Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la SiamoNoi » 03 nov 2013, 23:35

Mago je napisao/la:Eh nek je konacno zavrsila i ova serija Roma. Sad me zanima kakvi ce bit nakon ove utakmice. Mozda jos bolji jer nece imat tog pritiska zbog rekorda a mozda i negativno utice na njih.Bice pravo zanimljivo.

Nemaju sirine u ekipi al jbaji ga ne igraju Evropu pa tako izbalansiraju al fali neko da mijenja Tottia. Kakogod ja ih ne vidim u ozbiljnijoj borbi za scudetto. 3. mjesto im je i dalje najveci domet po meni. Imaju finu prednost u odnosu na Fiorentinu i Inter koji ce kako stvari stoje pucat na to 3. mjesto...
+1

Jedan ajmo reć kiks i evo već Napolija i Juventusa na samo -3.Tek je počelo...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 nov 2013, 23:38

@ Genije brate, šta kažeš na ovo? halališ li mu? :mrgreen:

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 nov 2013, 23:38

Ovaj kraj niza im je dobrodošao pred jednu od lakših utakmica da se mogu povratiti. I dalje su najozbiljniji kandidati za titulu. Nestat će i Juventusu sreće, neće biti penala i ono 0-1 na kvarnjaka.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 03 nov 2013, 23:39

L'Avvocato je napisao/la:
muxa je napisao/la:Ne kazem ja da je bilo namjere al penal je bio. Ma sudija je los skriz bio. Ne nam, cini mi se da je i Balzareti igrao rukom u 16-ercu.
Jeste, al nije bilo namjere definitivno. Ruka prislonjena uz tijelo.

Sto se tice one situacije s Pjanicem, hmmm tesko je za reci. Darmian jeste digao nogu previsoko, ali je i Mire pao prelako. Nekako se stekao dojam da je samo legao cim je ovaj uklizao. Mada je Banti mogao svirati penal, ne vjerujem da bi ga osudjivali.

To za faul nad Benatiom nemojte dzaba, lik jaci bio u duelu od njega i to je to. Ko sto neko rece onda bi Giovincu trebali svirati svaki put faul kad ga neko ovako tijelom odgurne.
Kakvo tijelo? Lijepo se vidi da ga je rukom odgurnuo. Ili to izgleda samo ja vidim. :D :D :D

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 03 nov 2013, 23:40

FaraonTM je napisao/la:Ovaj kraj niza im je dobrodošao pred jednu od lakših utakmica da se mogu povratiti. I dalje su najozbiljniji kandidati za titulu. Nestat će i Juventusu sreće, neće biti penala i ono 0-1 na kvarnjaka.
Ma daj kakva Roma i prvi favorit za scudetto ? Mislim svaka im cast za ovo dosad al pored Juventusa i Napolia nikako ne mogu oni biti favoriti. Ovo sto dosad igraju je fantasticno i skidam im kapu al tesko da ce moc izdrzat u ovom ritmu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 nov 2013, 23:42

FaraonTM je napisao/la:Ovaj kraj niza im je dobrodošao pred jednu od lakših utakmica da se mogu povratiti. I dalje su najozbiljniji kandidati za titulu. Nestat će i Juventusu sreće, neće biti penala i ono 0-1 na kvarnjaka.
Moje mišljenje je da se Juventus tek zahuktava i oni će biti sve jači i jači kako odmice prvenstvo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 nov 2013, 23:43

Mago je napisao/la:
Ma daj kakva Roma i prvi favorit za scudetto ? Mislim svaka im cast za ovo dosad al pored Juventusa i Napolia nikako ne mogu oni biti favoriti. Ovo sto dosad igraju je fantasticno i skidam im kapu al tesko da ce moc izdrzat u ovom ritmu.
Zašto? 11 kola nemaju poraza. Napolija su dobili u međusobnom duelu, igraju ljepše i rasterećenije od Juventusa, nemaju pomoć sudija. I još ne igraju Europu što je velika prednost u odnosu na Juventus i Napoli.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 03 nov 2013, 23:44

Romi trebaju sudije,ne moze se ovako osvojiti skudeto :mrgreen:

Nego,zanimljivo da sudijske greske a bilo ih je(faul nad benatiom kod gola,te penal nad Pjanicem) opravdavaju simpatizeri tima koji su ovaj isti Torino dobili golom iz ofsajda,sramotne li ironije :lol:

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 03 nov 2013, 23:46

Pa normalno da ću opravdavati, opšta je činjenica da Juventus ne zna ništa osvojiti bez pomoći sudija, eto pitaj navijače ostalih klubova i svi će ti to reći.

