FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SOLINA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SOLINA » 20 mar 2016, 15:40

argentarium80 je napisao/la: Ne buraz, zivim u Tuzli cisto radi posla, a nisam rodjen u Tuzli.Ali ovdje zivim vec 15 godina, jel trebam da mijenjam ljubav prema klubu radi goegrafskw pripadnosti...Daj ba, svaka cast, uvijek volim da Sloboda pobijedi , osim kada igra sa Zeljom.Druge stvari me ne zanimaju.....

Naravno,normalno i ja da odselim u Sarajevo,Mostar,Oslo,Sydney,navijao bi i dalje za Slobodu.Ali način na koji si ti napisao išao je da si rođeni tuzlak.Vjeruj drug moj niti jedan tuzlak/tuzlanka ti ne navija za drugi klub osim Slobode. ;)

Sportski pozdrav,živio. :bih:
Solina navija za Slobodu!

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 20 mar 2016, 19:57

SOLINA je napisao/la:
argentarium80 je napisao/la: Ne buraz, zivim u Tuzli cisto radi posla, a nisam rodjen u Tuzli.Ali ovdje zivim vec 15 godina, jel trebam da mijenjam ljubav prema klubu radi goegrafskw pripadnosti...Daj ba, svaka cast, uvijek volim da Sloboda pobijedi , osim kada igra sa Zeljom.Druge stvari me ne zanimaju.....

Naravno,normalno i ja da odselim u Sarajevo,Mostar,Oslo,Sydney,navijao bi i dalje za Slobodu.Ali način na koji si ti napisao išao je da si rođeni tuzlak.Vjeruj drug moj niti jedan tuzlak/tuzlanka ti ne navija za drugi klub osim Slobode. ;)

Sportski pozdrav,živio. :bih:
Dosta ljudi sa TK(izuzev Tuzle) su navijači ili Želje ili Sarajeva, a veoma malo Slobode, barem iz mog iskustva.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

Nuk89
Kontakt:

Post Postao/la Nuk89 » 20 mar 2016, 20:17

amazon je napisao/la:Aco se mora vratiti sto prije jer ce na Hodzurda doci glave. Sreca da to nije bilo danas, frajer je prelos.
Veze ti nemas prijatelju,Emir je dijete kluba to vecina zaboravlja,momak igra po potrebi kad se neko povrijedi,kartoni,momak svaki put kad igra odigra korektno,stvarno kritikovati momka koji igra kad nema ko,koji nema kontinuitet igara a opet odradi svoj posao je sramota

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 mar 2016, 20:33

Nuk89 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Aco se mora vratiti sto prije jer ce na Hodzurda doci glave. Sreca da to nije bilo danas, frajer je prelos.
Veze ti nemas prijatelju,Emir je dijete kluba to vecina zaboravlja,momak igra po potrebi kad se neko povrijedi,kartoni,momak svaki put kad igra odigra korektno,stvarno kritikovati momka koji igra kad nema ko,koji nema kontinuitet igara a opet odradi svoj posao je sramota
Dobra ja veze nemam, isto ja mogu reci za tebe da veze nemas ali necu. Moje misljenje da on nije ni za 4 stopera ozbiljne ekipe. Kakve veze ima kontinuitet s bilo cim, a nemaju ga ni drugi igraci. On od kad igra primamo skoro svaku utakmicu gol. Nedavno mu covjek daje gol s 5 metara a njega nigdje, prvo ne pokriva prostor kako treba posebno u nabacajima, kornerima i slicnim situacijama. Sad u Tuzli pravi pocetnicke greske koje su nas mogle kostati utakmice. Da smo izgubili on bi bio prvi krivac za poraz, ali srecom nismo. Jedino sto ima dobro to su duge lopte, ostalo 0. Nijedan duel nije dobio s Ahmetovicem, pa nije Ahmetovic, Ronaldo. Bezveze se vodi polemika oko njega jer kad se vrati Aco aBd nece vise igrati na nasu srecu.

Juce je Zahirovic pored svoje pozicije morao igrati stopera jer je ovaj iako krakat ne moze nista uraditi u skoku.

