AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bez Morate iduće 3 sedmice izgleda. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa da počnemo...
Samo se nadam da neće sad dovesti Abrahama.
Samo se nadam da neće sad dovesti Abrahama.
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Povreda mišića 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja ne znam za vas, ali meni igrači tipa, Calabrie, Thiaw, Kalulu nisu niti za klupe u Milanu.....Realno o svakom od njih bi se dalo napisati kako i koliko su puta pogriješili, pa smo primili gol... a onda druga stvar meni ne shvatljiva je zašto te igrače drže toliko u klubu, pa dodje do toga da superpanj Calabria ucjenjuje klub s većom platom !!! Apsolutno ne treba zaliti niti za kime, a i novo je uvijek bolje 

- muha milanez
- Kontakt:
Apsolutno da nisu ni za klupe. Evo Kalulu će prvi otići. Ne znam šta je bilo na kraju sa Thiawom i Newcastlom, šteta što ga ne utrpaše. Ozbiljne pare bile u igri.
Calabria je zreo za klupe, nestvarno je da takav nekvalitet nosi kapitensku traku godinama.
Salemakers je posebna priča, ok igrač za klupe i za određivanje određenih zadataka. Nikako kao univerzalac kao što je bio slučaj na prethodnoj utakmici.
Jović isto, šteta što ga se nisu kutarisali ovog ljeta.
Calabria je zreo za klupe, nestvarno je da takav nekvalitet nosi kapitensku traku godinama.
Salemakers je posebna priča, ok igrač za klupe i za određivanje određenih zadataka. Nikako kao univerzalac kao što je bio slučaj na prethodnoj utakmici.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
muha milanez je napisao/la: ↑20 avg 2024, 08:15Apsolutno da nisu ni za klupe. Evo Kalulu će prvi otići. Ne znam šta je bilo na kraju sa Thiawom i Newcastlom, šteta što ga ne utrpaše. Ozbiljne pare bile u igri.
Sale je prosjek živi na svim pozicijama kojima igra, pa cak i na njegovoj primarnoj, ali eto dobro ga je imati u rotaciji, slažem se, a sto se tice Jovica, pa znaš kako to ide u klubu, prvo najveće počasti #9 dobiješ i onda te tjeraju mjesecima da ne kažem godinama...meni eto nije jasno bilo u subotu zašto nas jedini vezni igrač koji može ofenzivno nešto napraviti je na klupi?! i koliko lud moraš biti da započneš tekmu s 3 krila i 2 defanzivna/zadnja vezna i Jovicem

