Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Zadar ubi Hajduka,prvo pogodise stativu,pa su imali jos jednu veliku priliku,dok Hajduk nije nista napravio.
Dabogda da ovde Hajduk moze sacuvati ovu prednost,igra katastrofa.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ima li ko link za kosarku Galata - Fener ?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- EmirSioux89
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa **** ti Hajduk u picku, pu konji jedni
- anelbavarac
- Kontakt:
Znao samanelbavarac je napisao/la:Zadar ubi Hajduka,prvo pogodise stativu,pa su imali jos jednu veliku priliku,dok Hajduk nije nista napravio.

Bogalji za 70 min pola nisu presli,bilo je samo pitanje vremena kada ce dobiti gol.
Hoce titulu,hoce ku.rac moj ,yebem im mater svima redom.
-
- Kontakt:
Ne mogu lopte sastavit, kakva titula pored onakvog rastrcanog Dinama juce, ovi sa glavnim kandidatom za ispadanje ne mogu igrat..anelbavarac je napisao/la:Znao samanelbavarac je napisao/la:Zadar ubi Hajduka,prvo pogodise stativu,pa su imali jos jednu veliku priliku,dok Hajduk nije nista napravio.
Dabogda da ovde Hajduk moze sacuvati ovu prednost,igra katastrofa.![]()
Bogalji za 70 min pola nisu presli,bilo je samo pitanje vremena kada ce dobiti gol.
Hoce titulu,hoce ku.rac moj ,yebem im mater svima redom.
i to ko ? Mirko Hrgović
frajer bolan ko podgrijan leš,i on im zabija,e moj Bože 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
ljudi moji pa Zadar -> Reno Sinovčić -> Zdravko Mamić i sve je jasno, Hajduk neće 10 godina biti prvak, Mamić je rekao da će dinamo biti 10 godina za redom prvak i biti će...a vrijedi uzeti koju paru, ja sam igrao X i nadam se da će ostati ovih 1-1
Mirko Hrgović koji je igrao i za dinamo i za hajduk
Mirko Hrgović koji je igrao i za dinamo i za hajduk

-
- Kontakt:
A nista sugestija Zgmiky,a 
Ma bjezi usrani Hrvatski fudbal..Samo Dinamo od sad sa hendikepom i to je to ova bila **** nista ne mogu, i ako ih ovi navijaci bodre cijelo vrijeme, kako ih nije sramota..

Ma bjezi usrani Hrvatski fudbal..Samo Dinamo od sad sa hendikepom i to je to ova bila **** nista ne mogu, i ako ih ovi navijaci bodre cijelo vrijeme, kako ih nije sramota..
danas bevanda prica u analizi bratski klubovi, ovi sad govore nakon primljenog gola logicno da nece uzeti hajduk, mamic ovo ono, gdje ste bili prije tekme misevi
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
prijatelju neki ljudi rade i nisu non stop na forumuHaHu1x2 je napisao/la:danas bevanda prica u analizi bratski klubovi, ovi sad govore nakon primljenog gola logicno da nece uzeti hajduk, mamic ovo ono, gdje ste bili prije tekme misevi
i dame i gospođo to bi bilo to,kraj kraj kraj,pu bokte neyebo,da je makar 2 il 3 na tiketu nego prva pa direkt u pakaŠ,
nemate šta koga napadat' il prozivat',valjda imate svoje ja i svoje neću,igraj šta ti se igra i ćao ha ja

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
ma mrs, ne prozivam nikog nego pitam gdje su prije bili da mi to kazu da preskacem **** "ajduka"
B-I-R !
priključujem se yebanju majki.. ne toliko radi love koju sam potrošio.. pa ni ispuštanja gola prednosti..
već zato što jedan od dva glavna pretendenta na titulu izade na teren i ne pokazuje nista.. klub sa stoljetnom tradicijom.. klub koji je manchester unitedu nanio najveći poraz u povijesti.. klub o cijoj povijesti malo ljudi zna pravu istinu, ali oni koji je znaju - vjerujte, ponosni su..
pa za taj klub danas igra mafija i njime upravlja mafija! kao i cijelim hnl-om. Malo je reć da sam ogorčen!
Isprike svima za sinoćnju analizu, odustajem od pisanja.
već zato što jedan od dva glavna pretendenta na titulu izade na teren i ne pokazuje nista.. klub sa stoljetnom tradicijom.. klub koji je manchester unitedu nanio najveći poraz u povijesti.. klub o cijoj povijesti malo ljudi zna pravu istinu, ali oni koji je znaju - vjerujte, ponosni su..
pa za taj klub danas igra mafija i njime upravlja mafija! kao i cijelim hnl-om. Malo je reć da sam ogorčen!
U desetom selu živi Antuntun!
ma bevanda ti znas znanje, dokazao si to vise puta, **** desava se, al ipak **** ja njima mater i njihovu tradiciju.
B-I-R !
Bježi bevanda ba, je.bo te Hajduk, kontam zicer. Šatro braća ovo, ono.. 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
ma nemoj odustajati, ti si dao svoje viđenje i oni su te iznevjerili pa što ni prvi ni zadnji puta da gamad zezne stvar, svi promašujemo šta sad, ništa novo bevanda kraljubevanda4 je napisao/la:priključujem se yebanju majki.. ne toliko radi love koju sam potrošio.. pa ni ispuštanja gola prednosti..

- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma daj ba sta imas prestajat fino pogadas uostalom iz najbolje si namjere dao prijedlogbevanda4 je napisao/la:priključujem se yebanju majki.. ne toliko radi love koju sam potrošio.. pa ni ispuštanja gola prednosti..

Znao sam ja i prije ovog da su mrtva ekipa, ne mogu sanse napravit kako treba. Gledao sam isti scenarij protiv Dragovoljca a onda protiv Osijeka i sad protiv Zadra znaci tri ekipe koje se bore za opstanak, samo mi nije jasno kako drze 2. mjesto pored Rijeke koja za njih igra atomski fudbal.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa hajde Gaziantep barem X
Samo njih čekam. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.