Enis Sadikovic i Hodzurda nisu za evropskog Zelju ni kao zamjene.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 20 mar 2016, 20:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 20 mar 2016, 20:47

Bezveze bilo kakvu raspravu voditi oko Hodzurde. Momak nije za Zelje, pogotovo ovog Zelje. Sad zato sto je Zeljino dijete treba biti argument da se ne kritikuje. Sad bi trebali u sastav gurnuti Turkovica, Enisa Sadikovica i Hodzurdu zato sto su nasa djeca. Jednostavno smo na levelu gdje Hodzurda u ovoj polu sezoni moze igrati zbog spleta okolnosti. U Evropi i naredne sezone mislim da nema sanse da dobije minut. Momak ulijeva nesigurnost u odbranu; jednostavno nije mu 18 godina pa da ima neke sanse i potrebe da ga "trpimo" kako neki na ovom i ostalim portalima (forumima) navode. Treba biti realan i posten i objektivan. Ne radi se o utakmici protiv Slobode, vec protiv Mladosti se vidjelo da to nije to. Ni blizu Kosorica, Bogicevica i Bogdanovica. Cak sam za to da se protiv Olimpica proba sa Zahom na stoperu, a Zoloticem na ZV, jer Bogiju prijeti suspenzija pa da se i to proba.

Nuk89
Kontakt:

Post Postao/la Nuk89 » 20 mar 2016, 22:09

amko27 je napisao/la:Bezveze bilo kakvu raspravu voditi oko Hodzurde. Momak nije za Zelje, pogotovo ovog Zelje. Sad zato sto je Zeljino dijete treba biti argument da se ne kritikuje. Sad bi trebali u sastav gurnuti Turkovica, Enisa Sadikovica i Hodzurdu zato sto su nasa djeca. Jednostavno smo na levelu gdje Hodzurda u ovoj polu sezoni moze igrati zbog spleta okolnosti. U Evropi i naredne sezone mislim da nema sanse da dobije minut. Momak ulijeva nesigurnost u odbranu; jednostavno nije mu 18 godina pa da ima neke sanse i potrebe da ga "trpimo" kako neki na ovom i ostalim portalima (forumima) navode. Treba biti realan i posten i objektivan. Ne radi se o utakmici protiv Slobode, vec protiv Mladosti se vidjelo da to nije to. Ni blizu Kosorica, Bogicevica i Bogdanovica. Cak sam za to da se protiv Olimpica proba sa Zahom na stoperu, a Zoloticem na ZV, jer Bogiju prijeti suspenzija pa da se i to proba.
Pa to ja i govorim momak igra zbog spleta okolnosti,ne bi igrao nikako da je bilo koji zdrav igrac,to sto ovdje neki hoce top klasu od stopera i da se ne skida nikako da trenira i da ceka hoce li ko glavu razbiti ili dobiti kartone,smjesno
Poenta je da je momak sto je odigrao dosad odigrao je korektno i da seru bez ikakve potrebe na momka koji je odigrao toliko malo utakmica da ga ne mozes ocjeniti

enis sadikovic nije dijete zelje

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 mar 2016, 22:23

Ostavi se te price Zeljina djeca, sad niko ne igra od djece. Igra onaj koji je u tom trenutku bolji.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Nuk89
Kontakt:

Post Postao/la Nuk89 » 20 mar 2016, 23:43

amazon je napisao/la:Ostavi se te price Zeljina djeca, sad niko ne igra od djece. Igra onaj koji je u tom trenutku bolji.
Ko prica o zeljinoj djeci,zna se kad igraju zeljina djeca kad nema para kad nema ko bolji a uvijek sam da zeljino dijete bude 4 izbor za neku poziciju nego neki polovnjak sa strane

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 mar 2016, 23:54

O cemu ti jarane. Pa ti da se brines o Zeljinoj djeci valjda bi volio da oni igraju a ne budu 4 rupa na sviralu. O cemu ti kume moj pises Bog sami zna. Za mene ima dobar ili los igrac, a ne Zeljino dijete ili ne. Lendric nije nase dijete a svaku utakmicu pogine, a pored toga majstor igre, svoje pozicije.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 20 mar 2016, 23:55

amazon je napisao/la:FK Željezničar obavještava navijače, članove Kluba, sponzore i prijatelje Kluba, da je u akciji eksternog finansiranja kupovine stolica za Stadion Grbavica od 14. marta do 20. marta 2016. godine prikupljeno na posebnom računu u Unicredit banci 29.553,28 KM.

Svi nesto fol lijepe ovo uclani se, bla, bla, a jedva skupili 30 milja. Na drugim forumima kad citas insajdere neko bi rekao skupljaju se pare i pare, a oni samo kenjaju u prazno. Bruka ziva, ali et..
Imajući u vidu da se sa akcijom započelo tek prije nekoliko dana, ovo je extra. Pe samo prije tri dana je bilo oko 9000,00 KM, a sada je već skoro 30000,00 KM
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 mar 2016, 23:59

Minhi je napisao/la:
amazon je napisao/la:FK Željezničar obavještava navijače, članove Kluba, sponzore i prijatelje Kluba, da je u akciji eksternog finansiranja kupovine stolica za Stadion Grbavica od 14. marta do 20. marta 2016. godine prikupljeno na posebnom računu u Unicredit banci 29.553,28 KM.

