FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da li bi Nedim Hadžić odigrao lošije danas od mitskog bića koje je došlo iz Dinama da prekuca ligu? Mislim da ne bi..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Serete,serete,**** sve i svasta al nedo Bog da ko uzivo pogleda utakmicu..
Tacno bi Vam vecini pozlilo.**** se vala i vi,derbi navijaci!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Grob te yebo ako onakav zeljo uzme titulu trebamo se ugasiti!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Da sam na Calinom mjestu stavio bih Herica, Hadzica, Sadikua nek igraju, svakako smo propusili ligu i ne mogu biti nista gori od ovih poluamatera.
Esport je napisao/la: zaboravi prvenstvo okrenuti se kupu i držati treće mjesto
To je otprilike to. Ako su već toliko umorni, a vjerujem da jesu, odmarat ih do kraja, do kupa, kao što to već sad radi lištica. Onda ako šta bude, bude. Ova ekipa ima previše oscilacija, i premali roster. Žao mi e što je ipak došlo do toga da se Ćala proziva i tjera. Ima on grešaka realno, ali isto tako je realno najmanje kriv. Jednostavno nemamo dovoljno igrača. Da smo svaku igrali kao protiv lištice na Koševu, bili bi ubjedljivo prvi, ali da smo svaku igrali ko ovu danas ili pred kraj regularnog dijela u Tuzli bili bi ubjedljivo zadnji. Ahmetović je uvjerljivo najlošiji igrač u nastavku sezone i čini mi se da sreća koju smo imali pred kraj prvog dijela nas je napustila. Mislim da već od Bijeljine treba ukombinovati nekoliko ovih boljih juniora koje imamo i otići sa ciljem da se ne izgubi i polako se spremati za utakmice kupa.zagorski je napisao/la: Orijentisati se na kup,probati osvojiti po svaku cijenu.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
**** ti nasu ekipu kad nam je Hebib najbolji igrac , kad vidim Bekice hoce nesto da mi bude ....
Bio sam ko i svaku i pokajo se.definitivno do kraja ni jednu necu otic vise vrijexi moje zdravlje od ubleha koji jednu tekmu.dpbit ne mogumma_hz je napisao/la:Serete,serete,**** sve i svasta al nedo Bog da ko uzivo pogleda utakmicu..
Mi smo dizali u nebesa pa kasnije i popljuvali svakog igraca i trenera koji je bio u klubu.
Oni jednostavni ne znaju jbg a oni koji nesto i znaju, odigraju svaku petu dobru tekmu.
Ljudi su jasno rekli na pocetku,cilj je Evropa i to ce biti ispunjeno. Mi ne mozemo biti sigurni u pobjedu ni protiv jednog tima u pl jer imamo ogranicene igrace kojima je uspjeh dodati loptu igracu do sebe.
Od Bekica ni Mourinho ne moze napraviti prosjecnog igraca a ne Cala.
Oni jednostavni ne znaju jbg a oni koji nesto i znaju, odigraju svaku petu dobru tekmu.
Ljudi su jasno rekli na pocetku,cilj je Evropa i to ce biti ispunjeno. Mi ne mozemo biti sigurni u pobjedu ni protiv jednog tima u pl jer imamo ogranicene igrace kojima je uspjeh dodati loptu igracu do sebe.
Od Bekica ni Mourinho ne moze napraviti prosjecnog igraca a ne Cala.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Potpuni remont na ljeto , otpustit 15 igraca
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma nema se sta srati, kad ne mozes pobjediti kuci toliko utakmica. Kraj prvenstva, ti 5 bodova zaostatka imaš.. jednostavno ne ide takomma_hz je napisao/la:Serete,serete,**** sve i svasta al nedo Bog da ko uzivo pogleda utakmicu..
Oni umorni, ostali nisu? 50 šuteva, 5 ide u okvir. Pa koji je to procenat uspješnosti da se pogodi okvir gola? Nije to danas, to je jedan golem period tako nazalost
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Da se kladimo da ces vec sljedecu kuci doci,sta sam se puta zakleo..zagor1987 je napisao/la:Bio sam ko i svaku i pokajo se.definitivno do kraja ni jednu necu otic vise vrijexi moje zdravlje od ubleha koji jednu tekmu.dpbit ne mogumma_hz je napisao/la:Serete,serete,**** sve i svasta al nedo Bog da ko uzivo pogleda utakmicu..
FK SARAJEVO.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jedva cekam sljedecu sezonu, pa da i tad pricamo da se okrenemo sljedecoj sezoni, novi remonti ekipe i tako to.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nije ni Cala kriv sto Ahmetovic sa metar promasi cijeli gol. Okrenuti se kupu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ja mislim ako ne bude 3 boda protiv Radnika ide Janjos.
ovo je bruka i sramota bgm.
cala nikakav takticar , kod njega se sve svodi na motivaciju i borbenost...
ne moze dobar trener protiv 2 stopera od 2 metra traziti da se lopte ubacuju na glavu ahmetovica, morali smo igrati 4-5-1 dijamant od pocetka i forsirati igru kroz sredinu i po podu. logicno je da su ovi njihovi visoki stoperi dominantni u zraku, ali su spori i to je bila nasa sansa... ali dzaba pricati, isto kao da nas strucni stab ne analizira protivnike, samo se uvijek isti igraci izvedu ko stado ovaca i haj nekako cemo pobijediti...
