Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Nail for Real
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Nail for Real » 11 dec 2011, 02:25

delldell je napisao/la:Pa samo sam napisao da je post dubokouman, jer to Mourinho sigurno nije vidio.

Evo jos jedan flopić.
***** mater Mourinhu koji ga *** drži u igri.Prvo izvodi Ozila,zatim Di Mariju a ono **** ostaje.Utakmicu i pored straha smo fino odigrali,al kad kreten usere dvije onako dobre šanse.
A cek, koja je tvoja svrha postojanja bgt?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 dec 2011, 02:26

Iako ste i dalje favoriti za osvajanje Primere, morate priznati da je Barca ipak miljama ispred Reala.
Don't hate what you don't understand.

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 11 dec 2011, 02:28

Nail for Real je napisao/la:
delldell je napisao/la:Pa samo sam napisao da je post dubokouman, jer to Mourinho sigurno nije vidio.

Evo jos jedan flopić.
***** mater Mourinhu koji ga *** drži u igri.Prvo izvodi Ozila,zatim Di Mariju a ono **** ostaje.Utakmicu i pored straha smo fino odigrali,al kad kreten usere dvije onako dobre šanse.
A cek, koja je tvoja svrha postojanja bgt?
Shvatio sam da si ti ovaj Orry main, kojeg sam citirao. Svaka ti cast.

Bas me zanima ko su ostala dvojica koje sam citirao, ima li ih ovdje na forumu da i njima cestitam.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 dec 2011, 02:29

delldell je napisao/la:
Shvatio sam da si ti ovaj Orry main, kojeg sam citirao. Svaka ti cast.

Bas me zanima ko su ostala dvojica koje sam citirao, ima li ih ovdje na forumu da i njima cestitam.
Ja sam ovaj zadnji :mrgreen: Hvala na čestitkama :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 dec 2011, 02:33

šta fali RMB :?: :?:
Ima tamo momaka dosta ,koji fino pišu,e što su sad razočarani i psuju to je drugo ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 11 dec 2011, 02:57

Bez neke dublje analize cinjenicno stanje je da imamo komplex od Barce koji nikako da prodje... :roll: :roll: :oops: :oops: :cry: :cry:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 11 dec 2011, 03:13

aj bar me nije potreslo ko prije, naviko vise da gubimo protiv barce :D

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 11 dec 2011, 09:06

Nail for Real je napisao/la:ALI, ovo ne znaci da cu sada ja bilo koga razapinjati na krst, desile su se greske i treba kriviti krivce, ali nemojmo biti brzi na jeziku i tjerati nekog iz kluba, vrsiti drasticne reforme i sl.
Ovaj tim je odlican i pokazace se to ove sezone budite sigurni, ali eto, desio se fijasko. Greske nije tesko uociti i mislim da ce naredni duel biti dosta bolje odigran od strane Reala. Siguran sam u to.
Dakle, polako sa psovkama.
Oni su dobili, sto je i bio njihov primarni cilj, sada smo izjednaceni, uz utakmicu manje. Moramo nastaviti kao da se nista nije desilo, jer u protivnom gubimo prvenstvo. Hladne glave nastavit' dalje.
Tako je ...a cak i ako izgubite prvenstvo, nema potrebe za promjenama..imate murinja -dobrog trenera imate dobre igrace...najpametnije bi bilo da on ostane vise godina i da se ekipa uigra uz minimalne promjene kao sto Barca radi ili Manchester... dakle da je isti kostur i Manager godinama..tada bi stvari mogle same po sebi leci na svoje mjesto...nema smisla kupovati nove stalno i mijenjati kao sto se godinama radilo...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 dec 2011, 09:41

meni se cini da Mourinho ovaj El Classico ne shvata ozbiljno, no dobro, ebo jednu utakmicu, vaznije da u iducim naredate pobjede
Goldy je napisao/la: Tako je ...a cak i ako izgubite prvenstvo, nema potrebe za promjenama..imate murinja -dobrog trenera imate dobre igrace...najpametnije bi bilo da on ostane vise godina i da se ekipa uigra uz minimalne promjene kao sto Barca radi ili Manchester... dakle da je isti kostur i Manager godinama..tada bi stvari mogle same po sebi leci na svoje mjesto...nema smisla kupovati nove stalno i mijenjati kao sto se godinama radilo...
ma ne mozes porediti Barcu I Manchester U, nema teorije, Guardiola je tu neke 4 sezone, dok Ferguson preko 20 god

