FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

damirc
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la damirc » 29 mar 2016, 10:46

slika

Dijete od 9 godina od svoje ustedjevine uplatilo donaciju za Evropsku Grbavicu. Ponosan sam sto sam kao amidza uputio dijete na pravi put

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 mar 2016, 12:06

Gledam ove uplatnice i ne mogu da vjerujem. Stvarno smo jedna velika porodica. Damire nek malac zivi sto godina i nek svakim danom Zelju voli sve jace.

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 29 mar 2016, 16:34

Ovo sa stolicama je pun pogodak. Veliko hvala svima koji su uplatili :D
Danas gledam na sjeveru zdenka i onaj cosak kod zapada i dalje bez stolica. Zna li neko hoce li do utakmice sa olimpikom bit postavljene stolice na sjeveru?

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 29 mar 2016, 16:54

Amar TM'87 je napisao/la:Ovo sa stolicama je pun pogodak. Veliko hvala svima koji su uplatili :D
Danas gledam na sjeveru zdenka i onaj cosak kod zapada i dalje bez stolica. Zna li neko hoce li do utakmice sa olimpikom bit postavljene stolice na sjeveru?
Niko o tome iz kluba nije govorio. Ako je planirano ima se vremena al to mi je sad najmanje bitno. Vidim sutra bi se i u Skupstini trebalo raspravljati oko pomoci za izgradnju stadiona. Kotrlja se sve polako, treba iskoristiti i izbore lokalne ove godine.

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 29 mar 2016, 17:54

Samo ne znam zasto ljudi mijesanju kruske i jabuke. Mislim da nema teoretske sanse da igramo LIGU PRVAKA kuci, a QRCL3 bi morali ici igrati u Zenicu svakako, ako se dobro sjecam.

Da li ima netko tko je upucen sa novim UEFA regulativama pa da malo pojasni stvari? Hvala

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 29 mar 2016, 17:56

Na Grbavici ćemo moći igrati 1 i 2 pretkolo Europa lige ove godine ;)

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 29 mar 2016, 18:09

Komšije izvinite na upadu, je li istina da će sl utakmicu vaši igrači jedno poluvrijeme igrat sa dresovima koji su vam sad, a u drugom će istrčat sa dresovima na kojima je generalni sponzor?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 29 mar 2016, 18:12

zlo87 je napisao/la:Komšije izvinite na upadu, je li istina da će sl utakmicu vaši igrači jedno poluvrijeme igrat sa dresovima koji su vam sad, a u drugom će istrčat sa dresovima na kojima je generalni sponzor?
Da istina je

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 29 mar 2016, 18:13

Alleenn je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:Komšije izvinite na upadu, je li istina da će sl utakmicu vaši igrači jedno poluvrijeme igrat sa dresovima koji su vam sad, a u drugom će istrčat sa dresovima na kojima je generalni sponzor?
Da istina je
hvala bratee
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 29 mar 2016, 18:17

ScoutInternational je napisao/la:Samo ne znam zasto ljudi mijesanju kruske i jabuke. Mislim da nema teoretske sanse da igramo LIGU PRVAKA kuci, a QRCL3 bi morali ici igrati u Zenicu svakako, ako se dobro sjecam.

Da li ima netko tko je upucen sa novim UEFA regulativama pa da malo pojasni stvari? Hvala
Evo ti ukratko sta treba i sta je sve dozovljeno po kategorijama

slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 mar 2016, 18:21

ScoutInternational je napisao/la:Samo ne znam zasto ljudi mijesanju kruske i jabuke. Mislim da nema teoretske sanse da igramo LIGU PRVAKA kuci, a QRCL3 bi morali ici igrati u Zenicu svakako, ako se dobro sjecam.

Vasi zele da Grbavica bude stadion druge kategorije po UEFA pravilniku. To znaci da bi na njemu mogli igrati prva dva pretkola EL i LP.

Sa stadionom trece kategorije igrali bi prva tri pretkola LP dok bi u EL mogli odigrati cijele kvalifikacije ukljucujuci i play off.

