Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Fulao si za Justina. Rado bih nastavio niz, al ih se ni sam ne sjecam svih. Radi se o 10+ rekao bih.harden je napisao/la:KawhiKanye je napisao/la: 1. Zasto?
Kanye
Justin
nastavi niz
Btw trebao si pitati koliko sam imao. Moras biti precizan. Trenutno samo 1 imam.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ovako se 1 acc cuva amateri.
Neki bi rekli i da si pićka i da se bojis autoriteta.MElloo je napisao/la:Ovako se 1 acc cuva amateri.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
10 god sam tu jos mi ni moda nisu daliPenaltiky je napisao/la:Neki bi rekli i da si pićka i da se bojis autoriteta.MElloo je napisao/la:Ovako se 1 acc cuva amateri.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti da si bio hrabriji sada bi se zvao LaMelo
Mogli su ti makar na temi biciklizma datiMElloo je napisao/la:10 god sam tu jos mi ni moda nisu daliPenaltiky je napisao/la:Neki bi rekli i da si pićka i da se bojis autoriteta.MElloo je napisao/la:Ovako se 1 acc cuva amateri.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
safety first
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
god damn beanersmadridist je napisao/la:safety first
Dal je 'odža iz Gluhe Bukovice odležao svoje? Dal jos uvijek radi ko 'odža, dal jos uvijek darače malu djecu?Hendo je napisao/la:
Ovi migranti bi mogli biti pozitivna stvar. Prica se o zici na granici sa Srbijom.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
DaKanye je napisao/la:Ovi migranti bi mogli biti pozitivna stvar. Prica se o zici na granici sa Srbijom.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bravo.MElloo je napisao/la:Ovako se 1 acc cuva amateri.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Najjsssss, treba ih još onda uvozitiKanye je napisao/la:Ovi migranti bi mogli biti pozitivna stvar. Prica se o zici na granici sa Srbijom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
To bi baš bilo dobro kad bi se uradilo.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Od kojih para, pa to ako dodje u neko razmatranje bice cirkus epskih razmjera.Aerials je napisao/la:To bi baš bilo dobro kad bi se uradilo.
Bolje prema SH zid napravit.
Ima ova država para, samo uvijek neko nešto koči. Problem je što bi u ovom slučaju vjerovatno kočili poslanici koji su ispred stranaka iz RS-a, njima to ne ide u korist. Vrlo moguće da bi i hrvatski predstavnici kočili, njima godi da se digne kakva frka.Penaltiky je napisao/la:Od kojih para, pa to ako dodje u neko razmatranje bice cirkus epskih razmjera.Aerials je napisao/la:To bi baš bilo dobro kad bi se uradilo.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
To bi bila najbolja moguca investicija. U Grckoj ima 60 hiljada migranata koji planiraju ici ovom rutom.Penaltiky je napisao/la:Od kojih para, pa to ako dodje u neko razmatranje bice cirkus epskih razmjera.Aerials je napisao/la:To bi baš bilo dobro kad bi se uradilo.
SNSD ne da da se jedan federalni policajac posalje na granicu pa da vidim kako ce na zicu pristati.

A i yebe mu se. Nema ih kod njega, prazni se Srbija. Yebe se i ostatku drzave sem Bihaca. Mrtvaci svugdje.
Treba poslat FUP na granicu s RSom pa nek se oni brinu za njih.Kajzer10 je napisao/la:To bi bila najbolja moguca investicija. U Grckoj ima 60 hiljada migranata koji planiraju ici ovom rutom.Penaltiky je napisao/la:Od kojih para, pa to ako dodje u neko razmatranje bice cirkus epskih razmjera.Aerials je napisao/la:To bi baš bilo dobro kad bi se uradilo.
SNSD ne da da se jedan federalni policajac posalje na granicu pa da vidim kako ce na zicu pristati.![]()
A i yebe mu se. Nema ih kod njega, prazni se Srbija. Yebe se i ostatku drzave sem Bihaca. Mrtvaci svugdje.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.