FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sace Ćala u 88. minuti izmjene praviti.....
Vaditi Ahmetovica ubaciti Lelica, bar je momak brzi
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jao jao jao...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pavlovic 
cala out..samo ne cekati 5 kola sljedece sezone za to..nego cim ova ende..hvala mu i svaka cast sta je napravio..al remont cijele ekipe i strucnog staba ako mislimo nesto napraviti
- LegendKiller
- Kontakt:
Kaže Švrakić posle prvog poluvremena "umor i strah". Na šta je Sarajevo spalo da se vadi na umor i strah. Bruka!
Dajte jos 1 krupljani pa nas rijesite muka
Kone vode gasi mjesalicu motaj kablove
Ahmetovica nabit nogom odmah nakon utakmice
Ahmetovica nabit nogom odmah nakon utakmice
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pobjedili ili ne, osvojili kup ili ne, ova ekipa je najlosija unazad dosta godina, fuj mayku vam yebem amatersku
- BernardBarnjak
- Kontakt:
pasica je napisao/la: Mi u ekipi imamo 7 Rustemovica, dva Bekica i Ahmetovica. Zao mi onog Pavlovica.
Upravo tako!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Zasto Cala out ? jel on kriv sto mu one hijene nisu nista obezbijedile ?dundee je napisao/la:cala out..samo ne cekati 5 kola sljedece sezone za to..nego cim ova ende..hvala mu i svaka cast sta je napravio..al remont cijele ekipe i strucnog staba ako mislimo nesto napraviti
Trazio je previse za razliku od onog celavog smrada
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
I Conte mu se dici. Ovo je najlosija ekipa sarajeva ikad. Sjebace kosooki nas, to govorim odkad je dosao.MartinSco je napisao/la:Mozda nas Cala iznenadi u 80.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Željo vodi, zaboravi prvenstvo okrenuti se kupu i držati treće mjesto
Nista ovo,pisi titula-nemoguca misija,jos gurbeti vode u Bijeljini. Orijentisati se na kup,probati osvojiti po svaku cijenu.
Ma izgleda da svi jedva čekaju kraj prvenstva da se ufate noge. Mnogima nije nikad ni bilo mjesto u ovom klubu sa svojim luzerskim mentalitetom. Nek idu, trebaju nama igrači koji se mogu nositi sa pritiskom i koji imaju pobjednički mentalitet. Ova ekipa je dno dna. Ni sam ne znam kako smo došli do finala kupa.
Pacenici.. da mi je znati sta oni rade na treningu, ehh to je meni vec misterija, 7. cudo svijeta.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sto je najgore i u komsija je ekipa za qurac.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
zato sto ponavlja da su igraci umorni..3 utakmice na kosevu ne mozemo pobijediti a on ne smije ni jedne izmjene u timu napraviti..ako si doveo 2 igraca red je da im das nekad priliku, a ne da govoris da su igraci umorni a konstanto forsiras jedne te iste iz utakmice u utakmicu..ahmetovic meda ne moze citavo proljece ni pomislio nije da ga zamijeni...crnkica isto...na derbiju imamo igraca vise on cuva bod..eto zato je cala outsimidobar je napisao/la:Zasto Cala out ? jel on kriv sto mu one hijene nisu nista obezbijedile ?dundee je napisao/la:cala out..samo ne cekati 5 kola sljedece sezone za to..nego cim ova ende..hvala mu i svaka cast sta je napravio..al remont cijele ekipe i strucnog staba ako mislimo nesto napraviti
Trazio je previse za razliku od onog celavog smrada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.