Za play off LP, grupnu fazu LP i grupnu fazu EL potreban je stadion cetvrte kategorije.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 mar 2016, 18:24

sta?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 29 mar 2016, 18:55

Samo lagano i sto vise ovakvih sponzora sa jos izdasnijim ugovorima

Saradnja FK Željezničar i A to Z Group će biti ozvaničena u aprilu, a sponzorstvo za godinu dana je u iznosu od 50.000 KM. Iznimno nas raduje što ozbiljne kompanije u BiH i svijetu podržavaju projekte održivog razvoja Kluba i to je motiv upravljačkog segmenta Kluba.

http://fkzeljeznicar.ba/a-to-z-group-i- ... tvu/19247/

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 29 mar 2016, 23:41

Sta je ovo zatisje na forumu?Valjda svi uzivaju u ovom sto se desava ovih dana i ne mogu da vjeruju da je sve ovo istina hh

Toreador1992
Kontakt:

Post Postao/la Toreador1992 » 30 mar 2016, 07:14

Jucer prolazio pored stadiona , kad sam pogledao i vidjeo da se radi srce veliko ko džamija :D Nego raja , kad se sve vrti oko stadiona da i ja nesto priupitam , kad ce se poceti prodavati pivo na stadionu , meni bi nekad dobro legla jedna tocena :mrgreen: :rol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 mar 2016, 12:34

Toreador1992 je napisao/la:Nego raja , kad se sve vrti oko stadiona da i ja nesto priupitam , kad ce se poceti prodavati pivo na stadionu , meni bi nekad dobro legla jedna tocena :mrgreen: :rol:
Član 2.
Klubovi, organizatori utakmica moraju učiniti sve da bi obezbijedili
održavanje reda i sigurnosti, na i oko stadiona - prije, tokom i poslije utakmice.
Pod ozbiljnim narušavanjem reda i sigurnosti i neprihvatljivim ponašanjem gledalaca
na utakmicama smatra se:

a) fizički napad na učesnike sportske priredbe;
b) fizički obračun između učesnika na sportskoj priredbi;
c) bacanje na sportski teren ili u gledalište predmeta koji mogu da ugroze život, fizički
integritet lica ili imovinu;
d) isticanje obilježja, transparenata, te izvikivanje slogana kojima se podstiče rasna,
vjerska, nacionalna ili druga netrpeljivost i mržnja, odnosno čiji je sadržaj uvrijedljiv
ili nepristojan, a što može da dovede do fizičkih sukoba navijača ili drugih učesnika
te ugrozi život ili integritet lica odnosno oštećenje ili uništenje imovine;
e) oštećivanje sportskog objekta, opreme, uređaja i instalacija na sportskom objektu
na kome se održava sportska priredba;
f) izazivanje nereda prilikom dolaska, odnosno odlaska sa sportskog objekta ili u
sportskom objektu, ometanje toka sportske priredbe ili ugrožavanje bezbjednosti
učesnika sportske priredbe ili trećih lica.
g) neovlašćeni ulazak na sportski teren;
h) neovlašteni ulazak u službene prostorije i službene prolaze sportskog objekta na
kome se održava sportska priredba;
i) unošenje u sportski objekat i upotreba alkohola ili drugih opojnih sredstava;
j) unošenje u sportski objekat odnosno korišćenje pirotehničkih sredstava i drugih
predmeta I sredstava kojima može da se ugrozi bezbjednost učesnika u sportskoj
priredbi ili ometa njen tok;
k) neovlašten ulazak u dio gledališta sportskog objekta namijenjen suparničkim
navijačima.

Mada, recimo, pivo se u mnogim zemljama ne ubraja u alkoholna pica nego u prehrambeno sredstvo i to je razlog zasto se ono toci, a ostala alkoholna pica ne. Ja u BiH jos nigdje nisam dozivio tocenje alkohola, u Hrvatskoj jesam, ali se bas i ne sjecam da sam to vidio na nogometu i stadionu dok sam recimo isao na rukomet, hokej i kosarku i svaki put se tocilo. Zanimljivo da je cijena uglavnom 60-70% veca nego u kaficima, ali ljudi svejedno kupuju velike kolicine i tu se ubire fina zarada.

U Njemackoj ne mozes zamisliti sportsku manifestaciju bez tocene u rukama. Stadion Schalkea je specifican po tome da u sebi ima cak 200km 'pivovoda', tj. cijevi namijenjenih za dovod piva do tocionika.