meho kodro je sve ono sto cala nije ... ne mogu prezalit tog covjeka, kad se sjetim kako je covjek logicki postavljao igru, npr protiv zvijezde u gradaccu, cim je vidio oranicu, odmah je rekao nema kratkih pasova idemo na duge lopte i probat izvuc sto vise prekida ... pa onda kad ubaci dodatnog napadaca u tuzli, i uzesmo ih 0 2 na kraju ....
almir bekic je dno dna, gore ne moze . saric je smece takodjer, kurcobolja velika kod njega zastupljena...
mersudin ahmetovic, sramota sta je promasio covjek, totalno van forme...
cala nikakav takticar , kod njega se sve svodi na motivaciju i borbenost...
ne moze dobar trener protiv 2 stopera od 2 metra traziti da se lopte ubacuju na glavu ahmetovica, morali smo igrati 4-5-1 dijamant od pocetka i forsirati igru kroz sredinu i po podu. logicno je da su ovi njihovi visoki stoperi dominantni u zraku, ali su spori i to je bila nasa sansa... ali dzaba pricati, isto kao da nas strucni stab ne analizira protivnike, samo se uvijek isti igraci izvedu ko stado ovaca i haj nekako cemo pobijediti...
meho kodro je sve ono sto cala nije ... ne mogu prezalit tog covjeka, kad se sjetim kako je covjek logicki postavljao igru, npr protiv zvijezde u gradaccu, cim je vidio oranicu, odmah je rekao nema kratkih pasova idemo na duge lopte i probat izvuc sto vise prekida ... pa onda kad ubaci dodatnog napadaca u tuzli, i uzesmo ih 0 2 na kraju ....
almir bekic je dno dna, gore ne moze . saric je smece takodjer, kurcobolja velika kod njega zastupljena...
mersudin ahmetovic, sramota sta je promasio covjek, totalno van forme...
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Rekoh prije početka da je treće mjesto plafon. U kupu sam mislio da ćemo do polufinala, ali kad vidiš da smo igrali protiv Kozare, Bratstva, Travnika i Mladosti, nismo ni mogli ispasti.
Nemojte sad očaja, onaj koga je @Majkl uspio nahajcati da je ovo ekipa, taj je sam sebi kriv.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Nikako mi ne ide u glavu kako je moguce da balvan ahmetovic ono fuli jbt. Pa za ono se bas moras potruditi da glavom sa 5m osutas preko gola...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta je danas izgovor? Još jedna Čalina izgubljena utakmica. I nemojte mi "imali su 100% prilike neće Čala šutirati za njih," sve prilike koje smo imali su bile na ho-ruk, odbitak, greška protivnika. Nismo izgradili dvije smislene akcije DVIJE.
Eh sad očekujem da se aktiviran ona pripremljeni alibi s zimskih priprema "tražio sam pojačanja nisam dobio."
Kud i ovaj novi format igraš sa svima po 10 puta, a Čalu pročitali nakon 5 tekmi svi. Danas Krupa uradila taktički isto što je i Radnik uradio i Mladost i Zrinjski na Koševu.
Uopšte neću da se obazirem na promašene zicere iz poluprilika, ovakav zaseok se morao ubiti fudbalom, a ne da nabijanjem cijelu tekmu tražimo nešto.
Nadam se da će Čala kao što je imao snage preuzeti skupinu amatera, isto tako imati snage da preuzme odgovornost i povuče ručnu.
Jedina dobra stvar je što nam to treće mjesto ne mogu uzeti ni pomoću trikova.
Eh sad očekujem da se aktiviran ona pripremljeni alibi s zimskih priprema "tražio sam pojačanja nisam dobio."
Kud i ovaj novi format igraš sa svima po 10 puta, a Čalu pročitali nakon 5 tekmi svi. Danas Krupa uradila taktički isto što je i Radnik uradio i Mladost i Zrinjski na Koševu.
Uopšte neću da se obazirem na promašene zicere iz poluprilika, ovakav zaseok se morao ubiti fudbalom, a ne da nabijanjem cijelu tekmu tražimo nešto.
Nadam se da će Čala kao što je imao snage preuzeti skupinu amatera, isto tako imati snage da preuzme odgovornost i povuče ručnu.
Jedina dobra stvar je što nam to treće mjesto ne mogu uzeti ni pomoću trikova.
Samo Saraj'vo.
Pa nek ide, koji ce nam qrac, mi igre nikakve nemamo citavu sezonu, sami sebi mazemo oci nekakvim pobjedama 1-0 i golovima na guzove, pa onda kad nas neko spusti na zemlju ko sad Krupa nerviramo se i **** sve po spisku, istjero bi ja momentalno veceras i Calu i Ahmetovica i Duljevica i Sarica i Hebibovica i 90% ekipe, doveo djecu iz akademije Hadzica Sadikua Kadusica da igraju ne bi bili nista losiji od ovih invalida, Said prima pare u ruke da trosi po Metropolisu i casti trebe, a nije sposoban smrsati 10 kila i dovesti formu u nivo jednog poluozbiljnog fudbalera, klocina debelaZukanovic je napisao/la:Ja mislim ako ne bude 3 boda protiv Radnika ide Janjos.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 23 apr 2017, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Prvenstvo zaboravljeno. Nego, sta cemo za kup?
Sa ovakvom igrom, tesko...
Sa ovakvom igrom, tesko...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.