Drago mi je vidjeti da su sve one naše nogometne lekcije napokon dale ploda. Nije bilo uzalud. Naučili ste kako pobjeđivati sarajevske panjeve. Ponosan sam na vas, samo nastavite učiti od starijih i uspješnijih.Threeplanetrees je napisao/la: ↑03 nov 2025, 16:22Mene bi stvarno sramota bilo išta napisati da smo kojim slučajem mi onako prijetili nekim argentinskim dočekom i paklenom atmosferom koja se nije desila. Još ih dobili, izudarali na njihovom stadionu i ponizili nesuđenog trećeg golmana reprezentacije sa panenkama i puzanjem po Grbavici![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vi ste stariji samo od golfa IV V VI VII VIII i svih narednih generacija tog njemačkog proizvođača koje će doćiNemanja99 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:23Drago mi je vidjeti da su sve one naše nogometne lekcije napokon dale ploda. Nije bilo uzalud. Naučili ste kako pobjeđivati sarajevske panjeve. Ponosan sam na vas, samo nastavite učiti od starijih i uspješnijih.Threeplanetrees je napisao/la: ↑03 nov 2025, 16:22Mene bi stvarno sramota bilo išta napisati da smo kojim slučajem mi onako prijetili nekim argentinskim dočekom i paklenom atmosferom koja se nije desila. Još ih dobili, izudarali na njihovom stadionu i ponizili nesuđenog trećeg golmana reprezentacije sa panenkama i puzanjem po Grbavici![]()
Dovoljno je pogledati par snimaka i slika sa zadnjeg gradsko-prigradskog derbija i poruke koje su izvjesili na Vjetropark Areni. Podveleška licemjerna paščad 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Poradi na ponašanju, nikada od tebe plemića. Usput, 27. 09. 1993. Športski pozdrav.Threeplanetrees je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:26Vi ste stariji samo od golfa IV V VI VII VIII i svih narednih generacija tog njemačkog proizvođača koje će doćiNemanja99 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:23Drago mi je vidjeti da su sve one naše nogometne lekcije napokon dale ploda. Nije bilo uzalud. Naučili ste kako pobjeđivati sarajevske panjeve. Ponosan sam na vas, samo nastavite učiti od starijih i uspješnijih.Threeplanetrees je napisao/la: ↑03 nov 2025, 16:22
Mene bi stvarno sramota bilo išta napisati da smo kojim slučajem mi onako prijetili nekim argentinskim dočekom i paklenom atmosferom koja se nije desila. Još ih dobili, izudarali na njihovom stadionu i ponizili nesuđenog trećeg golmana reprezentacije sa panenkama i puzanjem po Grbavici![]()
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma amaterizam i nemogucnost prihvatanja porazaBeli98 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:09Ne pratim web stranicu, a da smo sprdali nasu fb kad nisu objavili - jesmo.BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:06eto mi imamo nesto nekom reci u vezi toga
sprdnja bila zbog toga kad smo igrali u Banjaluci
na nasoj web stranici nema izvjestaja sa zadnjeg derbija na Grbavici
amaterizam svakako po tom pitanju
Ali i ovo je smijesno, dva poraza, nigdje nista na fb, pobjeda protiv ovih snsd komandosa i odmah objava.
mislim da je kod Slobode bilo i ukidanje komentara na objave
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zbog svega navedenog, jasno poručujemo: Velež nikada neće dozvoliti da se udara na njegove ljude! Mi znamo ko smo, znamo odakle dolazimo i znamo zašto nosimo ovu crvenu boju. Ne tražimo ničije sažaljenje, ali nakon svega što smo kao Klub prošli – zaslužujemo poštovanje.
sampioni patetike
sampioni patetike
-
jurisicduska
- Kontakt:
I meni ide na kitu sto uvijek o tom sta su prošli. Prošli su i drugi klubovi svašta pa ne vidim da svaki put to naglašavaju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:35Zbog svega navedenog, jasno poručujemo: Velež nikada neće dozvoliti da se udara na njegove ljude! Mi znamo ko smo, znamo odakle dolazimo i znamo zašto nosimo ovu crvenu boju. Ne tražimo ničije sažaljenje, ali nakon svega što smo kao Klub prošli – zaslužujemo poštovanje.
sampioni patetike![]()
I ova saopstenja a kad odeš u Vrapcice prvi put se susretnes sa nekim psovkama ja im ne znam ni značenje.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Interesantno je citati kako se navijachi drugh klubova i nasladjuju i likuju nad nasom pobjedom juce. A ne znaju da ih isto ceka sledece preleke.
Apsoluno nema razloga za likovanje. Ova liga 10 je internesantna i bit ce ovakvih gorkih pilula na svim stranama. Naravno koliko to sudije dozvole. Ovdje tko se god malo digne i misli da je nesto ubrzo ga slijedi otreznjenje.Naravno iako pobijedis uz pomoc sudija svatko ima ogledalo kuci a ono ne laze.