Vjerujem da bi se i kod nas mogla namaketi zarada od prodaje hrane i pica. To se ne moze isplatiti klubovima koji imaju prosjek 500 ljudi, ali Zeljo koji moze svaku utakmicu privuci 7-8.000 ljudi sigurno moze poslovati pozitivno na tom polju.

klej1
Kontakt:

Post Postao/la klej1 » 30 mar 2016, 12:44

Signore je napisao/la:
Toreador1992 je napisao/la:Nego raja , kad se sve vrti oko stadiona da i ja nesto priupitam , kad ce se poceti prodavati pivo na stadionu , meni bi nekad dobro legla jedna tocena :mrgreen: :rol:
Član 2.
Klubovi, organizatori utakmica moraju učiniti sve da bi obezbijedili
održavanje reda i sigurnosti, na i oko stadiona - prije, tokom i poslije utakmice.
Pod ozbiljnim narušavanjem reda i sigurnosti i neprihvatljivim ponašanjem gledalaca
na utakmicama smatra se:

a) fizički napad na učesnike sportske priredbe;
b) fizički obračun između učesnika na sportskoj priredbi;
c) bacanje na sportski teren ili u gledalište predmeta koji mogu da ugroze život, fizički
integritet lica ili imovinu;
d) isticanje obilježja, transparenata, te izvikivanje slogana kojima se podstiče rasna,
vjerska, nacionalna ili druga netrpeljivost i mržnja, odnosno čiji je sadržaj uvrijedljiv
ili nepristojan, a što može da dovede do fizičkih sukoba navijača ili drugih učesnika
te ugrozi život ili integritet lica odnosno oštećenje ili uništenje imovine;
e) oštećivanje sportskog objekta, opreme, uređaja i instalacija na sportskom objektu
na kome se održava sportska priredba;
f) izazivanje nereda prilikom dolaska, odnosno odlaska sa sportskog objekta ili u
sportskom objektu, ometanje toka sportske priredbe ili ugrožavanje bezbjednosti
učesnika sportske priredbe ili trećih lica.
g) neovlašćeni ulazak na sportski teren;
h) neovlašteni ulazak u službene prostorije i službene prolaze sportskog objekta na
kome se održava sportska priredba;
i) unošenje u sportski objekat i upotreba alkohola ili drugih opojnih sredstava;
j) unošenje u sportski objekat odnosno korišćenje pirotehničkih sredstava i drugih
predmeta I sredstava kojima može da se ugrozi bezbjednost učesnika u sportskoj
priredbi ili ometa njen tok;
k) neovlašten ulazak u dio gledališta sportskog objekta namijenjen suparničkim
navijačima.

Mada, recimo, pivo se u mnogim zemljama ne ubraja u alkoholna pica nego u prehrambeno sredstvo i to je razlog zasto se ono toci, a ostala alkoholna pica ne. Ja u BiH jos nigdje nisam dozivio tocenje alkohola, u Hrvatskoj jesam, ali se bas i ne sjecam da sam to vidio na nogometu i stadionu dok sam recimo isao na rukomet, hokej i kosarku i svaki put se tocilo. Zanimljivo da je cijena uglavnom 60-70% veca nego u kaficima, ali ljudi svejedno kupuju velike kolicine i tu se ubire fina zarada.

U Njemackoj ne mozes zamisliti sportsku manifestaciju bez tocene u rukama. Stadion Schalkea je specifican po tome da u sebi ima cak 200km 'pivovoda', tj. cijevi namijenjenih za dovod piva do tocionika.

Vjerujem da bi se i kod nas mogla namaketi zarada od prodaje hrane i pica. To se ne moze isplatiti klubovima koji imaju prosjek 500 ljudi, ali Zeljo koji moze svaku utakmicu privuci 7-8.000 ljudi sigurno moze poslovati pozitivno na tom polju.
bilo je pive i na tribinama grbavice. dobro se sjecam da sam na tekmi protiv leotara, kad je kod njih igrao nenad stojanovic (mislim da smo tu tekmu dobili 3-0 ili 3.1) , u jednom "kaficu", koji se nalazio u sklopu sjeverne tribine na spratu, uzimao pivu, koja se tocila u polulitarske plasticne case.

MILAN24RADIC
Kontakt:

Post Postao/la MILAN24RADIC » 30 mar 2016, 12:56

Pozdrav svima, ja sam ovde novi i zanima me kad je izvlačenje parova polufinala kupa??

PapyDjilobodji
Kontakt:

Post Postao/la PapyDjilobodji » 30 mar 2016, 13:04

MILAN24RADIC je napisao/la:Pozdrav svima, ja sam ovde novi i zanima me kad je izvlačenje parova polufinala kupa??
Dobrodošao :)

Sutra u podne (12:00)

http://sportsport.ba/bh_fudbal/u-cetvrt ... bih/188938

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 30 mar 2016, 13:06

Željina se akcija širi svijetom...maximalno SHARE-ujte ovo :)

slika

https://www.linkedin.com/pulse/great-cl ... =prof-post

svi na grbavicu protiv olimpika
Semper Fidelis

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.