FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
volio bih da nas uzmete na A.Areni da ono zubalo od trenera ide iz bajernaa .Nama treba ozbiljan coach sa ozbiljnim pedigreom i autoritetom
,a ne FM coach manager
.Sretno necu se ljutiti ako nas mlatnete i ako trpac majncova nam ga zabije 
Pravda za Tyson Furya
Šta ste se usrali toliko
Tačno mongoloide koji vode Barcu treba naučno proučavati. Dogovore 40 miliona nakon isteka posudbe, potpišu sve, onda ih Atletico napravi budalama i natjera da pristanu na 20Relevo tvrdi da su Barcelona i Atletico Madrid našli soluciju za Antoinea Griezmanna. Nova svota novca koju će jedan od Barceloninih rivala morati platiti je između 20 i 25 milijuna eura. U početku, cifra je bila čak na 40 milijuna eura, no očito je kako Barça neće dobiti te novce.
Pa sta ce napraviti realno? Kad su kreteni potpisali ugovor kao na koridilet3 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 16:24Tačno mongoloide koji vode Barcu treba naučno proučavati. Dogovore 40 miliona nakon isteka posudbe, potpišu sve, onda ih Atletico napravi budalama i natjera da pristanu na 20Relevo tvrdi da su Barcelona i Atletico Madrid našli soluciju za Antoinea Griezmanna. Nova svota novca koju će jedan od Barceloninih rivala morati platiti je između 20 i 25 milijuna eura. U početku, cifra je bila čak na 40 milijuna eura, no očito je kako Barça neće dobiti te novce.![]()
⚽FK Garaže⚽
Niko ih nije tjerao da potpišu ugovor kao na koridiFCB1986 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 17:17Pa sta ce napraviti realno? Kad su kreteni potpisali ugovor kao na koridilet3 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 16:24Tačno mongoloide koji vode Barcu treba naučno proučavati. Dogovore 40 miliona nakon isteka posudbe, potpišu sve, onda ih Atletico napravi budalama i natjera da pristanu na 20Relevo tvrdi da su Barcelona i Atletico Madrid našli soluciju za Antoinea Griezmanna. Nova svota novca koju će jedan od Barceloninih rivala morati platiti je između 20 i 25 milijuna eura. U početku, cifra je bila čak na 40 milijuna eura, no očito je kako Barça neće dobiti te novce.![]()
a Cholomajmuni koriste situaciju.
I naravno da ce Cholomajmuni koristiti situaciju koja ce im donijeti 20 miliona u kasu.
Christensen i Alonso od prve, ostalo ocekivano, ne znam jel ne vjeruje jos uvijek dovoljno Baldeu i Ericu ili jednostavno zeli to iskustvo i skok igru protiv svaba
To je to. Vjerovatno najbolje sto se ima. Mozda samo Eric iznenadjenje sto ne igra, ali ni Danac nije nezasluzeno u prvih 11. Meni je logicno da Balde ne igra veceras. Lagano ga dozirati.
Gledam i Bayernov sastav, Barcelona sigurno puno kvalitetnija i potentnija ekipa. Muski se potuci na njihovom terenu. Pravi ispit.
Gledam i Bayernov sastav, Barcelona sigurno puno kvalitetnija i potentnija ekipa. Muski se potuci na njihovom terenu. Pravi ispit.
Složit ćemo se svi da je Alonso defanzivno veća rupa i od Albe. Ambis, bezdan, ponor, praznina
Očekujem da farmeri najviše navale po toj strani.
Očekujem da farmeri najviše navale po toj strani.
bice lijepa prilika da vidimo i alonsa veceras i da ovi hejteri skontaju da se radi o ozbiljnom igracu koji je dosao iz ozbiljne ekipe, a ne nekom parmaku
ne vidjoh u veznom redu jel pocinje gavi ili frenki
kako god, lijepa prilika veceras da vidimo na cemu smo protiv vrhunske svjetske ekipe,
ne vidjoh u veznom redu jel pocinje gavi ili frenki
kako god, lijepa prilika veceras da vidimo na cemu smo protiv vrhunske svjetske ekipe,
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Čemu antagonizam prema jednom od najvećih klubova u Evropi? Ruku na srce, Bayern je Barcu smirivao u svakom ogledu kad je realno bio jači - i obrnuto. Mislim da su te relacije malo poljuljane na gore zbog nekih izjava iz uprave Bayerna vezano za finansijsku situaciju u Barci, ali tu nema nikakvog poganog rivaliteta. Mislim i da su večeras kladionice skroz polupale lončiće, jer staviti Bayerna za apsolutnog favorita večeras je čista ludost. Objektivno, Barca ima bolju ekipu i izgleda bolje u početku sezone. Ja se nadam dobroj utakmici, i pozitivnom rezultatu, ali mi nekako miriše na raspucavanje i na kraju X svi zadovoljni.
