Premijer liga BiH - aktuelno

Nemanja99
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Nemanja99 » 03 nov 2025, 17:23

Threeplanetrees je napisao/la:
03 nov 2025, 16:22
Balorda je napisao/la:
03 nov 2025, 16:11
Solidno, i prebili vas i pobijedili vas.
Mene bi stvarno sramota bilo išta napisati da smo kojim slučajem mi onako prijetili nekim argentinskim dočekom i paklenom atmosferom koja se nije desila. Još ih dobili, izudarali na njihovom stadionu i ponizili nesuđenog trećeg golmana reprezentacije sa panenkama i puzanjem po Grbavici :kafa:
Drago mi je vidjeti da su sve one naše nogometne lekcije napokon dale ploda. Nije bilo uzalud. Naučili ste kako pobjeđivati sarajevske panjeve. Ponosan sam na vas, samo nastavite učiti od starijih i uspješnijih.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 03 nov 2025, 17:26

Nemanja99 je napisao/la:
03 nov 2025, 17:23
Balorda je napisao/la:
03 nov 2025, 16:11
Solidno, i prebili vas i pobijedili vas.
Mene bi stvarno sramota bilo išta napisati da smo kojim slučajem mi onako prijetili nekim argentinskim dočekom i paklenom atmosferom koja se nije desila. Još ih dobili, izudarali na njihovom stadionu i ponizili nesuđenog trećeg golmana reprezentacije sa panenkama i puzanjem po Grbavici :kafa:
Drago mi je vidjeti da su sve one naše nogometne lekcije napokon dale ploda. Nije bilo uzalud. Naučili ste kako pobjeđivati sarajevske panjeve. Ponosan sam na vas, samo nastavite učiti od starijih i uspješnijih.
Vi ste stariji samo od golfa IV V VI VII VIII i svih narednih generacija tog njemačkog proizvođača koje će doći

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 03 nov 2025, 17:29

Dovoljno je pogledati par snimaka i slika sa zadnjeg gradsko-prigradskog derbija i poruke koje su izvjesili na Vjetropark Areni. Podveleška licemjerna paščad :bih:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 03 nov 2025, 17:29

03 nov 2025, 17:26
Nemanja99 je napisao/la:
03 nov 2025, 17:23

Vi ste stariji samo od golfa IV V VI VII VIII i svih narednih generacija tog njemačkog proizvođača koje će doći
Poradi na ponašanju, nikada od tebe plemića. Usput, 27. 09. 1993. Športski pozdrav.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 03 nov 2025, 17:29

Beli98 je napisao/la:
03 nov 2025, 17:09
BegovicRamiz je napisao/la:
03 nov 2025, 17:06
Beli98 je napisao/la:
03 nov 2025, 16:39
Prije par dana sam pitao zasto snsd prcija ne objavljuje rezultate utakmica kad izgube, receno mi je da okace samo story.

Zasto je uredno objavljen rezultat sinocnje utakmice protiv snsd prcije 2?
eto mi imamo nesto nekom reci u vezi toga
sprdnja bila zbog toga kad smo igrali u Banjaluci
na nasoj web stranici nema izvjestaja sa zadnjeg derbija na Grbavici
amaterizam svakako po tom pitanju
Ne pratim web stranicu, a da smo sprdali nasu fb kad nisu objavili - jesmo.

Ali i ovo je smijesno, dva poraza, nigdje nista na fb, pobjeda protiv ovih snsd komandosa i odmah objava.
ma amaterizam i nemogucnost prihvatanja poraza
mislim da je kod Slobode bilo i ukidanje komentara na objave

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 03 nov 2025, 17:35

Zbog svega navedenog, jasno poručujemo: Velež nikada neće dozvoliti da se udara na njegove ljude! Mi znamo ko smo, znamo odakle dolazimo i znamo zašto nosimo ovu crvenu boju. Ne tražimo ničije sažaljenje, ali nakon svega što smo kao Klub prošli – zaslužujemo poštovanje.

sampioni patetike :bow:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 nov 2025, 17:39

tutankamon1905 je napisao/la:
03 nov 2025, 17:35
Zbog svega navedenog, jasno poručujemo: Velež nikada neće dozvoliti da se udara na njegove ljude! Mi znamo ko smo, znamo odakle dolazimo i znamo zašto nosimo ovu crvenu boju. Ne tražimo ničije sažaljenje, ali nakon svega što smo kao Klub prošli – zaslužujemo poštovanje.

I meni ide na kitu sto uvijek o tom sta su prošli. Prošli su i drugi klubovi svašta pa ne vidim da svaki put to naglašavaju.

I ova saopstenja a kad odeš u Vrapcice prvi put se susretnes sa nekim psovkama ja im ne znam ni značenje.

