FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

jeeb
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la jeeb » 15 jan 2013, 17:00

King Kenny je napisao/la:
otto je napisao/la:slika

Jednog dana kad svetinja zaigra Ligu Prvaka :lol:
Uh uh al´ lijepo izgleda 8-) .
Sta bi s ligom sampiona, silovanjem Premier lige i osvetom Zelji i Velezu? Odgadja se na neodredjeno?

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 15 jan 2013, 17:02

SultanSulejman je napisao/la:
Ili uraditi nešto tipa Torcida za 100-ti rođendan Hajduka,na svako drvo nešto okačeno o Hajduku (drvo,balkon,most,zgrada,kuća,ulična rasvjeta,grafiti itd.itd.) ,eh sad..

Probisvjet je napisao/la:Ako nemamo snage ni volje da nesto uradimo ili bar kazemo na glas, nacelniku, ljudima u opstini, u FK Slobodu, SD Slobodi, onda imamo snage da u ova hladna vremena kada izadjemo u grad stavimo SLOBODIN sal oko vrata i kapu na glavu. Neka vide papci da je nismo zaboravili i da se nismo odrekli Slobode!!! Jos da smo, kakvi nismo, stavili bi na prozor, balkon, most, pasarelu, terasu, bilo gdje i bilo kakvo obiljezje Slobode. To bi bila poruka sasvim jasna i bez protesta, sta zelimo! Uradite to i vidjecete da ce upaliti, obojite grad u crveno-crnu boju!!
Eto, to je prva stvar koju trebamo uraditi i molim vas obavjestite sve da urade to. Neka to bude nas prvi korak. To bar nije tesko. Aktivirajmo se malo!Evo prvi ja odlazim sa djecom na korzo u bojama Slobode.

P.S.
Dobro bi bilo da neko ovo prenese i na one stranice na facebook-u (sto prije to bolje).

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 jan 2013, 17:17

Maniaacs je napisao/la:
Ili uraditi nešto tipa Torcida za 100-ti rođendan Hajduka,na svako drvo nešto okačeno o Hajduku (drvo,balkon,most,zgrada,kuća,ulična rasvjeta,grafiti itd.itd.) ,eh sad..

Probisvjet je napisao/la:Ako nemamo snage ni volje da nesto uradimo ili bar kazemo na glas, nacelniku, ljudima u opstini, u FK Slobodu, SD Slobodi, onda imamo snage da u ova hladna vremena kada izadjemo u grad stavimo SLOBODIN sal oko vrata i kapu na glavu. Neka vide papci da je nismo zaboravili i da se nismo odrekli Slobode!!! Jos da smo, kakvi nismo, stavili bi na prozor, balkon, most, pasarelu, terasu, bilo gdje i bilo kakvo obiljezje Slobode. To bi bila poruka sasvim jasna i bez protesta, sta zelimo! Uradite to i vidjecete da ce upaliti, obojite grad u crveno-crnu boju!!
Eto, to je prva stvar koju trebamo uraditi i molim vas obavjestite sve da urade to. Neka to bude nas prvi korak. To bar nije tesko. Aktivirajmo se malo!Evo prvi ja odlazim sa djecom na korzo u bojama Slobode.

P.S.
Dobro bi bilo da neko ovo prenese i na one stranice na facebook-u (sto prije to bolje).
Hoce li to bojenje grada u crveno crno stvoriti 10 miliona KM ? Sta vi mislite izaci na proteste, otejrati bandu koja je sada u klubu i sta onda ? Dug ostaje, a ko ce u ovim teskim vremenima nesto poduzeti za klub kada je u drzavi mnogo vecih problema ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 15 jan 2013, 17:20

Naravno da se neće stvoriti 10 mil,ali je bitno da se raja malo aktivira,da se pomakne sve sa mrtve tačke i da konačno izađemo iz ovog agoničnog stanja. ;)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 jan 2013, 17:28

jeeb je napisao/la:

Sta bi s ligom sampiona, silovanjem Premier lige i osvetom Zelji i Velezu? Odgadja se na neodredjeno?
je*at' ćemo im mater, kad tad ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 15 jan 2013, 17:40

Baš sam čeko kad će se manijaci oglasiti povodom "bojenja grada" u crveno-crne boje.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 15 jan 2013, 17:44

SultanSulejman je napisao/la:Baš sam čeko kad će se manijaci oglasiti povodom "bojenja grada" u crveno-crne boje.
Brižni ljudi, ybg. Pored svog Želje, oni nađu vremena brinut' se i za Slobodu s vremena na vrijeme. :lol:

Fuj. :roll:

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 15 jan 2013, 17:51

Claus je napisao/la:
SultanSulejman je napisao/la:Baš sam čeko kad će se manijaci oglasiti povodom "bojenja grada" u crveno-crne boje.
Brižni ljudi, ybg. Pored svog Želje, oni nađu vremena brinut' se i za Slobodu s vremena na vrijeme. :lol:

Fuj. :roll:
Sarajlija ko Sarajlija nema pametnija posla ;)

Nadam se da će nešto biti od ove akcije.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jan 2013, 17:52

jeeb je napisao/la:

kako ti se nije bilo mrsko registrovat zbog ovog..kakav pacenik :shock: :shock:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 15 jan 2013, 18:01

Ma nema ni od ovoga ništa :( samo bezveze pisanje po forumu.Ako je ko voljan ajd mi s foruma skupimo pare i uradimo grafit u gradu.Lako je pisat' hajmo ovo,hajmo ono, treba se pokrenut ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 jan 2013, 18:15

Dobro ste se sjetili nesto uraditi za Slobodu blablabla... :roll:
NO PYRO NO PARTY