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 dec 2011, 09:47

QUARESMA 18<<< je napisao/la:meni se cini da Mourinho ovaj El Classico ne shvata ozbiljno,
:lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 11 dec 2011, 09:51

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
ma ne mozes porediti Barcu I Manchester U, nema teorije, Guardiola je tu neke 4 sezone, dok Ferguson preko 20 god
guardiola je tu 40 godina :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 dec 2011, 11:07

Barcelonina pobjeda sinoć nije nazaslužena, ali da je bilo i drugačije ne bi bilo nezasluženo. Da je Ronaldo iskoristio šansu kod vodstva 1:0, bilo bi već 2:0 i onda bi možda sve išlo drugim tokom. Barca i Real su dvije ekipe koje su po imenima trenutno najjače na svijetu i po imenima nema razlike u kvalitetut ove dvije ekipe. Ono što Barca ima je bolja uigranost i kolektiv. Kod Reala nigdje kolektiva kada se počne gubit. Di Maria je jedan igrača koji po meni nakon onoliko izgubljeni lopti nikad tu ne bi zaigrao više. Da je Ronaldo klasa, svjetska klasa znamo svi, ali jednostavno on ne može da nosi igru Reala protiv veliki protivnika. Messi je puno efektivniji za svoju ekipu, nego što je to kod vas Ronaldo. Psihološki momenat isto igra veliku ulogu, Real sad nije više utakmica imao pravog uspjeha protiv Barce (izuzmemo li utakmicu finala kupa kralja) i onda se to na psihu ekipe odrazi. Ali Real sigurno može parirati Barci, to su ekipe od prilike podjednakog kvaliteta. To ja kažem realno. Ja želim naravno da te obje ekipe izgube kad igraju s Bayernom :) , ali ovde govorim o činjenicama i posmatram sa strane.Znači opšte ne stoji konstatacija ako neko kaže da je individualni kvalitet ovde presudio i u ovoj i u nekim utakmicama prije, El Clasicima.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 11 dec 2011, 11:10

effe_sa je napisao/la:Barcelonina pobjeda sinoć nije nazaslužena, ali da je bilo i drugačije ne bi bilo nezasluženo. Da je Ronaldo iskoristio šansu kod vodstva 1:0, bilo bi već 2:0 i onda bi možda sve išlo drugim tokom. Barca i Real su dvije ekipe koje su po imenima trenutno najjače na svijetu i po imenima nema razlike u kvalitetut ove dvije ekipe. Ono što Barca ima je bolja uigranost i kolektiv. Kod Reala nigdje kolektiva kada se počne gubit. Di Maria je jedan igrača koji po meni nakon onoliko izgubljeni lopti nikad tu ne bi zaigrao više. Da je Ronaldo klasa, svjetska klasa znamo svi, ali jednostavno on ne može da nosi igru Reala protiv veliki protivnika. Messi je puno efektivniji za svoju ekipu, nego što je to kod vas Ronaldo. Psihološki momenat isto igra veliku ulogu, Real sad nije više utakmica imao pravog uspjeha protiv Barce (izuzmemo li utakmicu finala kupa kralja) i onda se to na psihu ekipe odrazi. Ali Real sigurno može parirati Barci, to su ekipe od prilike podjednakog kvaliteta. To ja kažem realno. Ja želim naravno da te obje ekipe izgube kad igraju s Bayernom :) , ali ovde govorim o činjenicama i posmatram sa strane.Znači opšte ne stoji konstatacija ako neko kaže da je individualni kvalitet ovde presudio i u ovoj i u nekim utakmicama prije, El Clasicima.
Konacno jedan realan post od simpatizera Bayern.M, nije cudo od koga je...
Sigurno najbolji Bay. forumas, ne samo sto realno ocj. ovu tekmu, nego opcenito i druge.
8-)
“You talkin’ to me?”