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 03 nov 2025, 17:43

Interesantno je citati kako se navijachi drugh klubova i nasladjuju i likuju nad nasom pobjedom juce. A ne znaju da ih isto ceka sledece preleke.

Apsoluno nema razloga za likovanje. Ova liga 10 je internesantna i bit ce ovakvih gorkih pilula na svim stranama. Naravno koliko to sudije dozvole. Ovdje tko se god malo digne i misli da je nesto ubrzo ga slijedi otreznjenje.Naravno iako pobijedis uz pomoc sudija svatko ima ogledalo kuci a ono ne laze.

Jucerasnja tekma prava demonstracija kako jedna tekma treba da bude, tvrda, ostro al niko nije provrijedjen nije bilo nekih tucha osim malo koskanja na jraju.. Mislim da i Zeljo i Velez trebaju malo smiriti tenzije kod gubitaka. Totalno nepotrebne tenzije jer je to samo fudbal.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 03 nov 2025, 18:04

MostarNeretva je napisao/la:
03 nov 2025, 17:43
Interesantno je citati kako se navijachi drugh klubova i nasladjuju i likuju nad nasom pobjedom juce. A ne znaju da ih isto ceka sledece preleke.

Apsoluno nema razloga za likovanje. Ova liga 10 je internesantna i bit ce ovakvih gorkih pilula na svim stranama. Naravno koliko to sudije dozvole. Ovdje tko se god malo digne i misli da je nesto ubrzo ga slijedi otreznjenje.Naravno iako pobijedis uz pomoc sudija svatko ima ogledalo kuci a ono ne laze.

Jucerasnja tekma prava demonstracija kako jedna tekma treba da bude, tvrda, ostro al niko nije provrijedjen nije bilo nekih tucha osim malo koskanja na jraju.. Mislim da i Zeljo i Velez trebaju malo smiriti tenzije kod gubitaka. Totalno nepotrebne tenzije jer je to samo fudbal.
+1
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 03 nov 2025, 18:12

jurisicduska je napisao/la:
03 nov 2025, 17:39

I meni ide na kitu sto uvijek o tom sta su prošli. Prošli su i drugi klubovi svašta pa ne vidim da svaki put to naglašavaju.

I ova saopstenja a kad odeš u Vrapcice prvi put se susretnes sa nekim psovkama ja im ne znam ni značenje.
Istina. Ko ih voli volit ce ih svejedno, ali postaje degutantno citati iznova ovu patetiku i pokusaj skupljanja jeftinih poena i simpatija

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 nov 2025, 18:17

Pa ne razumijem ovo saopstenje, a oni su na isti nacin docekali Zeljeznicar sa tribina.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 nov 2025, 18:26

DamirT je napisao/la:
03 nov 2025, 18:17
Pa ne razumijem ovo saopstenje, a oni su na isti nacin docekali Zeljeznicar sa tribina.
Daj bolan Tuzlak nemoj zakuhavat molim te
Vidiš da se smiruje situacija

Hrammm1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrammm1921 » 03 nov 2025, 18:28

KONTRASVIH je napisao/la:
03 nov 2025, 16:26
Veleż nakon utakmice na Grbavici: "Napadi na Vehabovića govore dovoljno o njima, nećemo to dozvoliti"

Na legendarnoj sarajevskoj Grbavici odigran je još jedan derbi tradicionalnih fudbalskih rivala. U atmosferi punoj naboja, uvreda i pritisaka, naši Rođeni stigli su u Dolinu ćupova i odgovorili onako kako Velež oduvijek odgovara, borbom, karakterom i najbitnije od svega kvalitetnim nogometom. Kroz cijelu utakmicu pa i tokom zagrijavanja, a još od posljednjeg međusobnog ligaškog duela, naš klub i nogometaši, a posebno Edo Vehabović, bili su izloženi neprimjerenim porukama i pritiscima.
Ma treba se javno izviniti Vehabovicu za sve sto je prezivio nesretnik na Grbavici. Covjek je docekan uz pritisak i uvrede, a sve to samo zato sto je ne tako davno pokazao onaj vrhunski nivo sportskog ponasanja u Vrapcicima. Stvarno sramota. Valjda je logicno da je on zapravo samo zrtva cijele price? :ljepota:

Zato i jesu samo pijacarski klub , jel moguce kakvo saopstenje?
Na ono sta su oni uradili proslu tekmu ni a ni b? Snimak postoji, qrvo mala Mostarska. Logicno je da ce mu se psovati na ono sto je uradio , mrsh u pm pijacarsku

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 03 nov 2025, 18:31

Hrammm1921 je napisao/la:
03 nov 2025, 18:28
KONTRASVIH je napisao/la:
03 nov 2025, 16:26
Veleż nakon utakmice na Grbavici: "Napadi na Vehabovića govore dovoljno o njima, nećemo to dozvoliti"

