FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odličana utakmica protiv Olimpica. Zalaganje, trka, volja, realizacija, navijanje... Sve je super bilo. Sada se fokusirati na Drinu. Nisu oni bezveze ekipa, igraju promjenjivo. Kada žele i imaju svoj dan mogu puno problema da naprave. Radnik je dobar primjer šta su im uradili i poslali ih na šesto mjesto trenutno. Nije loše što su očistili kartone ovi koji će pauzirati. Možda i u Zvorniku da ostali očiste kartone pa onda protiv Travnika opet kombinovana ekipa izadje. Poslije Travnika idu puno ozbiljnije utakmice. Ne znam samo ako se u Zvorniku budu čistili kartoni da li će se to odraziti na KUP? Mislim da neće ali...
"Truth begins in lies."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ako su ti ruke u prirodnom položaju naspram tijela, i lopta odskoči na ruku onda nije penal. Ako npr. Digneš ruke neprirodno i i lopta te dotakne onda je penal u svakom slučaju.amazon je napisao/la:Bas me zanima koja to lopta nece biti napucana? Moras pucati da bi lopta pogodila nekog u ruku, jedino ako je on sam uzme u ruku
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ne odrazava se na kupfibonacci je napisao/la:Odličana utakmica protiv Olimpica. Zalaganje, trka, volja, realizacija, navijanje... Sve je super bilo. Sada se fokusirati na Drinu. Nisu oni bezveze ekipa, igraju promjenjivo. Kada žele i imaju svoj dan mogu puno problema da naprave. Radnik je dobar primjer šta su im uradili i poslali ih na šesto mjesto trenutno. Nije loše što su očistili kartone ovi koji će pauzirati. Možda i u Zvorniku da ostali očiste kartone pa onda protiv Travnika opet kombinovana ekipa izadje. Poslije Travnika idu puno ozbiljnije utakmice. Ne znam samo ako se u Zvorniku budu čistili kartoni da li će se to odraziti na KUP? Mislim da neće ali...
"Kompletan iznos sponzorskog ugovora biće iskorišten za gradnju prve faze istočne tribine stadiona Grbavica."
"Napominjemo da će i ovaj iznos u cjelosti biti upotrijebljen za početne radove na istočnoj tribini."
jel iko ima više informacija šta se pod ovim podrazumjeva?
"Napominjemo da će i ovaj iznos u cjelosti biti upotrijebljen za početne radove na istočnoj tribini."
Zna li ko sta je sa Bogdanovicem jel se prikljucio treninzima ?
Re: RE: Re: FK Željezničar
Neko je nedavno napisao da ce se tek u Maju vratiti treninzimatmtmtmtm je napisao/la:Zna li ko sta je sa Bogdanovicem jel se prikljucio treninzima ?
Evo:jestamaji je napisao/la:"Kompletan iznos sponzorskog ugovora biće iskorišten za gradnju prve faze istočne tribine stadiona Grbavica."
http://fkzeljeznicar.ba/pocetak-izgradn ... ica/19225/fkzeljeznicar.ba je napisao/la: FK Željezničar obavještava navijače, članove Kluba, sponzore i prijatelje Kluba da će, nakon što se obezbijede formalno pravne pretpostavke, u mjesecu aprilu započeti i do kraja ove godine završiti prvu fazu gradnje istočne tribine Stadiona Grbavica.
Javni oglas za prikupljanje ponuda biće objavljen na službenoj stranici Kluba do 10. aprila 2016. godine. Druga faza gradnje istočne tribine podrazumijeva dodatnu etažnu tribinu istog kapaciteta i pokrivanje tribine.
Izgled istocne tribine u prvoj fazi:
Štaje razlog ovako malo komentara na ovoj temi ? Nekad se ovdje daleko najviše pisalo.Jel' neki bojkot u pitanju,ili... ?
- plavousrcu
- Kontakt:
Zajebi Gracica i pitice, nama je Drina sad najvažnija. Ekipa koja nije za ovog mjesta na tabeli, a nama problem moze predstavljati i teren. Sigurno ce biti los i toga me strah.TikTak je napisao/la:Samo crveni bi igrao ulogu u kupu, zuti ne. Drina nije za potcijeniti, pokazali su to u par navrata. Bolji smo mnogo ali to trebamo na terenu pokazati.fibonacci je napisao/la:Odličana utakmica protiv Olimpica. Zalaganje, trka, volja, realizacija, navijanje... Sve je super bilo. Sada se fokusirati na Drinu. Nisu oni bezveze ekipa, igraju promjenjivo. Kada žele i imaju svoj dan mogu puno problema da naprave. Radnik je dobar primjer šta su im uradili i poslali ih na šesto mjesto trenutno. Nije loše što su očistili kartone ovi koji će pauzirati. Možda i u Zvorniku da ostali očiste kartone pa onda protiv Travnika opet kombinovana ekipa izadje. Poslije Travnika idu puno ozbiljnije utakmice. Ne znam samo ako se u Zvorniku budu čistili kartoni da li će se to odraziti na KUP? Mislim da neće ali...
Sta se ovaj Gracic javlja. Nema kome niu prodavali i on nesto pametan. Jadan je klub kojeg brani Gracic.
- amazon
- Kontakt:
Imas ovdje sve o povredama.http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/tmtmtmtm je napisao/la:Zna li ko sta je sa Bogdanovicem jel se prikljucio treninzima ?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
I mene isto zanima, a i vidim da se brišu često mnogi postovi koji po meni nema potrebe da se brisu od strane admina.nellic07 je napisao/la:Štaje razlog ovako malo komentara na ovoj temi ? Nekad se ovdje daleko najviše pisalo.Jel' neki bojkot u pitanju,ili... ?
Volim te Zeljo!!!
Ako neko ima veze sa ljudima koji odrzavaju oficijelnu web stranicu nek ih obavjesti da bi mogli negdje na pocetnoj postaviti link za uputstva kako donirati. Mislim na ovaj link: http://fkzeljeznicar.ba/uputstva-uplaci ... icu/19064/
Ja sad trazio, moradoh otici na fejs stranicu kluba kako bi u postovima nasao taj link. Na web sajtu nisam nasao.
Vidim lijepo su postavili reklame za clanstvo. Moglo bi nesto onako i za donaciju za evropsku Grbavicu.
Hvala!
Ja sad trazio, moradoh otici na fejs stranicu kluba kako bi u postovima nasao taj link. Na web sajtu nisam nasao.
Vidim lijepo su postavili reklame za clanstvo. Moglo bi nesto onako i za donaciju za evropsku Grbavicu.
Hvala!