Čuj ga, on konta mi ironični, a mi brutalno iskreni. :lol: :lol: :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 nov 2013, 23:46

chily-rz je napisao/la:Romi trebaju sudije,ne moze se ovako osvojiti skudeto :mrgreen:

Nego,zanimljivo da sudijske greske a bilo ih je(faul nad benatiom kod gola,te penal nad Pjanicem) opravdavaju simpatizeri tima koji su ovaj isti Torino dobili golom iz ofsajda,sramotne li ironije :lol:
nikad to obraza nije imalo ;) al ja kao navijac rome sam mišljenja da prije nije bio faul nad benatijom, nego što je bio. kada se gleda usporeni snimak takav je dojam i to je realno. e sad sudac je obicno na strani odbrane u ovakvim situacijama, al et danas nije bio i realno mu se nema šta prigovoriti, benatija je jedini krivac što se našao u onoj situaciji
nema potpisa

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 nov 2013, 23:47

SiamoNoi je napisao/la:
Moje mišljenje je da se Juventus tek zahuktava i oni će biti sve jači i jači kako odmice prvenstvo.
Ne znam, može biti ali na njihovoj igri ja ne vidim to.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 03 nov 2013, 23:49

Ecco la classifica stilata in base al numero dei rigori assegnati in questa stagione:

Torino 5 rigori a favore (4 gol, Cerci (4), errore Cerci)
Fiorentina 4 (4 gol, Gomez, Rossi (3))
Roma 4 (4 gol, Strootman, Ljajic, Totti, Pjanic)
Sassuolo 4 (4 gol, Berardi (4))
Verona 4 (4 gol, Jorginho (4))
Sampdoria 3 (3 gol, Eder (2), Pozzi)
Genoa 3 (2 gol, Lodi, Gilardino, errore Gilardino)
Bologna 2 (2 gol, Diamanti (2))
Juventus 2 (2 gol, Tevez, Vidal)
Lazio 2 (2 gol, Candreva (2))
Napoli 2 (2 gol, Higuain (2))
Udinese 2 (2 gol, Muriel, Di Natale)
Milan 2 (1 gol, Balotelli, errore Balotelli)
Livorno 1 (1 gol, Emeghara)
Cagliari 1 (0 gol, errore Ibarbo)
Chievo 0
Atalanta 0
Inter 0
Parma 0
Catania 0

evo penali ove sezone, cinjenice govore nesto sasvim drugo, ali eto Juve je trn u oku...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 nov 2013, 23:49

Trequartista je napisao/la:Pa normalno da ću opravdavati, opšta je činjenica da Juventus ne zna ništa osvojiti bez pomoći sudija, eto pitaj navijače ostalih klubova i svi će ti to reći.

Čuj ga, on konta mi ironični, a mi brutalno iskreni. :lol: :lol: :lol:
Ti momak stvarno znas pretjerat sa ironijom
Il Club più titolato al mondo!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 03 nov 2013, 23:50

kao što reče @ Advokat, Mire je prelagano pao, meni je izgledalo zbog nemoći da dođe do lopte .. sad, ovo je moje objektivno mišljenje, a vi mi vjerujte ili ne :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 03 nov 2013, 23:51

FaraonTM je napisao/la:
Mago je napisao/la:
Zašto? 11 kola nemaju poraza. Napolija su dobili u međusobnom duelu, igraju ljepše i rasterećenije od Juventusa, nemaju pomoć sudija. I još ne igraju Europu što je velika prednost u odnosu na Juventus i Napoli.
Nema tu dovoljno kvaliteta da bi se mjerili sa te dvije ekipe na duge staze. Ponavljam ovo dosad je fakat vrh al ozbiljnija borba za scudetto je po meni nerealna. Mada vidjet cemo sve je moguce. Njima je glavno da nemaju povreda...

Juve i Napoli su kvalitetom daleko ispred Rome a Juve jos i rutinski dobija male utakmice.Napoli je za mene jos uvijek nepoznanica doduse al zasad i oni odlicno guraju. Juventusova prednost i jest sto ne igraju lijepo vec konkretno. Kolko su samo ove sezone utakmica vec dobili 1:0 ili 1 razlike. I kad igraju lose dobijaju a tako to rade sampionske ekipe...

