FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fibonacci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fibonacci » 04 apr 2016, 10:52

Odličana utakmica protiv Olimpica. Zalaganje, trka, volja, realizacija, navijanje... Sve je super bilo. Sada se fokusirati na Drinu. Nisu oni bezveze ekipa, igraju promjenjivo. Kada žele i imaju svoj dan mogu puno problema da naprave. Radnik je dobar primjer šta su im uradili i poslali ih na šesto mjesto trenutno. Nije loše što su očistili kartone ovi koji će pauzirati. Možda i u Zvorniku da ostali očiste kartone pa onda protiv Travnika opet kombinovana ekipa izadje. Poslije Travnika idu puno ozbiljnije utakmice. Ne znam samo ako se u Zvorniku budu čistili kartoni da li će se to odraziti na KUP? Mislim da neće ali...
"Truth begins in lies."

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 apr 2016, 12:33

amazon je napisao/la:Bas me zanima koja to lopta nece biti napucana? Moras pucati da bi lopta pogodila nekog u ruku, jedino ako je on sam uzme u ruku :urnebes:
Ako su ti ruke u prirodnom položaju naspram tijela, i lopta odskoči na ruku onda nije penal. Ako npr. Digneš ruke neprirodno i i lopta te dotakne onda je penal u svakom slučaju.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

ljalja
Kontakt:

Post Postao/la ljalja » 04 apr 2016, 13:11

fibonacci je napisao/la:Odličana utakmica protiv Olimpica. Zalaganje, trka, volja, realizacija, navijanje... Sve je super bilo. Sada se fokusirati na Drinu. Nisu oni bezveze ekipa, igraju promjenjivo. Kada žele i imaju svoj dan mogu puno problema da naprave. Radnik je dobar primjer šta su im uradili i poslali ih na šesto mjesto trenutno. Nije loše što su očistili kartone ovi koji će pauzirati. Možda i u Zvorniku da ostali očiste kartone pa onda protiv Travnika opet kombinovana ekipa izadje. Poslije Travnika idu puno ozbiljnije utakmice. Ne znam samo ako se u Zvorniku budu čistili kartoni da li će se to odraziti na KUP? Mislim da neće ali...
Ne odrazava se na kup

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 apr 2016, 16:24

"Kompletan iznos sponzorskog ugovora biće iskorišten za gradnju prve faze istočne tribine stadiona Grbavica."

"Napominjemo da će i ovaj iznos u cjelosti biti upotrijebljen za početne radove na istočnoj tribini."

jel iko ima više informacija šta se pod ovim podrazumjeva?

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 04 apr 2016, 17:06

Zna li ko sta je sa Bogdanovicem jel se prikljucio treninzima ?

Orad1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orad1921 » 04 apr 2016, 17:08

tmtmtmtm je napisao/la:Zna li ko sta je sa Bogdanovicem jel se prikljucio treninzima ?
Neko je nedavno napisao da ce se tek u Maju vratiti treninzima

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 04 apr 2016, 17:37

jestamaji je napisao/la:"Kompletan iznos sponzorskog ugovora biće iskorišten za gradnju prve faze istočne tribine stadiona Grbavica."

"Napominjemo da će i ovaj iznos u cjelosti biti upotrijebljen za početne radove na istočnoj tribini."

jel iko ima više informacija šta se pod ovim podrazumjeva?
Evo:
fkzeljeznicar.ba je napisao/la: FK Željezničar obavještava navijače, članove Kluba, sponzore i prijatelje Kluba da će, nakon što se obezbijede formalno pravne pretpostavke, u mjesecu aprilu započeti i do kraja ove godine završiti prvu fazu gradnje istočne tribine Stadiona Grbavica.

Javni oglas za prikupljanje ponuda biće objavljen na službenoj stranici Kluba do 10. aprila 2016. godine.
Druga faza gradnje istočne tribine podrazumijeva dodatnu etažnu tribinu istog kapaciteta i pokrivanje tribine.

Izgled istocne tribine u prvoj fazi:
slika
http://fkzeljeznicar.ba/pocetak-izgradn ... ica/19225/

nellic07
Kontakt:

Post Postao/la nellic07 » 04 apr 2016, 22:42

Štaje razlog ovako malo komentara na ovoj temi ? Nekad se ovdje daleko najviše pisalo.Jel' neki bojkot u pitanju,ili... ?

