Pa evo sve ste objasnili, ne valjaju igraci, ne valja selektor. Ali da je tu bio Lionel Prcic sigurno bi sve bilo za deset i rasturili bi ih.ARGUMENT je napisao/la:Cekam Kommentare Virtuala, Calcia i ostalih musketirki
Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ja ne znam kakve veze s ovom temom ima nečija brada ili nečije vjersko opredjeljenjeemir_ je napisao/la:Ne znam koji je i njemu qrac sa onom bradomfedeltafrotta je napisao/la:dodaj i vehabiju, pardon medunjaninaemir_ je napisao/la: Samir je djelovao bolje od Salihovića TTS-a i Hadžića, al realno jest

Tačno ovi novinari kao da ispituju Baracka Obamu, pa imaju tačan šablon pitanja koja smiju postaviti.
Safet, indirektno, pohvali svog mezimca I Hadžića, a oni ko mutavi, sjede i šute.
Vjerovatno niko neće da se na njega prebaci narušavanja atmosfere u repki, kao da to već nije očito.
Pa bola jesi li ti to tek primjetio da igramo bez desnog krilanedim93 je napisao/la:pape igrao bez desnog krila, šta li je to trebalo da znači.
Igramo katastrofalno daleko daleko daleko najbolji pojedinac Kolašinac izlazi na poluvremenu. pa yebem ti u vugla ne igraš revijalnu utakmicu, i prijateljska je nešto.
samo on pravi ove izmjene ko na traci u prijateljskim nebitno gubili il vodili.
Bože sačuvaj i sakloni ova postavka igre iz utakmicu u utakmicu je katastrofa

Pape trzni se pitaj Osima za savjet nemoj zvat neke ublehe u našu svetinju.Poslije ovog poraza ako se trzneš i ne pokažeš napredak u sljedećoj tekmi nemaš moju podršku.Ovo večeras je bilo...sranye od igre a i ovi igrači kao da čuvaju rezultat nikakvog pritiska na neki momenat je izgledalo kao da je sve pušteno ili ti naštiman rezultat.Sve nešto kroz sredinu a vide da nemogu al oni i dalje po svom a ti samo šutiš ko zaliven dovoljno je bilo vidjeti trenera Egipta.Sušiću probudi se kao i te svoje igrače niko nije željan manekena.Ko da sam gledo Fashion tv a ne Face
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Onda bi obrijao brkove a kako sam vidio i oni su kao i brada dugiArmala je napisao/la:terabajt je napisao/la:Ma ne govore ovo zbog brade vec sto je lose izgledao na terenu , neka nama bradonjaAmmare je napisao/la:I sta sad? Ima bradu!!! Da. Jel vam smeta? Jel vam bode oci iskopleksirani bosnjo?.
Nije on pustio bradu zato sto mu se svidja, nego sto je vehabija postao

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pape stavi neku masku u Brazilu da nam se smiju u Keniji,Togu i Sjevernoj Koreji kad ti vide tu izgubljenu facu
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Sad se kreten usudio i krivit navijace,navijaci su jos bili korektni kako su pi.kice zasluzile da ih se tretira njihovim pristupom,ljudi su uzeli slobodno s posla,djeci iz skole,platili skupo karte,Zasto?Da bi gledali mahmurne manekene kako stoje na terenu i trijezne se.Ma trebali su ih i potjerati malo,Dzeku pogotovo,sve sto su mu skandirali zasluzio je,i gore od toga.
Sram vas bilo!
Sram vas bilo!
Opet je Vrsajevic kriv! Sram ga bilo!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
drugačije je je to bilo sa sa pjanketom i misimovićem. Danas su na terenu na sredi bili MEDUNJANIN SALIHOVIĆ i SUŠIĆ. u prevodu, desna strana je odsječena bila iz svih opcija u sušićevoj glavi.stokton je napisao/la:Pa bola jesi li ti to tek primjetio da igramo bez desnog krilanedim93 je napisao/la:pape igrao bez desnog krila, šta li je to trebalo da znači.
Igramo katastrofalno daleko daleko daleko najbolji pojedinac Kolašinac izlazi na poluvremenu. pa yebem ti u vugla ne igraš revijalnu utakmicu, i prijateljska je nešto.
samo on pravi ove izmjene ko na traci u prijateljskim nebitno gubili il vodili.
Bože sačuvaj i sakloni ova postavka igre iz utakmicu u utakmicu je katastrofa, odnosno sa Vedom kao tim krilom, koji je žrtvovan na toj poziciji da ne bi moro Vehabiju, Misketa ili u današnjem slučaju Tina ostavit na klupi, a Izet klasično krilo trune na klupi.
Kad spominješ Hajrovića, koja sramota posle skandiranja da on uđe on njega uvodi na teren, jeste to primijetili

