Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Vjerovatno, sad sam tek skonto da su Apoteka i Bit Centar skoro iste zgrade, pogotovo sto ne bi bilo ovoliko prostora ispred Apoteke, jer je prekoputa bio stari Hotel Bristol
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Mi nemamo hrvata.Penaltiky je napisao/la:Drastićna razlika.MElloo je napisao/la:Nemoj me s njim bgt.On je iz Gornjeg, ja sam iz DonjegPenaltiky je napisao/la: Puno je Rio a kamoli dvojica iz Uskoplja.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Menjamo ime u BakirabadPenaltiky je napisao/la:Za 50 godina može samo Mema Haljevca.Osim13 je napisao/la:Za 50 godina Titova u Sarajevu će se zvati "Umjetnika Meme Haljevca"
Ferhadija će proći kroz manje izmjene i zvaće se Fahradija.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
kako se zove sad hitlerplatz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lijevo se zove trg slobode, desno trg zrtava genocida u Srebrenici.mangas je napisao/la:kako se zove sad hitlerplatz
- muhamedhulk
- Kontakt:
jel neko imao problem sa paypalom? traze nekakvu potvrdu kartice...nemam pojma. dosad nisam imao taj problem. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
https://en.m.wikipedia.org/wiki/AllahabadOsim13 je napisao/la:Menjamo ime u BakirabadPenaltiky je napisao/la:Za 50 godina može samo Mema Haljevca.Osim13 je napisao/la:Za 50 godina Titova u Sarajevu će se zvati "Umjetnika Meme Haljevca"
Ferhadija će proći kroz manje izmjene i zvaće se Fahradija.
Zarathustra
evo ja bas sad nesto platio nikakvih problemamuhamedhulk je napisao/la:jel neko imao problem sa paypalom? traze nekakvu potvrdu kartice...nemam pojma. dosad nisam imao taj problem.
da ti nije istekla kartica koja je povezana sa paypalom?
Istekla mu 100%. I meni je nedavno tražilo potvrdu jer sam nakon 5 godina dobio novu, otiš'o u banku, tražio kod i sve regulis'o.Ramiy je napisao/la:evo ja bas sad nesto platio nikakvih problemamuhamedhulk je napisao/la:jel neko imao problem sa paypalom? traze nekakvu potvrdu kartice...nemam pojma. dosad nisam imao taj problem.
da ti nije istekla kartica koja je povezana sa paypalom?
Onima koji su osporavali Bosnu i formiranje samostalnih struktura iz perioda prvog poznatog bana... Imamo je'no lepo stivo...

Ok... Al gle, SANU, posebna izdanja, Beograd 1971.

... naucno pero nikad nije lagalo. Cheers.

Ok... Al gle, SANU, posebna izdanja, Beograd 1971.

... naucno pero nikad nije lagalo. Cheers.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
I stand with Bihać!
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Osime saff ba ti napada merimu reaguj
nemoj nas ti podržavati svega ti, ti nas samo možeš pripojit afganistanuKanye je napisao/la:I stand with Bihać!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Svaka pomoć je dobrodošla. Da se mene pita vi ne bi imali ovih problema.harden je napisao/la:nemoj nas ti podržavati svega ti, ti nas samo možeš pripojit afganistanuKanye je napisao/la:I stand with Bihać!
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.