Mi nismo uspijeli ove pretkvalifiakcije. Zašto ???
Jednostavno NEMA TEORIJE da možemo pobjediti obje gostujuće utakmice.
Večeras smo vidjeli sve najgore što trenutno možemo ponuditi i to je sasvim normalno od ovoliko mladosti. Prva zvijezda ekipe (kako ono volimo reći projektovani NBA igrač) nije ni bio na utakmici. Nije ovo pljuvanje po njemu ni ostalim, već jednostavno mi nemamo rutine da dobijemo 2 važne utakmice zaredom. Evo večeras smo imali jednu važnu pa smo sve vidjeli.
Nažalost svi smo se posrali usta. I mi ovdje što smo počeli sastavljati rostere i gledati sebe na Eurobasketu. ****, valjda ovo moramo proći. Kako kažu stari ljudi „ko sa djecom liježe, posran se ustaje“, a mi imamo i previše djece u timu. I neka ih ima, treba im dati priliku.
Uostalom, Teletović je večeras gledao kao i ja uz TV. On je još i dobar. Nurkić nije ni gledao.
I onda bi sada trebao ja npr. pljuvati Musu i ekipu ili Duška Vujoševića. Ma ne...idemo dalje momci, ****...
Pitam se samo jeli Vedranu Bosniću konačno drago što nam je **** majku. Eto nek je rahat, i on će kao i Bojan Bogdanović ili onaj Zubac biti na u kvalifikacijama. Naši Bosnaci i Hercegovci !!!

NAPRIJED BIH !!! IDEMO DALJE !!!