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 11 dec 2011, 11:39

effe_sa je napisao/la:Barcelonina pobjeda sinoć nije nazaslužena, ali da je bilo i drugačije ne bi bilo nezasluženo. Da je Ronaldo iskoristio šansu kod vodstva 1:0, bilo bi već 2:0 i onda bi možda sve išlo drugim tokom. Barca i Real su dvije ekipe koje su po imenima trenutno najjače na svijetu i po imenima nema razlike u kvalitetut ove dvije ekipe. Ono što Barca ima je bolja uigranost i kolektiv. Kod Reala nigdje kolektiva kada se počne gubit. Di Maria je jedan igrača koji po meni nakon onoliko izgubljeni lopti nikad tu ne bi zaigrao više. Da je Ronaldo klasa, svjetska klasa znamo svi, ali jednostavno on ne može da nosi igru Reala protiv veliki protivnika. Messi je puno efektivniji za svoju ekipu, nego što je to kod vas Ronaldo. Psihološki momenat isto igra veliku ulogu, Real sad nije više utakmica imao pravog uspjeha protiv Barce (izuzmemo li utakmicu finala kupa kralja) i onda se to na psihu ekipe odrazi. Ali Real sigurno može parirati Barci, to su ekipe od prilike podjednakog kvaliteta. To ja kažem realno. Ja želim naravno da te obje ekipe izgube kad igraju s Bayernom :) , ali ovde govorim o činjenicama i posmatram sa strane.Znači opšte ne stoji konstatacija ako neko kaže da je individualni kvalitet ovde presudio i u ovoj i u nekim utakmicama prije, El Clasicima.
da baba ima gitaru,bila bi Goran Bregović...

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 11 dec 2011, 13:18

Kontam :roll: ne bih bilo zanimljivo da je Real pobj. tj. da su puhnuli vec pocekom Dec. na 9 boba. Mozda bi vec tad par novopecenih simpatizera barce & co diglo ruke od la lige, jer nemaju taj filing..vise volim kad je gusto snjima, najvise zbog njih :mrgreen:

Logično da smo morali da popustimo rivalu da nebi izgubili konkurenta.
Zadnja izmjena: Sparta, dana/u 11 dec 2011, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
“You talkin’ to me?”

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 11 dec 2011, 13:22

Sparta je napisao/la:Kontam :roll: ne bih bilo zanimljivo da je Real pobj. tj. da su puhnuli vec pocekom Dec. na 9 boba. Mozda bi vec tad par novopecenih simpatizera barce & co diglo ruke od la lige, jer nemaju taj filing..vise volim kad je gusto snjima :mrgreen:

Logično da smo morali da popustimo rivalu da nebi izgubili konkurenta.
Ma jeb.i ti to , ja sam se nadao da ce nam morati aplaudirati pri izlasku na Camp Nou :cry:

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 11 dec 2011, 13:25

a jeb.i ti to , ja sam se nadao da ce nam morati aplaudirati pri izlasku na Camp Nou
Ja bi volio da je Iniesta dobio aplauz, lik je odigro strasno 2p.
Idemo dalje, pobj. u Sevilli nas vraca u igru opet :mrgreen: vise volim kad se patimo...
“You talkin’ to me?”

Culé
Kontakt:

Post Postao/la Culé » 11 dec 2011, 13:42

Najbolji igrač u redovima Reala sinoć Valdes, definitivno.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 11 dec 2011, 13:56

Sparta ti jednostavno trebas da se lijecis.

Kave ti gluposti napises to ni oni na grandu ne mogu kazati.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Sparta
Kontakt:

Post Postao/la Sparta » 11 dec 2011, 14:16

Reuf je napisao/la:Sparta ti jednostavno trebas da se lijecis.

Kave ti gluposti napises to ni oni na grandu ne mogu kazati.
Gdje sam ja napisao glupost i zbog cega bi se to ustvari trebao da lijecim :roll:

btw. neznam o kakvom grandu pricas..
“You talkin’ to me?”

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.