P.S. Logicno Interu ni jedan penal :mrgreen: :lol:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 03 nov 2013, 23:52

dzaba se mucite a ja sam fino na pocetku rekao 1-Napoli,2-Juve,3-Fiorentina,,sto vam je tesko prihvatit i priznat? 8-)

cist penal na Pjanicu,onaj sto je kliznuo od Torina digao nogu pola metra u zrak i ne spusta je dok Pjanic nije pao,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 nov 2013, 23:52

chily-rz je napisao/la:Romi trebaju sudije,ne moze se ovako osvojiti skudeto :mrgreen:

Juventus je poznat po tome, bio je i nagrađen prije par godina za to. Ali ironija je to što kada je Milan dominirao Italijom, dominirao je i Europom, Inter sa Mourinhom dominirao Italijom dominirao i Europom. Juve sa Conteom dominira Italijom, dominira li Europom? :D To su te neke ironične sitnice koje oslikavaju taj klub.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 nov 2013, 23:54

Contentissimo je napisao/la:
Ecco la classifica stilata in base al numero dei rigori assegnati in questa stagione:

Torino 5 rigori a favore (4 gol, Cerci (4), errore Cerci)
Fiorentina 4 (4 gol, Gomez, Rossi (3))
Roma 4 (4 gol, Strootman, Ljajic, Totti, Pjanic)
Sassuolo 4 (4 gol, Berardi (4))
Verona 4 (4 gol, Jorginho (4))
Sampdoria 3 (3 gol, Eder (2), Pozzi)
Genoa 3 (2 gol, Lodi, Gilardino, errore Gilardino)
Bologna 2 (2 gol, Diamanti (2))
Juventus 2 (2 gol, Tevez, Vidal)
Lazio 2 (2 gol, Candreva (2))
Napoli 2 (2 gol, Higuain (2))
Udinese 2 (2 gol, Muriel, Di Natale)
Milan 2 (1 gol, Balotelli, errore Balotelli)
Livorno 1 (1 gol, Emeghara)
Cagliari 1 (0 gol, errore Ibarbo)
Chievo 0
Atalanta 0
Inter 0
Parma 0
Catania 0

evo penali ove sezone, cinjenice govore nesto sasvim drugo, ali eto Juve je trn u oku...
Zaboravio sam ovo kod penala dodati postojeći*. I mogao bih još dodati golove iz ofsajda ali neću, Juve je ipak trn u oku.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 03 nov 2013, 23:57

JTS je napisao/la:kao što reče @ Advokat, Mire je prelagano pao, meni je izgledalo zbog nemoći da dođe do lopte .. sad, ovo je moje objektivno mišljenje, a vi mi vjerujte ili ne :D
Ne mozemo mi imati objektivno misljenje, mi smo hejteri :D

Ma kazem, meni je u prvi mah djelovalo kao da je pao prelagano. Poslije kad su ponovili snimak to i ne izgleda bas tako. Ponavljam, da je sudio penal ne vjerujem da bi se iko bunio. Ali zeznuta situacija generalno, 2 igraca Torina + Mire, i odmah je sudiji teze vidjeti sta se desava.

Sto se tice ovog Faraona, brate dragi koja kolicina hejta za Juve ... ''esi mi dobar'' :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 nov 2013, 23:59

L'Avvocato je napisao/la:
JTS je napisao/la:kao što reče @ Advokat, Mire je prelagano pao, meni je izgledalo zbog nemoći da dođe do lopte .. sad, ovo je moje objektivno mišljenje, a vi mi vjerujte ili ne :D
Ne mozemo mi imati objektivno misljenje, mi smo hejteri :D

Ma kazem, meni je u prvi mah djelovalo kao da je pao prelagano. Poslije kad su ponovili snimak to i ne izgleda bas tako. Ponavljam, da je sudio penal ne vjerujem da bi se iko bunio. Ali zeznuta situacija generalno, 2 igraca Torina + Mire, i odmah je sudiji teze vidjeti sta se desava.

Sto se tice ovog Faraona, brate dragi koja kolicina hejta za Juve ... ''esi mi dobar'' :mrgreen:
Jesam ja slagao nešto? :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.