Jucerasnja tekma prava demonstracija kako jedna tekma treba da bude, tvrda, ostro al niko nije provrijedjen nije bilo nekih tucha osim malo koskanja na jraju.. Mislim da i Zeljo i Velez trebaju malo smiriti tenzije kod gubitaka. Totalno nepotrebne tenzije jer je to samo fudbal.
Apsoluno nema razloga za likovanje. Ova liga 10 je internesantna i bit ce ovakvih gorkih pilula na svim stranama. Naravno koliko to sudije dozvole. Ovdje tko se god malo digne i misli da je nesto ubrzo ga slijedi otreznjenje.Naravno iako pobijedis uz pomoc sudija svatko ima ogledalo kuci a ono ne laze.
Jucerasnja tekma prava demonstracija kako jedna tekma treba da bude, tvrda, ostro al niko nije provrijedjen nije bilo nekih tucha osim malo koskanja na jraju.. Mislim da i Zeljo i Velez trebaju malo smiriti tenzije kod gubitaka. Totalno nepotrebne tenzije jer je to samo fudbal.
+1MostarNeretva je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:43Interesantno je citati kako se navijachi drugh klubova i nasladjuju i likuju nad nasom pobjedom juce. A ne znaju da ih isto ceka sledece preleke.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- tutankamon1905
- Kontakt:
Istina. Ko ih voli volit ce ih svejedno, ali postaje degutantno citati iznova ovu patetiku i pokusaj skupljanja jeftinih poena i simpatijajurisicduska je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:39I meni ide na kitu sto uvijek o tom sta su prošli. Prošli su i drugi klubovi svašta pa ne vidim da svaki put to naglašavaju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:35Zbog svega navedenog, jasno poručujemo: Velež nikada neće dozvoliti da se udara na njegove ljude! Mi znamo ko smo, znamo odakle dolazimo i znamo zašto nosimo ovu crvenu boju. Ne tražimo ničije sažaljenje, ali nakon svega što smo kao Klub prošli – zaslužujemo poštovanje.
sampioni patetike![]()
I ova saopstenja a kad odeš u Vrapcice prvi put se susretnes sa nekim psovkama ja im ne znam ni značenje.
Pa ne razumijem ovo saopstenje, a oni su na isti nacin docekali Zeljeznicar sa tribina.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- svrakino1921
- Kontakt:
- Hrammm1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 nov 2025, 16:26Ma treba se javno izviniti Vehabovicu za sve sto je prezivio nesretnik na Grbavici. Covjek je docekan uz pritisak i uvrede, a sve to samo zato sto je ne tako davno pokazao onaj vrhunski nivo sportskog ponasanja u Vrapcicima. Stvarno sramota. Valjda je logicno da je on zapravo samo zrtva cijele price?Veleż nakon utakmice na Grbavici: "Napadi na Vehabovića govore dovoljno o njima, nećemo to dozvoliti"
Na legendarnoj sarajevskoj Grbavici odigran je još jedan derbi tradicionalnih fudbalskih rivala. U atmosferi punoj naboja, uvreda i pritisaka, naši Rođeni stigli su u Dolinu ćupova i odgovorili onako kako Velež oduvijek odgovara, borbom, karakterom i najbitnije od svega kvalitetnim nogometom. Kroz cijelu utakmicu pa i tokom zagrijavanja, a još od posljednjeg međusobnog ligaškog duela, naš klub i nogometaši, a posebno Edo Vehabović, bili su izloženi neprimjerenim porukama i pritiscima.
![]()
Zato i jesu samo pijacarski klub , jel moguce kakvo saopstenje?
Na ono sta su oni uradili proslu tekmu ni a ni b? Snimak postoji, qrvo mala Mostarska. Logicno je da ce mu se psovati na ono sto je uradio , mrsh u pm pijacarsku
- Riquelme1921
- Kontakt:
Zato što su neprijatelji našeg kluba i zato što bi nas prije oni ugasili nego Borac i Zrinjski. To dok ne shvatite nema od nas ništa.Hrammm1921 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:28KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 nov 2025, 16:26Ma treba se javno izviniti Vehabovicu za sve sto je prezivio nesretnik na Grbavici. Covjek je docekan uz pritisak i uvrede, a sve to samo zato sto je ne tako davno pokazao onaj vrhunski nivo sportskog ponasanja u Vrapcicima. Stvarno sramota. Valjda je logicno da je on zapravo samo zrtva cijele price?Veleż nakon utakmice na Grbavici: "Napadi na Vehabovića govore dovoljno o njima, nećemo to dozvoliti"
Na legendarnoj sarajevskoj Grbavici odigran je još jedan derbi tradicionalnih fudbalskih rivala. U atmosferi punoj naboja, uvreda i pritisaka, naši Rođeni stigli su u Dolinu ćupova i odgovorili onako kako Velež oduvijek odgovara, borbom, karakterom i najbitnije od svega kvalitetnim nogometom. Kroz cijelu utakmicu pa i tokom zagrijavanja, a još od posljednjeg međusobnog ligaškog duela, naš klub i nogometaši, a posebno Edo Vehabović, bili su izloženi neprimjerenim porukama i pritiscima.
