hehehehehhhheh![]()
hah.. ma rekla sam ja da on nece ni maknuti.. znala sam-Barcelona- je napisao/la:e zbog ovoga nek ide u 3 p.m,svaki dan druga izjavasmijesni_ste je napisao/la:Ćiro: Sa BiH ću izboriti Europsko prvenstvo
Iako je proteklih dana najavljivao svoj odlazak Miroslav Blažević će ostati izbornik Bosne i Hercegovine najmanje do ljeta 2010. godine.
Moj angažman na klupi reprezentacije BiH nije upitan. Ostajem jer želim dobro ovoj državi i ovom narodi, rekao je Ćiro i nastavio:
Imam drugih ponuda. Konkretno me zovu dva-tri kluba, ali ostajem ovdje. Želim se sa Bosnom i Hercegovinom plasirati na Europsko prvenstvo, zaključio je Ćiro.
ciro ostaje a vi sad i dalje pisite hehehehehhhheh![]()
To ti je Ciro123456 je napisao/la:Ovo vise nije ni smjesno ni zalosno ni glupo ni.ni.......ovo je da se covjek rokne odma.Pa ebo te vise mjesec dana jedan dan osaje pa onda ide zbog Misketa pa se pomiri sa Misketom pa onda ide uz pozdrav "ebite se ali bez mene." pa ostaje ,pa ide jer BHF tako zeli pa ostaje jer je veci patriota od svi nas koi smo bili spremni zivot dati za ovu zemlju.Toliko mi se zgadilo sve ovo oko "tamo njega" da cu poceti povracati....................E moj avater gdjesi da ovo malo pocistis..........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.