Koji je ovo gigant

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dobre price se daleko cuju. Svi govorimo, da je ovo rijetko zabiljezeno u svijetu fudbala. Samo ova akcija govori zapravo koliko je nas Zeljo velik. Samo nastaviti sa dobrim igrama, iducu utakmicu shvatiti kao fnale Mundijala i jos vise zaprijetiti "nedodirljivim" u borbi za titulu. Mozemo uz malo srece do titule. Citirat cu sam sebe na kraju sezone
Ovakvu ljepotu ni u snu nisam mogao očekivati! Kako je lijepo biti navijač Zelje ovih danasamoplavi je napisao/la:Dobre price se daleko cuju. Svi govorimo, da je ovo rijetko zabiljezeno u svijetu fudbala. Samo ova akcija govori zapravo koliko je nas Zeljo velik. Samo nastaviti sa dobrim igrama, iducu utakmicu shvatiti kao fnale Mundijala i jos vise zaprijetiti "nedodirljivim" u borbi za titulu. Mozemo uz malo srece do titule. Citirat cu sam sebe na kraju sezone
Uzelo je maha i to je ono sto je najbolje. Sigurno ce biti jos donacija od poznatih imena iz svih zivnotnih svera. Cudo je Zeljo, cudo. Lomili ga mnogo puta al nisu ga slomili.zlatandr je napisao/la:Ovakvu ljepotu ni u snu nisam mogao očekivati! Kako je lijepo biti navijač Zelje ovih danasamoplavi je napisao/la:Dobre price se daleko cuju. Svi govorimo, da je ovo rijetko zabiljezeno u svijetu fudbala. Samo ova akcija govori zapravo koliko je nas Zeljo velik. Samo nastaviti sa dobrim igrama, iducu utakmicu shvatiti kao fnale Mundijala i jos vise zaprijetiti "nedodirljivim" u borbi za titulu. Mozemo uz malo srece do titule. Citirat cu sam sebe na kraju sezoneE sad kad bi i Pirlo jedno 100 stolica poklonio haha nek slijedi primjer saigraca
To ni pobjegulje insajderi ne znajukonjicanin01 je napisao/la:Svaka cast na ovom projektu obnove grbavice.Imali neko informaciju koliko ce biti postvljeno stolica na istok,tj da li ce se dici ova tribina za jos jedan red ili dva eventualno.
Sad imamo ozbiljniju upravu i jako je tesko doci do tacnih informacija, nazalost insajderi su pali u drugi plan i jako im je teskokonjicanin01 je napisao/la:Svaka cast na ovom projektu obnove grbavice.Imali neko informaciju koliko ce biti postvljeno stolica na istok,tj da li ce se dici ova tribina za jos jedan red ili dva eventualno.
Bice to zavrseno sto posto. Iako sam imao neke primjedbe na rad Uprave, dokazali su da su ozbiljni ljudi. Ne bi se oni igrali s najavama da nisu sigurni da ce biti zavrseno.plavousrcu je napisao/la:Samo da se sve završi do Evrope. Ima se mnogo posla, ne smijem ni zamisliti kakvi bi komentari dusmana bili, a imamo ih, ukoliko bi se nesto zakomplikovalo.
Ne plasim se Olimpica. Mi smo u velikom naletu i nas danas mnogo bolje ekipe od Olimpica ne mogu zaustaviti. Rijesit cemo ih u prvih pola sata. Oni neka bodove spasa traze van naseg doma. Tu se vise niko ne spasava.TikTak je napisao/la:Sedam dana do Olimpica. Sporo vrijeme prolazi, a nije nam vala ova pauza ni trebala. Treba ozbiljno shvatiti Olimpic, pogotovo jer ih vodi Oda koji je stari premijerligaski vuk. Njima treba pobjeda, usudio bi se reci da im ni bod puno ne znaci, al igrat ce na nulu sigurno pa ako sta naprave iz kontre. Ocekujem Acu spremnog jer Hodzurda mi ne ulijeva povvjerenje.
Slažem se u potpunosti da Olimpic treba shvatiti najozbiljnije moguće, čak rekao bih, najozbiljnije od svih do sada odigranih utakmica. Pruža nam se prilika da materijalizujemo u potpunosti sve do sada što smo u odligrali u ligi, ili da se vratimo 3 koraka unazad. Pored toga, veoma je bitno i da se nastavi pozitivna priča vezano za rezultate, pogotovo u ovo vrijeme kada i ostali segmenti (ponajviše vezano za stadion) cvjetaju.TikTak je napisao/la:Sedam dana do Olimpica. Sporo vrijeme prolazi, a nije nam vala ova pauza ni trebala. Treba ozbiljno shvatiti Olimpic, pogotovo jer ih vodi Oda koji je stari premijerligaski vuk. Njima treba pobjeda, usudio bi se reci da im ni bod puno ne znaci, al igrat ce na nulu sigurno pa ako sta naprave iz kontre. Ocekujem Acu spremnog jer Hodzurda mi ne ulijeva povvjerenje.
tako je, nek oni se bace na posao, koji ce omogucit da se euro tekme igraju na Grbavici, a dizanje tribina, moze i cekat.amazon je napisao/la:Sad imamo ozbiljniju upravu i jako je tesko doci do tacnih informacija, nazalost insajderi su pali u drugi plan i jako im je teskokonjicanin01 je napisao/la:Svaka cast na ovom projektu obnove grbavice.Imali neko informaciju koliko ce biti postvljeno stolica na istok,tj da li ce se dici ova tribina za jos jedan red ili dva eventualno.Uglavnom to nije uslov za evropu mozda i ne bude zavrseno u skorije vrijeme jer ima bitnijih stvari.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mavi, rimljanin90, svrakino1921, Zeljinodijete1921 i 46 gostiju.