![]()
Zato i jesu samo pijacarski klub , jel moguce kakvo saopstenje?
Na ono sta su oni uradili proslu tekmu ni a ni b? Snimak postoji, qrvo mala Mostarska. Logicno je da ce mu se psovati na ono sto je uradio , mrsh u pm pijacarsku
Grupa iznad svakog pojedinca.
- feniksptica
- Kontakt:
Vodja navijaca Manijaka dobio zadatak da rusi navijacke grupe oko repke, da unisti kult repke.
..otkud bas njega da izaberu, da nisu mozda kakvi paktovi s klubova preneseni na vece nivoe
..otkud bas njega da izaberu, da nisu mozda kakvi paktovi s klubova preneseni na vece nivoe
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A kako bi ti to znao, kad još uvijek ni taj prvi put nisi otišao?jurisicduska je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:39I ova saopstenja a kad odeš u Vrapcice prvi put se susretnes sa nekim psovkama ja im ne znam ni značenje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:35Zbog svega navedenog, jasno poručujemo: Velež nikada neće dozvoliti da se udara na njegove ljude! Mi znamo ko smo, znamo odakle dolazimo i znamo zašto nosimo ovu crvenu boju. Ne tražimo ničije sažaljenje, ali nakon svega što smo kao Klub prošli – zaslužujemo poštovanje.
sampioni patetike![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ne mogu licemjerja.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:12Istina. Ko ih voli volit ce ih svejedno, ali postaje degutantno citati iznova ovu patetiku i pokusaj skupljanja jeftinih poena i simpatijajurisicduska je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:39I meni ide na kitu sto uvijek o tom sta su prošli. Prošli su i drugi klubovi svašta pa ne vidim da svaki put to naglašavaju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:35Zbog svega navedenog, jasno poručujemo: Velež nikada neće dozvoliti da se udara na njegove ljude! Mi znamo ko smo, znamo odakle dolazimo i znamo zašto nosimo ovu crvenu boju. Ne tražimo ničije sažaljenje, ali nakon svega što smo kao Klub prošli – zaslužujemo poštovanje.
sampioni patetike![]()
Država im je napravila jedan od najljepših stadiona u istoj. Veliki dio budžeta im čine pare od poreznih obveznika.
Ne znam fkt sta još treba da im se da da se ta patnja nadoknadi evo 30 godina ista priča.
Mislim nisam ja sad ovdje kontra njih, nego fkt malo trebaju se okrenut budućnosti.
@balorda izvinut ces ali bio sam najmanje 30 puta u Vrapcicima , sto na vašim utakmicama sto na našim. Dakle išao sam i na neke vaše utakmice koje nemaju veze sa Sarajevom. Slučajno mi je član porodice počasni član Veleza i jako poštovan tu. Pa odemo nekad.
- relativizam
- Kontakt:
Još se vuku korijeni ostanka u ligi ?feniksptica je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:35Vodja navijaca Manijaka dobio zadatak da rusi navijacke grupe oko repke, da unisti kult repke.
Ne pada mi na pamet da opravadavam ovu novu grupu i sva moguca sranja koja se spremaju, ali mi i kult repkefeniksptica je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:35Vodja navijaca Manijaka dobio zadatak da rusi navijacke grupe oko repke, da unisti kult repke.
Ima tu i pitarluka cuo sam i clanova iz raznih grupa. Da se ne pisa samo po manijacima, nije korektno...malo sarajte
Oprostićeš mi na možebit promašenom zaključku, ali ne izgledaš mi kao neko ko ustvari ide na utakmice.jurisicduska je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:38Ne mogu licemjerja.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 nov 2025, 18:12Istina. Ko ih voli volit ce ih svejedno, ali postaje degutantno citati iznova ovu patetiku i pokusaj skupljanja jeftinih poena i simpatijajurisicduska je napisao/la: ↑03 nov 2025, 17:39
I meni ide na kitu sto uvijek o tom sta su prošli. Prošli su i drugi klubovi svašta pa ne vidim da svaki put to naglašavaju.
Država im je napravila jedan od najljepših stadiona u istoj. Veliki dio budžeta im čine pare od poreznih obveznika.
Ne znam fkt sta još treba da im se da da se ta patnja nadoknadi evo 30 godina ista priča.
Mislim nisam ja sad ovdje kontra njih, nego fkt malo trebaju se okrenut budućnosti.
@balorda izvinut ces ali bio sam najmanje 30 puta u Vrapcicima , sto na vašim utakmicama sto na našim. Dakle išao sam i na neke vaše utakmice koje nemaju veze sa Sarajevom. Slučajno mi je član porodice počasni član Veleza i jako poštovan tu. Pa odemo nekad.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Ledara, RaymondRed i 15 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)