U Tuzli BuuuuuuuuHendo je napisao/la:U kojem gradu se skupljaju gunnersi?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kome nisamOsim13 je napisao/la:Na ignoru si mianell je napisao/la:Ko je niži od 185 neka ne dolazi okupljanje.Osim13 je napisao/la:Ja i Marsal smo najvisočiji gej ganeri

Dvoumimo se između Tuzle i Minhena.Penaltiky je napisao/la:U Tuzli BuuuuuuuuHendo je napisao/la:U kojem gradu se skupljaju gunnersi?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- ASD
- Kontakt:
Cekajte da se prvo Wenger okruni u Minhenu.anell je napisao/la: Dvoumimo se između Tuzle i Minhena.

Penaltiky je napisao/la:U Tuzli BuuuuuuuuHendo je napisao/la:U kojem gradu se skupljaju gunnersi?

- legenda reala
- Kontakt:
zašto ti ili Ramiz niste postali moderatori nego neki Artritisanell je napisao/la:Ko je niži od 185 neka ne dolazi okupljanje.Osim13 je napisao/la:Ja i Marsal smo najvisočiji gej ganeri
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Murga je napisao/la:Kod nas ili inostranstvo?ASD je napisao/la:Ima li ko da se razumije u cijene parfema?
40-60KM ti je premija.
Sve preko znači da imaš para i da te briga za cijenu.
Nešto je admin spominjao da ću dobiti moderatora na Slobodinom pdfu.legenda reala je napisao/la:zašto ti ili Ramiz niste postali moderatori nego neki Artritisanell je napisao/la:Ko je niži od 185 neka ne dolazi okupljanje.Osim13 je napisao/la:Ja i Marsal smo najvisočiji gej ganeri
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- legenda reala
- Kontakt:
Aerials odustaje od funkcijeanell je napisao/la: Nešto je admin spominjao da ću dobiti moderatora na Slobodinom pdfu.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja sam novi mod slobodinog pdfa
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ne pita se ona tu ništa.legenda reala je napisao/la:Aerials odustaje od funkcijeanell je napisao/la: Nešto je admin spominjao da ću dobiti moderatora na Slobodinom pdfu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Treba otić ovaj vikend na utakmicu i pozicija je moja, valjda i ti uradis isto.anell je napisao/la:Ne pita se ona tu ništa.legenda reala je napisao/la:Aerials odustaje od funkcijeanell je napisao/la: Nešto je admin spominjao da ću dobiti moderatora na Slobodinom pdfu.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
A gdje bi se drugo gayevi mogli skupljati do li u Tuzli.Penaltiky je napisao/la:U Tuzli BuuuuuuuuHendo je napisao/la:U kojem gradu se skupljaju gunnersi?

Nego, Hendo nema problema sa gunnersima. Njih 7, samo baciš katalog od Avona na pod i lagano prođeš.

Kocka je bačena
- legenda reala
- Kontakt:
dobro se pripremi kad ovo pročitaanell je napisao/la:Ne pita se ona tu ništa.legenda reala je napisao/la:Aerials odustaje od funkcijeanell je napisao/la: Nešto je admin spominjao da ću dobiti moderatora na Slobodinom pdfu.
Nista, ja cu.Aerials je napisao/la:Ma 'ta će on.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Vidjet ćeš ti šta će biti kad me admin skine sa ignore liste.Aerials je napisao/la:Ma 'ta će on.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
samo tuzla siti
#trosimarapskepare
#trosimarapskepare
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Kako je stanjeharden je napisao/la:samo tuzla siti
#trosimarapskepare
Odričem te se javno.harden je napisao/la:samo tuzla siti
#trosimarapskepare
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
jeste loši, ni ove sarmelove ne možete dobiti kod kućelegenda reala je napisao/la: Kako je stanje
kako si mi ti?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Guess I was just another pit stopAerials je napisao/la: Odričem te se javno.
'Til you made up your mind

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.