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 15 jan 2013, 18:32

Pa `ajde...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 jan 2013, 18:34

Elegant je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:

P.S.
Hoce li to bojenje grada u crveno crno stvoriti 10 miliona KM ? Sta vi mislite izaci na proteste, otejrati bandu koja je sada u klubu i sta onda ? Dug ostaje, a ko ce u ovim teskim vremenima nesto poduzeti za klub kada je u drzavi mnogo vecih problema ?
Znas druze nekad se ne mora napisat nesto po svaku cijenu.. razmisli malo prije neg sto napises. A vidim kakva drzava takav i prvak tj. njegovi navijaci, samo nek je turat nos u tudji s.upak i zavirivat sta ima. Dajte ljudi opustite se malo pisite tamo po svojoj temi sta vam je volja, nemas ti pojma kakve su (ne)prilike u Tuzli i Slobodi tako da nisi uopste kompetentan na ovoj temi da raspravljas.. ohladi mali ovo ti iz najnormalnije namjere govorim.
075

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 15 jan 2013, 18:41

TzBulevar87 je napisao/la: Znas druze nekad se ne mora napisat nesto po svaku cijenu.. razmisli malo prije neg sto napises. A vidim kakva drzava takav i prvak tj. njegovi navijaci, samo nek je turat nos u tudji s.upak i zavirivat sta ima. Dajte ljudi opustite se malo pisite tamo po svojoj temi sta vam je volja, nemas ti pojma kakve su (ne)prilike u Tuzli i Slobodi tako da nisi uopste kompetentan na ovoj temi da raspravljas.. ohladi mali ovo ti iz najnormalnije namjere govorim.
Ne možeš ti štrumfovima dokazati.Svakom su loncu poklopac. :roll:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 jan 2013, 19:17

haver je napisao/la:Ma nema ni od ovoga ništa :( samo bezveze pisanje po forumu.Ako je ko voljan ajd mi s foruma skupimo pare i uradimo grafit u gradu.Lako je pisat' hajmo ovo,hajmo ono, treba se pokrenut ;)
Ima nesto od ovoga! Treba biti uporan, a ne sumnjati u sve sto se pokrene!
Treba i grafit! Gdje ce se skupljati pare? Hajde neka svako da koliko moze, ja sigurno ucestvujem! Radi li kakav forum Fukara ybte?
Neka da svako svoj doprinos na bilo koji nacin.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jan 2013, 20:59

svidja se i meni ova ideja, crveno-crni dan ili vecernji izlazak vikendom, treba se potrudit da se to izorganizuje, izreklamira preko tuzlanskog portala, koordinira naravno sa grupom da i oni to malo izreklamiraju...nije to sad neki veliki potez, al bas nesto, da se privuce paznja, da od neceg krenemo..pa svako da navecer ili po danu sa kapom, salom, dresom, jaknom itd izadje otprilike u nekad isto vrijeme (ako to bude po danu) ili istu vecer...sta znas mozda se i neki skup izrodi iz toga, ne moze se vise sjedit i cekat, bar nesto a ovo nas nista ne kosta nit boli.

ako nista da vidimo postoje li jos ljudi kojima je stalo do Slobode i koliko ih je.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 15 jan 2013, 21:02

slika

''Neka vide papci da je se nismo odrekli''

U subotu su na Tušnju ispisani grafiti, a danas je na društvenim mrežama postavljen pamflet kojim se navijači Slobode pozivaju da Tuzlu oboje u crveno-crne boje...
Između ostalog stoji: "Neka papci vide da je se nismo odrekli"... A, pozivaju se simpatizeri kluba da u grad izađu sa šalovima, kapama ili da na svoje prozore, automobile, balkone... postave obilježja crveno-crnog kluba.

Sloboda proživljava najteže dane od osnivanja davne 1919. godine. Hoće li preživjeti do ljeta i to je jedno od pitanja.

No, navijači traže samo jedno. Ispunjenje datih obećanja. Podsjećanja radi novo rukovodstvo je obećalo ekspresni povratak u Premijer ligu BiH i za dvije godine izlazak u Evropu.

Očito da su se preračunali, a i sami su priznali kako se nisu snašli u Prvoj ligi Federacije BiH. Zbog toga za vodećim Vitezom Soboda zaostaje deset bodova, a klub je napustilo nekoliko standardnih prvotimaca.

****.ba

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 15 jan 2013, 21:16

Probisvjet je napisao/la:
haver je napisao/la:Ma nema ni od ovoga ništa :( samo bezveze pisanje po forumu.Ako je ko voljan ajd mi s foruma skupimo pare i uradimo grafit u gradu.Lako je pisat' hajmo ovo,hajmo ono, treba se pokrenut ;)
Treba i grafit! Gdje ce se skupljati pare? Hajde neka svako da koliko moze, ja sigurno ucestvujem! Radi li kakav forum Fukara ybte?
Ja ne mogu skupljat' pare iz razloga što ne živim u Tuzli,ali voljan sam pomoć svakako.A na ovom forumu su svi iz Tz pa možemo se dogovorit preko pp kome da damo pare.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 jan 2013, 21:22

haver je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Ja ne mogu skupljat' pare iz razloga što ne živim u Tuzli,ali voljan sam pomoć svakako.A na ovom forumu su svi iz Tz pa možemo se dogovorit preko pp kome da damo pare.
Ma obratite se momcima na Fukare Tuzla Fb stranici i njima se mogu dat pare, oni ce to odradit kako treba a i ima tu momaka koji znaju pravo dobro crtat te grafite..
075

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 jan 2013, 23:25

Evo ja od veceras ne idem bez sala nidje :mrgreen: . Neam ovog novog al imam "Forza Rossonneri" , pravi old skul :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Power10 i 12 gostiju.