Meni je to odmah u startu smrdilo da je izmišljena priča baš radi cifre koja se spominjala. Englezi se razbacuju parama, ali oni će baciti milione za igrača nakon što odigra jednu dobru polu-sezonu. Ne uzimaju ni oni baš kiksere.muha milanez je napisao/la: ↑20 avg 2024, 08:15Ne znam šta je bilo na kraju sa Thiawom i Newcastlom, šteta što ga ne utrpaše. Ozbiljne pare bile u igri.
- Beduin
- Kontakt:
Ovo sa Moratom i nastavkom tradicije prethodnih sezona je nevjerovatno za nas klub. Neshvatljivo.
Kalulu posudba oko 4mil + obaveza otkupa oko 14 + % od buduce prodaje mi je sasvim OK za igraca koji je bljesnuo jednu sezonu kad su svi igrali odlicno i uzeli titulu kao momcad.
Mozda je Thiaw trenutno na trzistu vrijedniji od Kalulua pa ga se sacuvalo radi buduce prodaje ili se jednostavno iskoristila prilika koja je prva dosla da se rastereti budzet i roster, a to je Kalulu. Nema veze, samo neka ide visak, a stvara se prostor za nove momke.
Kalulu posudba oko 4mil + obaveza otkupa oko 14 + % od buduce prodaje mi je sasvim OK za igraca koji je bljesnuo jednu sezonu kad su svi igrali odlicno i uzeli titulu kao momcad.
Mozda je Thiaw trenutno na trzistu vrijedniji od Kalulua pa ga se sacuvalo radi buduce prodaje ili se jednostavno iskoristila prilika koja je prva dosla da se rastereti budzet i roster, a to je Kalulu. Nema veze, samo neka ide visak, a stvara se prostor za nove momke.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I sad ako nece biti Morate 3 sedimice, ko ce nam igrati spicu, Jovic? pa taj je dobar samo da udje po 20tak minuta i to je to. Par golova od prosle godine odaje laznu sliku, ko je zelio da vidi da taj ne moze igrati vidio je. Nazalost nasi u menadzmentu nisu. Jos i prije sam pisao da treba dovesti dva napadaca ako ode Giroud, ovi nasi samo pomislili na dva i ostalo na tome. Nek nam je bog na pomoci sa ovim izborom napadaca. Ali ej eto dobro smo ofanzivno pokriveni....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
A otkud sad zamor misica? Zar to nije otislo zajedno sa celavcem?
Ma čekaj, Morata je i prije znao biti povrijeđen, nije to bas neka novina. Ne sjećam se ja da je on bio neki vrsni napadač koji je cijelu sezonu na raspolaganju.
Steta, ostadosmo na Jovicu, josnnu 9ku poklonili.
Ovo oko Kalulu pa i nije moglo bolje, tip je cijelu sezonu bio van terena. Eno sad Barca ganja Leao za 60milki i neki igrač, ma sjajno. Daj 140mil i ciao. Kakva ba mijenjanja. Pa Barca nema igrača da valja. Yamal samo treba da mu neko iz Češke ili Engleske uleti naglim startom i ciao bello.
Ali... moze bit da će Camarda ove 2 tekme u prvu ekipu znaci, eto mu prilika da pokaže koje i sta je.
Steta, ostadosmo na Jovicu, josnnu 9ku poklonili.
Ovo oko Kalulu pa i nije moglo bolje, tip je cijelu sezonu bio van terena. Eno sad Barca ganja Leao za 60milki i neki igrač, ma sjajno. Daj 140mil i ciao. Kakva ba mijenjanja. Pa Barca nema igrača da valja. Yamal samo treba da mu neko iz Češke ili Engleske uleti naglim startom i ciao bello.
Ali... moze bit da će Camarda ove 2 tekme u prvu ekipu znaci, eto mu prilika da pokaže koje i sta je.
Citam sad da je Morata bio povrijedjen i prije utakmice sa Torinom, ali eto nisu kaze smatrali da je nesto ozbiljno. Kakvi levati, ubacise covjeka da igra iako se znalo da postoji rizik
Ovo je neki novi nivo izgleda.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
U zadnje 4 godine i sigurno odigranih cca 200 utakmica ne znam je li propustio i 10 utakmica zbog povrede, ako i toliko.
Ali ako Enzo kaze da i ranije nije bio na raspolaganju klubovima, onda ok.
Ali ako Enzo kaze da i ranije nije bio na raspolaganju klubovima, onda ok.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
U zadnje 4 godine i sigurno odigranih cca 200 utakmica ne znam je li propustio i 10 utakmica zbog povrede.
Kao i Samardzica sto smo dovodili za 30-35mil po njegovom misljenju. Ne znam cemu potreba da se samo negativa raspire i lazi.
Kao i Samardzica sto smo dovodili za 30-35mil po njegovom misljenju. Ne znam cemu potreba da se samo negativa raspire i lazi.
075 ❤
075 ❤
Nije iznenađenje, zadnji igrač koji je poceo trenirati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bar to danas nije teško provjeriti. https://www.transfermarkt.com/alvaro-mo ... ler/128223
Svak nek za seben procijeni jel to igrač sklon ozljedama, to je sad sve stvar tumačenja koliko je dana odsutnosti previše.
Lani 9 dana, sezone prije toga ništa, još sezona prije toga 23 dana... ja bi rekao čisto prosjek.
- Beduin
- Kontakt:
Ne sjecam se tih 20 dana zaista, ali generalno smijesne cifre. Nesto sasvim normalno u toliko utakmica i minuta odigranih.ik0ik0 je napisao/la: ↑20 avg 2024, 12:56Bar to danas nije teško provjeriti. https://www.transfermarkt.com/alvaro-mo ... ler/128223
Svak nek za seben procijeni jel to igrač sklon ozljedama, to je sad sve stvar tumačenja koliko je dana odsutnosti previše.
Lani 9 dana, sezone prije toga ništa, još sezona prije toga 23 dana... ja bi rekao čisto prosjek.
075 ❤
075 ❤
Barcelona želi Leaoa, Milan navodno traži 90 miliona 
Nebi ništa imao protiv njegove prodaje al na početku mercata, ovako sad kad je vec počelo prvenstvo nemaš vremena da nađeš adekvatnu zamjenu. Osim ako nisu zamislili sa Sale bude startno lijevo krilo 

Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Upravo to, ja sam potencirao jos prosle sezone da ga se unovci odmah pocetkom merkata, sad je vec kasno i suludo prodavati takvog igraca bez priblizne zamjene.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.