brate ova djeca danas su zakinuta u mnogo cemu.. daj janu daj jalu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja mislim da ne može,imaju čuvari koji zaključaju kapije i dežuraju unutar kruga.Ako su blizu kapije,može se zamoliti da puste unutra malo da se obiđe krug.Ali opet provjeri.Aerials je napisao/la:Zna li neko može li se na jezera ući i navečer?
HAHAHAH,prenijelo gaBeduin je napisao/la:Svasta sam se nagledao na forumima, ali sad kad vidjeh da Sloboda72 na temi Simih Han postavlja clanak o smrti Johana Krojfa, e jbg...![]()
![]()
Mozda da ima neka poveznica Sloge (ili Divizije) i Krojfa, a da mi nije naumpala ili nisam procitao cijeli njegov post.
U medijima dva momka, jednog su danas pronasli.sviunapad1010 je napisao/la:Sta je ovo po gradu priča uveliko da je 5 već nestalih ljudi???
Nez tacno koji sad ali ovog sto ima 30 godina su nasli. Za mladjeg koji ima 21 i koji je nestao 02.05. se ne zna.sviunapad1010 je napisao/la:Gdje nađe da su pronasli nekog?
Graca servis StupineRollingPaper je napisao/la:Sad na zadnoj tekmi mi ispo telefon, puko display i staklo. Znate li kakav dobar servis u gradu? Sonyijev je tel
cudan nacind a se pohavlis da si bio na tekmiRollingPaper je napisao/la:Sad na zadnoj tekmi mi ispo telefon, puko display i staklo. Znate li kakav dobar servis u gradu? Sonyijev je tel
Isti sto je i bio ranijeBrcanskamalta je napisao/la:Ko je sada predsjednik RK Sloboda...
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, klasik i 14 gostiju.