Na legendarnoj sarajevskoj Grbavici odigran je još jedan derbi tradicionalnih fudbalskih rivala. U atmosferi punoj naboja, uvreda i pritisaka, naši Rođeni stigli su u Dolinu ćupova i odgovorili onako kako Velež oduvijek odgovara, borbom, karakterom i najbitnije od svega kvalitetnim nogometom. Kroz cijelu utakmicu pa i tokom zagrijavanja, a još od posljednjeg međusobnog ligaškog duela, naš klub i nogometaši, a posebno Edo Vehabović, bili su izloženi neprimjerenim porukama i pritiscima.
Ma treba se javno izviniti Vehabovicu za sve sto je prezivio nesretnik na Grbavici. Covjek je docekan uz pritisak i uvrede, a sve to samo zato sto je ne tako davno pokazao onaj vrhunski nivo sportskog ponasanja u Vrapcicima. Stvarno sramota. Valjda je logicno da je on zapravo samo zrtva cijele price? :ljepota:

Zato i jesu samo pijacarski klub , jel moguce kakvo saopstenje?
Na ono sta su oni uradili proslu tekmu ni a ni b? Snimak postoji, qrvo mala Mostarska. Logicno je da ce mu se psovati na ono sto je uradio , mrsh u pm pijacarsku
Zato što su neprijatelji našeg kluba i zato što bi nas prije oni ugasili nego Borac i Zrinjski. To dok ne shvatite nema od nas ništa.
Grupa iznad svakog pojedinca.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 03 nov 2025, 18:35

Vodja navijaca Manijaka dobio zadatak da rusi navijacke grupe oko repke, da unisti kult repke.

..otkud bas njega da izaberu, da nisu mozda kakvi paktovi s klubova preneseni na vece nivoe
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 03 nov 2025, 18:37

A kako bi ti to znao, kad još uvijek ni taj prvi put nisi otišao?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 nov 2025, 18:38

03 nov 2025, 18:12

Istina. Ko ih voli volit ce ih svejedno, ali postaje degutantno citati iznova ovu patetiku i pokusaj skupljanja jeftinih poena i simpatija
Ne mogu licemjerja.
Država im je napravila jedan od najljepših stadiona u istoj. Veliki dio budžeta im čine pare od poreznih obveznika.
Ne znam fkt sta još treba da im se da da se ta patnja nadoknadi evo 30 godina ista priča.

Mislim nisam ja sad ovdje kontra njih, nego fkt malo trebaju se okrenut budućnosti.

@balorda izvinut ces ali bio sam najmanje 30 puta u Vrapcicima , sto na vašim utakmicama sto na našim. Dakle išao sam i na neke vaše utakmice koje nemaju veze sa Sarajevom. Slučajno mi je član porodice počasni član Veleza i jako poštovan tu. Pa odemo nekad.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 03 nov 2025, 18:41

feniksptica je napisao/la:
03 nov 2025, 18:35
Vodja navijaca Manijaka dobio zadatak da rusi navijacke grupe oko repke, da unisti kult repke.

..otkud bas njega da izaberu, da nisu mozda kakvi paktovi s klubova preneseni na vece nivoe
Još se vuku korijeni ostanka u ligi ?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 nov 2025, 18:43

feniksptica je napisao/la:
03 nov 2025, 18:35

Ne pada mi na pamet da opravadavam ovu novu grupu i sva moguca sranja koja se spremaju, ali mi i kult repke :lol: de bogati.
Ima tu i pitarluka cuo sam i clanova iz raznih grupa. Da se ne pisa samo po manijacima, nije korektno...malo sarajte :mrgreen:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 03 nov 2025, 18:45

03 nov 2025, 18:38
03 nov 2025, 18:12

Ne mogu licemjerja.
Država im je napravila jedan od najljepših stadiona u istoj. Veliki dio budžeta im čine pare od poreznih obveznika.
Ne znam fkt sta još treba da im se da da se ta patnja nadoknadi evo 30 godina ista priča.

Mislim nisam ja sad ovdje kontra njih, nego fkt malo trebaju se okrenut budućnosti.

@balorda izvinut ces ali bio sam najmanje 30 puta u Vrapcicima , sto na vašim utakmicama sto na našim. Dakle išao sam i na neke vaše utakmice koje nemaju veze sa Sarajevom. Slučajno mi je član porodice počasni član Veleza i jako poštovan tu. Pa odemo nekad.
Oprostićeš mi na možebit promašenom zaključku, ali ne izgledaš mi kao neko ko ustvari ide na utakmice.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ledara, RaymondRed i 15 gostiju.