Džeri Drejk
Ti izgleda brzo zaboravio kako je ono kriminalno gowno ismijavalo Barcu. A on im je bio alfa i omega kluba preko 20 godina.salkan je napisao/la: ↑13 sep 2022, 20:31Čemu antagonizam prema jednom od najvećih klubova u Evropi? Ruku na srce, Bayern je Barcu smirivao u svakom ogledu kad je realno bio jači - i obrnuto. Mislim da su te relacije malo poljuljane na gore zbog nekih izjava iz uprave Bayerna vezano za finansijsku situaciju u Barci, ali tu nema nikakvog poganog rivaliteta. Mislim i da su večeras kladionice skroz polupale lončiće, jer staviti Bayerna za apsolutnog favorita večeras je čista ludost. Objektivno, Barca ima bolju ekipu i izgleda bolje u početku sezone. Ja se nadam dobroj utakmici, i pozitivnom rezultatu, ali mi nekako miriše na raspucavanje i na kraju X svi zadovoljni.
Uli Hoeness ismijao Barcelonu: “Taj klub je bez eura i više nikome ne može biti uzor. Barcelona nam više nije uzor. Bayern je favorit protiv Barcelone jer oni ne mogu da budu na najvišem nivou zbog prodaje važnih igrača i velikih ekonomskih problema. Barcelona je zapravo bankrotirala, a da se nalazi u Njemačkoj, to bi bio slučaj za stečajnog sudiju.Alaba mi je jednom rekao da mu je san zaigrati jednog dana za Barcelonu. Zatim sam ga pitao da li želi da pregovaram s njihovim stečajnim upravnikom", rekao je Uli Hoeness.
Ko da priča o GOŠKu iz Gabele
Nisam zaboravio, ali kako shvatiti ozbiljnim izjave nekog osuđenog kriminalca? Zar je takva osoba mjerodavna za takve zaključke? To nema veze sa onim što se dešava na terenu, a najbolja osveta takvima je već odrađena u ovom prelaznom roku. Keep calmlet3 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 20:42Ti izgleda brzo zaboravio kako je ono kriminalno gowno ismijavalo Barcu. A on im je bio alfa i omega kluba preko 20 godina.salkan je napisao/la: ↑13 sep 2022, 20:31Čemu antagonizam prema jednom od najvećih klubova u Evropi? Ruku na srce, Bayern je Barcu smirivao u svakom ogledu kad je realno bio jači - i obrnuto. Mislim da su te relacije malo poljuljane na gore zbog nekih izjava iz uprave Bayerna vezano za finansijsku situaciju u Barci, ali tu nema nikakvog poganog rivaliteta. Mislim i da su večeras kladionice skroz polupale lončiće, jer staviti Bayerna za apsolutnog favorita večeras je čista ludost. Objektivno, Barca ima bolju ekipu i izgleda bolje u početku sezone. Ja se nadam dobroj utakmici, i pozitivnom rezultatu, ali mi nekako miriše na raspucavanje i na kraju X svi zadovoljni.
Uli Hoeness ismijao Barcelonu: “Taj klub je bez eura i više nikome ne može biti uzor. Barcelona nam više nije uzor. Bayern je favorit protiv Barcelone jer oni ne mogu da budu na najvišem nivou zbog prodaje važnih igrača i velikih ekonomskih problema. Barcelona je zapravo bankrotirala, a da se nalazi u Njemačkoj, to bi bio slučaj za stečajnog sudiju.Alaba mi je jednom rekao da mu je san zaigrati jednog dana za Barcelonu. Zatim sam ga pitao da li želi da pregovaram s njihovim stečajnim upravnikom", rekao je Uli Hoeness.![]()
Ko da priča o GOŠKu iz Gabele![]()
Džeri Drejk
Opala, Alonso i Christensen
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Najgori svjetski sudija sudi ovaj derbi: Danny Makkelie..tako da se moze ocekivati svasta i puno gresaka na stetu obje ekipe
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel to već spremaš teren u slučaju poraza?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Druze ba sportski je i izgubiti..ako Barca bude bolja nek pobjedi..samo kazem da je najgori moguci sudija dobio ovaj mec da sudi...
Slazem se, ufurani debil.
Joj Busquetsa
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.