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 04 apr 2016, 22:46

TikTak je napisao/la:
fibonacci je napisao/la:Odličana utakmica protiv Olimpica. Zalaganje, trka, volja, realizacija, navijanje... Sve je super bilo. Sada se fokusirati na Drinu. Nisu oni bezveze ekipa, igraju promjenjivo. Kada žele i imaju svoj dan mogu puno problema da naprave. Radnik je dobar primjer šta su im uradili i poslali ih na šesto mjesto trenutno. Nije loše što su očistili kartone ovi koji će pauzirati. Možda i u Zvorniku da ostali očiste kartone pa onda protiv Travnika opet kombinovana ekipa izadje. Poslije Travnika idu puno ozbiljnije utakmice. Ne znam samo ako se u Zvorniku budu čistili kartoni da li će se to odraziti na KUP? Mislim da neće ali...
Samo crveni bi igrao ulogu u kupu, zuti ne. Drina nije za potcijeniti, pokazali su to u par navrata. Bolji smo mnogo ali to trebamo na terenu pokazati.

Sta se ovaj Gracic javlja. Nema kome niu prodavali i on nesto pametan. Jadan je klub kojeg brani Gracic.
Zajebi Gracica i pitice, nama je Drina sad najvažnija. Ekipa koja nije za ovog mjesta na tabeli, a nama problem moze predstavljati i teren. Sigurno ce biti los i toga me strah.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 apr 2016, 00:00

tmtmtmtm je napisao/la:Zna li ko sta je sa Bogdanovicem jel se prikljucio treninzima ?
Imas ovdje sve o povredama.http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-o-povredama/
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 05 apr 2016, 09:30

nellic07 je napisao/la:Štaje razlog ovako malo komentara na ovoj temi ? Nekad se ovdje daleko najviše pisalo.Jel' neki bojkot u pitanju,ili... ?
I mene isto zanima, a i vidim da se brišu često mnogi postovi koji po meni nema potrebe da se brisu od strane admina.
Volim te Zeljo!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 05 apr 2016, 09:46

Ako neko ima veze sa ljudima koji odrzavaju oficijelnu web stranicu nek ih obavjesti da bi mogli negdje na pocetnoj postaviti link za uputstva kako donirati. Mislim na ovaj link: http://fkzeljeznicar.ba/uputstva-uplaci ... icu/19064/

Ja sad trazio, moradoh otici na fejs stranicu kluba kako bi u postovima nasao taj link. Na web sajtu nisam nasao.
Vidim lijepo su postavili reklame za clanstvo. Moglo bi nesto onako i za donaciju za evropsku Grbavicu.

Hvala! :)

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 05 apr 2016, 10:17

Kakvo je vrijeme za vikend? Samo da ne bude padavina.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 05 apr 2016, 10:19

Zna li neko sta se desava sa Mailsonom,momak uopste nije los igrac?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 apr 2016, 11:08

Ne može Mailaon igrati pored Stevanovica, Stanica, Kramarica. Da je drugačija situacija sigurno bi igrao.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 apr 2016, 12:04

Kad može Enis Sadikovic ulaziti može i Mailson :D

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 05 apr 2016, 12:24

Što se tiče premiranja mislim da će ga biti u svakom kolu do kraja i trebamo se prilagoditi tome, odnosno ni na jednoj utakmici sa otpisanim ekipama ne smije biti opuštanja. Kad je u pitanju sastav za Drinu ni tu ne bi trebalo biti velikih iznenađenja, ja predviđam ovaj sastav:
Fejzić - Stanić, Hodžurda, Bogičević, Kramarić - Zahirović, Blagojević - Bekrić, Stevanović, Mailson/Halvadžić - Lendrić.
Još jedna stvar koja je bitna su kartoni, mislim da ako rezultat bude dobar u nekoj ranoj fazi utakmice, trebaju igrači kojima prijeti suspenzija dobiti kartone kako bi ih očistili protiv Travnika i bili spremni za 5 ključnih utakmica: 2 sa Slobodom u Kupu i u ligi sa Sarajevom, Zrinjskim i Čelikom.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 05 apr 2016, 12:34

Memija ti fali, on ce na beka desnog a lijevo krilo stana ;)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 apr 2016, 12:59

Neznam sto Ali se bojim da cemo kiksat.Nadam se da nisam u pravu.

ljalja
Kontakt:

Post Postao/la ljalja » 05 apr 2016, 13:02

Alipasino je napisao/la:Neznam sto Ali se bojim da cemo kiksat.Nadam se da nisam u pravu.
Ne budi lud... ne placaj pretplatu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.