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ovo za bradonje.Da nije bradonja nebi ni nas bilo 

pusti Prcića sad de reci ko je kriv za ovakvu igru i poraz, obrazloži, Prcić nije igro, hajde da čujemo?calcio je napisao/la:Pa evo sve ste objasnili, ne valjaju igraci, ne valja selektor. Ali da je tu bio Lionel Prcic sigurno bi sve bilo za deset i rasturili bi ih.ARGUMENT je napisao/la:Cekam Kommentare Virtuala, Calcia i ostalih musketirki
SVE ĆE OVO VIRTUAL I KOMPANIJA VEĆ SUTRA RANIM SABAHOM OPRAVDAT, I PODIĆI SPOMENIK NJIHOVOM SELEKTORU KIM JONG-ILU...
A onda će jednog dana zaplakati kada ode sa klupe...
[youtube][/youtube]
A onda će jednog dana zaplakati kada ode sa klupe...
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 05 mar 2014, 22:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Mada je selektor stao u Džekinu zaštitu, Edinov otac Midhat se poslije pres konferencije oštro obrušio na Papeta jer nije zamijenio Džeku kada je to on tražio. Izvor avaz...
Pa na šta je ova repka spala???
Pa na šta je ova repka spala???
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
- Kontakt:
ne bi bilo lose da se malo vise edukujes moj vrli pasa...ibish1995 je napisao/la:Ovo za bradonje.Da nije bradonja nebi ni nas bilo
on topic: safeta treba istrpiti, a poslije SP noga
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- NoName
- Kontakt:
Ja izuzetno cijenim i calcia i Virtuala, dug staž oni imaju ovdje i njihove postove gledam sa puno više respekta nego neke druge. Ali, ne mogu ni oni, kao ni ostali koji slijepo vjeruju u Sušića, cijelo vrijeme tvrditi kako nas je Sajo odveo u Brazil a kada je loše onda je do igrača. Po meni je on izgubio kompas odavno ali eto, neka prođe i to SP na koje nas je on odveo i neka onda hvata put pod noge.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
nedim93 je napisao/la:Kad spominješ Hajrovića, koja sramota posle skandiranja da on uđe on njega uvodi na teren, jeste to primijetili

Nisi pomislio da je momak bio na zagrijavanju i baš skidao marker kad su navijači krenuli sa skandiranjem? Sekund poslije toga smo vidjeli Hajrovića kako trpa dres, i odlazi do linije. Dakle, već je bilo jasno da je bio red na njegov ulazak.
E, pa svašta.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Sad ce se sva bulumenta papetoljubaca prebacit na temu Dzeke i ostalih i na njih svalit svu krivicu.
Naravno da je njihovo zalaganje bilo skandalozno, ali glavni krivac je izbornik
Naravno da je njihovo zalaganje bilo skandalozno, ali glavni krivac je izbornik
dovoljno sam ja edukovan po tom pitanju.fedeltafrotta je napisao/la:ne bi bilo lose da se malo vise edukujes moj vrli pasa...ibish1995 je napisao/la:Ovo za bradonje.Da nije bradonja nebi ni nas bilo
on topic: safeta treba istrpiti, a poslije SP noga
Zavrsavamo sa temom ,,Bradonja,,

Primijetili su ga navijaci da se hoce da udje pa poceli da mu skandiraju.BaDa12 je napisao/la:nedim93 je napisao/la:Kad spominješ Hajrovića, koja sramota posle skandiranja da on uđe on njega uvodi na teren, jeste to primijetili
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma odmah ga otjerat. Iran ce nam tricu zavalit. Reprezentacija je u rasulu radi njegaNoName je napisao/la:Ja izuzetno cijenim i calcia i Virtuala, dug staž oni imaju ovdje i njihove postove gledam sa puno više respekta nego neke druge. Ali, ne mogu ni oni, kao ni ostali koji slijepo vjeruju u Sušića, cijelo vrijeme tvrditi kako nas je Sajo odveo u Brazil a kada je loše onda je do igrača. Po meni je on izgubio kompas odavno ali eto, neka prođe i to SP na koje nas je on odveo i neka onda hvata put pod noge.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.