Ne znam da li je to tacno ali i ako jeste valja pobijedit u gostima, pogotovo Armeniju. A sta je Musi cijeli utakmicu u behutu nekom, i Vujosevic ga je zvao na onom time outu da pridje i da slusa?Raonffa je napisao/la:Pobjedimo ove dvije do kraja i idemo dalje, ne znam zašto i od koga zavisimo?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sa dvije pobjede idemo dalje + pobjednik meća Švedska - Armenija.Raonffa je napisao/la:Pobjedimo ove dvije do kraja i idemo dalje, ne znam zašto i od koga zavisimo?
Najviše nam odgovara pobjeda armenije u Švedskoj, jer tada su oni otišli dalje prije zadnje.
+18 od Svedske

Tuca!

Tuca!

- akisarajevo92
- Kontakt:
Mozda najcrnje ljeto u ionako crnoj historiji bh sporta.
Don't believe the hype.
Jbg,bice bolje mladi su uce na greskama.Musa slab poceo se nesto kurciti kao u TZ posle toga nista..Vrabac nemam rijeci baca Cigle svaku tekmu..Atic izgubljen ,baca loptu u aut,sam sebe nesto cupa,cak mu i Bukva govori da Shutira...Sejfica ponijelo,ubi u napadu...Tomic nije los kada je blizu kosu,a odbrana 0...bice bolje
..
..
Ama naravno momci da je tačno da sa dvije pobjede idemo dalje, ako smo mogli zgaziti tu Armeniju i izgubiti od Švedske par dana poslije toga, ne vidim razlog zašto ne bi mogli dobiti Slovačku i Armeniju u gostima 
Vjerujem u Duleta i ove momke, ono što sigurno znam, da će ovi momci dati zadnji atom snage da se iskupe za ovaj loš meč večeras, u to možete biti sigurni!
Naprijed BiH

Vjerujem u Duleta i ove momke, ono što sigurno znam, da će ovi momci dati zadnji atom snage da se iskupe za ovaj loš meč večeras, u to možete biti sigurni!
Naprijed BiH

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Steta one prve utakmice, yebi ovo. Ljudi nadigrali momacki, nema tu puno price. Svedska je generalno kvalitetnija ekipa.
Zamalo i fight na kraju, **** ga treba kad te neko ovako pobijedi pruzit ruku a ne ici udarat se kao zadnji primitivac.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nadam se će Nurkić ovo vidjeti kad se vrati sa Baje..
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Tipicno za nas, ljudi nas rasuli a mi bi se udarali
Nama dzanan kad ne igra mi nemamo igre. Idemo dalje utakmicu po utakmicu pa sta bude.

Nama dzanan kad ne igra mi nemamo igre. Idemo dalje utakmicu po utakmicu pa sta bude.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
prije smo ove lijeve repke rastavljali na proste faktore jbg sav sport nam je qrcu kuknjava
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Pa vi nastavite pljuvati po Juki i Mirzi 

Slovacku vjerujem da uzimamo lagano. A Armenija, to ce biti dosta teze. Je, uzeli smo ih ubjedljivo ali opet i tu su svi bili na nivou, Musa na najvecem mogucem nivou, Boatright ocajan bio i opet otvorena tekma do zadnje cetvrtine. Ne znam kakve su sanse da se ti neki faktori opet poklope.
Crne zadnje dvije godine. Popusili smo baraz za EP 2016, rukometasi dva puta usrali, remi sad sa Grckom i najvjerovatnije popusenje kvalifikacije za SP 2018, kvalifikacije za EB 2017 i cijeli cirkus sa Teletovicem i Nurkicem, da ne idem dalje.akisarajevo92 je napisao/la:Mozda najcrnje ljeto u ionako crnoj historiji bh sporta.
Imamo dvije tekme do kraje, i mozda 50% sanse da prodemo dalje.
Ne znam da li vec ima ali mislim da ovim mladim momcima u timu treba jedan kvalitetan psiholog. Znam da je tu Dule ali psovanje majke, slanje na klupu i "igraj nesto bre" nisu bas dobre metode za dizanje samopouzdanja ovoj djeci kad ovako psihicki padnu. Treba im bas jaka priprema psihicka pred ove utakmice jer stvarno svi su nekako isprepadani, profulaju jedan šut odma padaju u behut kao Musa danas.
Samo treba izvuci pouku iz svega.
Musi ce ova utakmica mislim dobro valjati pocelo ga se stavljati u isti kos sa nenom, teletovicem da ne spominjem dalje. Evo imao je priliku da vidi kako to izgleda kada te konstantno cuvaju dvojica, i nenu su cuvala (i to ne sveda) ali je on uredno isporucivao 30 za repku.
Jos on pure treba pojest da aBd stane uz bok Markovicu.
Atic ako ne ne pocne trenirati kao lud mislim da nakon ove sezone mozemo o njemu prestati razmisljati kao reprezentativcu.
Od trenutne centarske postave nadat se da bar jedan napreduje dovoljno da moze u buducnosti biti rezervni centar repke.
Vrabac plafon role igrac od 15-tak minuta da ganja njihovog scorera.
Gegic nemam pojma sta ocekivat od njega.
Ovi hasandici, lazici, gajici ... palci mogu nosit dres al po kuci.
Musi ce ova utakmica mislim dobro valjati pocelo ga se stavljati u isti kos sa nenom, teletovicem da ne spominjem dalje. Evo imao je priliku da vidi kako to izgleda kada te konstantno cuvaju dvojica, i nenu su cuvala (i to ne sveda) ali je on uredno isporucivao 30 za repku.
Jos on pure treba pojest da aBd stane uz bok Markovicu.
Atic ako ne ne pocne trenirati kao lud mislim da nakon ove sezone mozemo o njemu prestati razmisljati kao reprezentativcu.
Od trenutne centarske postave nadat se da bar jedan napreduje dovoljno da moze u buducnosti biti rezervni centar repke.
Vrabac plafon role igrac od 15-tak minuta da ganja njihovog scorera.
Gegic nemam pojma sta ocekivat od njega.
Ovi hasandici, lazici, gajici ... palci mogu nosit dres al po kuci.
26:15 pa dalje...
Hajmo gledat pozivitno nesto: Kakvu ljepu trojku Gegic ubaci! 

Je li sa 2 pobjede idemo 100% dalje?
Da!EdoBa je napisao/la:Je li sa 2 pobjede idemo 100% dalje?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.