Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako ovo uvedu, to će im bit najdebilniji potez svih vremena.
Walk on, with hope in your hearts.
Furaj u majici kratkih rukava Sarma boli te **** sto je 8° napolju.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ne vjerujem da Hrvatska to diktira. Isto vrijedi pr. za gradjane Australije, SAD-a i UK nakon Brexitaartemis77 je napisao/la:Ako ovo uvedu, to će im bit najdebilniji potez svih vremena.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa to je za boravak ne ulazak i tranzitRigoletto je napisao/la:Ne vjerujem da Hrvatska to diktira. Isto vrijedi pr. za gradjane Australije, SAD-a i UK nakon Brexitaartemis77 je napisao/la:Ako ovo uvedu, to će im bit najdebilniji potez svih vremena.

SDP ima zastupnika iz Gruda u Federalnom parlamentu

Cini mi se da bas jeste za ulazak.Penaltiky je napisao/la:Pa to je za boravak ne ulazak i tranzitRigoletto je napisao/la:Ne vjerujem da Hrvatska to diktira. Isto vrijedi pr. za gradjane Australije, SAD-a i UK nakon Brexitaartemis77 je napisao/la:Ako ovo uvedu, to će im bit najdebilniji potez svih vremena.
SDP ima zastupnika iz Gruda u Federalnom parlamentušta ti misliš o tome Rigi?
Tesko mi je povjerovati u to, tko je doticni?Naglašava se da putovnica podnositelja mora vrijediti najmanje tri mjeseca od dana planiranog ulaska u EU. Sve će stajati sedam eura, a viza ETIAS-a vrijedit će tri godine. S njom se može u tom razdoblju ulaziti i izlaziti iz EU kad god hoćete.
Nadam se da si finu muziku u tom trenutku slusaoPenaltiky je napisao/la:Furaj u majici kratkih rukava Sarma boli te **** sto je 8° napolju.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ivan Boban. Plus još imaju Lanu Prlić, zvuči ko neka haška ganga.Rigoletto je napisao/la: Tesko mi je povjerovati u to, tko je doticni?
Osime pobratime mio, reaguj!Sarmelino je napisao/la:Doslo je ove godine talenta iz tesnja silu.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 23 okt 2018, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
ALLAHU EKBER!
Sta je ovo, ja tamam naspem, one padnu, evo vec drugi put. kuknjava

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Covjek ima dva magisterija, pozdravljamPenaltiky je napisao/la:Ivan Boban. Plus još imaju Lanu Prlić, zvuči ko neka haška ganga.Rigoletto je napisao/la: Tesko mi je povjerovati u to, tko je doticni?
rasavoje je napisao/la:ALLAHU EKBER!![]()

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
I pise meni vidio sam helcu al on mene ne znaPenaltiky je napisao/la:Furaj u majici kratkih rukava Sarma boli te **** sto je 8° napolju.
Otkrio se, sad mu Aerials i ja sačekuše pravimo i čvoke palimo.MElloo je napisao/la:I pise meni vidio sam helcu al on mene ne znaPenaltiky je napisao/la:Furaj u majici kratkih rukava Sarma boli te **** sto je 8° napolju.
Haj' pogodi gdje cu sutra.messilla je napisao/la:

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Znam u kojoj zgradi živi, čekat ćemo pred ulazom.Penaltiky je napisao/la:Otkrio se, sad mu Aerials i ja sačekuše pravimo i čvoke palimo.MElloo je napisao/la:I pise meni vidio sam helcu al on mene ne znaPenaltiky je napisao/la:Furaj u majici kratkih rukava Sarma boli te **** sto je 8° napolju.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Jel i tebe stalko il ste ploce slusali.Aerials je napisao/la: Znam u kojoj zgradi živi, čekat ćemo pred ulazom.
Što se motas oko dzamija u aksam, dupli zivot?Penaltiky je napisao/la:Jel i tebe stalko il ste ploce slusali.Aerials je napisao/la: Znam u kojoj zgradi živi, čekat ćemo pred ulazom.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Idem kući, nisam ja kriv što su džamiju napravili blizu kuće.Sarmelino je napisao/la:Što se motas oko dzamija u aksam, dupli zivot?Penaltiky je napisao/la:Jel i tebe stalko il ste ploce slusali.Aerials je napisao/la: Znam u kojoj zgradi živi, čekat ćemo pred ulazom.
c) none of the above.Penaltiky je napisao/la:Jel i tebe stalko il ste ploce slusali.Aerials je napisao/la: Znam u kojoj zgradi živi, čekat ćemo pred ulazom.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Možemo kod Ajše stakeout napravit.Aerials je napisao/la:c) none of the above.Penaltiky je napisao/la:Jel i tebe stalko il ste ploce slusali.Aerials je napisao/la: Znam u kojoj zgradi živi, čekat ćemo pred ulazom.

Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 4 gosta.