Kakvo je vrijeme za vikend? Samo da ne bude padavina.
-
- Kontakt:
Zna li neko sta se desava sa Mailsonom,momak uopste nije los igrac?
- amazon
- Kontakt:
Ne može Mailaon igrati pored Stevanovica, Stanica, Kramarica. Da je drugačija situacija sigurno bi igrao.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Kad može Enis Sadikovic ulaziti može i Mailson 

Što se tiče premiranja mislim da će ga biti u svakom kolu do kraja i trebamo se prilagoditi tome, odnosno ni na jednoj utakmici sa otpisanim ekipama ne smije biti opuštanja. Kad je u pitanju sastav za Drinu ni tu ne bi trebalo biti velikih iznenađenja, ja predviđam ovaj sastav:
Fejzić - Stanić, Hodžurda, Bogičević, Kramarić - Zahirović, Blagojević - Bekrić, Stevanović, Mailson/Halvadžić - Lendrić.
Još jedna stvar koja je bitna su kartoni, mislim da ako rezultat bude dobar u nekoj ranoj fazi utakmice, trebaju igrači kojima prijeti suspenzija dobiti kartone kako bi ih očistili protiv Travnika i bili spremni za 5 ključnih utakmica: 2 sa Slobodom u Kupu i u ligi sa Sarajevom, Zrinjskim i Čelikom.
Fejzić - Stanić, Hodžurda, Bogičević, Kramarić - Zahirović, Blagojević - Bekrić, Stevanović, Mailson/Halvadžić - Lendrić.
Još jedna stvar koja je bitna su kartoni, mislim da ako rezultat bude dobar u nekoj ranoj fazi utakmice, trebaju igrači kojima prijeti suspenzija dobiti kartone kako bi ih očistili protiv Travnika i bili spremni za 5 ključnih utakmica: 2 sa Slobodom u Kupu i u ligi sa Sarajevom, Zrinjskim i Čelikom.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Memija ti fali, on ce na beka desnog a lijevo krilo stana 

Neznam sto Ali se bojim da cemo kiksat.Nadam se da nisam u pravu.
Ne budi lud... ne placaj pretplatuAlipasino je napisao/la:Neznam sto Ali se bojim da cemo kiksat.Nadam se da nisam u pravu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.