Svi nesto fol lijepe ovo uclani se, bla, bla, a jedva skupili 30 milja. Na drugim forumima kad citas insajdere neko bi rekao skupljaju se pare i pare, a oni samo kenjaju u prazno. Bruka ziva, ali et..
Imajući u vidu da se sa akcijom započelo tek prije nekoliko dana, ovo je extra. Pe samo prije tri dana je bilo oko 9000,00 KM, a sada je već skoro 30000,00 KM
Jarane pola od ovoga su uplatili bivsi igraci klub ili bivsi uposlenici. Navijaci se nisu pokazali, a svi puno pricaju i pametuju. Najlakse je lijepit o pomoci prema klubu, a niko marke ne da. Sta je 30.000? Uzmimo da je to hiljadu ljudi po jednu stolicu uplatilo, znaci da nije uplatilo ni 500 ljudi.Pola ce ih staviti na kladionicu 30 maraka, nego otici uplatiti za stolicu. Ali zato znaju doci pricati o nekim sranjima, Zelji, ljubavi, itd. :guz: :guz:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 mar 2016, 10:30

Mozda bi vam bilo dobro da postoji neki stand na stadionu na kojem se prije, za vrijeme i poslije utakmice moze uplatiti donacija za stolice.

Ne znam, mozda i postoji (to znate vi koji idete na Grbavicu), ali mislim da bi tako puno vise ljudi uplatilo nego da se mora gurati po banci. Treba znati i da ljudi rade do 4-5, a banke tada vecinom zatvaraju.

Kada ti dodje 6-7.000 ljudi na utakmicu naci ce se bar 100 koji ce dati po 30KM i to je 3.000KM sto je fina svota, a uplatilo bi vise od 100 sigurno.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 21 mar 2016, 10:44

Signore je napisao/la:Mozda bi vam bilo dobro da postoji neki stand na stadionu na kojem se prije, za vrijeme i poslije utakmice moze uplatiti donacija za stolice.

Ne znam, mozda i postoji (to znate vi koji idete na Grbavicu), ali mislim da bi tako puno vise ljudi uplatilo nego da se mora gurati po banci. Treba znati i da ljudi rade do 4-5, a banke tada vecinom zatvaraju.

Kada ti dodje 6-7.000 ljudi na utakmicu naci ce se bar 100 koji ce dati po 30KM i to je 3.000KM sto je fina svota, a uplatilo bi vise od 100 sigurno.
Pa nije bilo utakmice na Grbavici od kada je krenula akcija niti ce biti do Olimpica pocetkom aprila. Prva informacija o uplatama za "Evropsku Grbavicu" objavljene na dan utakmice protiv Borca, tako da nije bilo ni vremena nesto organizovati :D a inace se uplate, osim putem banke, mogu izvrsiti u prostorijama kluba od 9h do 18h radnim danima odnosno od 12h do 16h subotom. Isto vazi i za clanske kartice :)

Do jucerasnjeg dana (5 dana) je za Grbavicu skupljeno oko 30000 KM putem banke i oko 10000 KM u kesu.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 21 mar 2016, 11:03

AnelZ je napisao/la:
Signore je napisao/la:Mozda bi vam bilo dobro da postoji neki stand na stadionu na kojem se prije, za vrijeme i poslije utakmice moze uplatiti donacija za stolice.

Pa nije bilo utakmice na Grbavici od kada je krenula akcija niti ce biti do Olimpica pocetkom aprila. Prva informacija o uplatama za "Evropsku Grbavicu" objavljene na dan utakmice protiv Borca, tako da nije bilo ni vremena nesto organizovati :D a inace se uplate, osim putem banke, mogu izvrsiti u prostorijama kluba od 9h do 18h radnim danima odnosno od 12h do 16h subotom. Isto vazi i za clanske kartice :)

Do jucerasnjeg dana (5 dana) je za Grbavicu skupljeno oko 30000 KM putem banke i oko 10000 KM u kesu.
A vidis, nisam o tome razmisljao. Ne znam do kad traje akcija, ali vjerujem da je bar do 01.04. pa kad mi sjedne placa da udijelim jednu stolicu da imam na sta sjesti ako na ljeto dodjem pogledati Manchester :mrgreen:

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 21 mar 2016, 12:17

Nisam ja pesimista. Ići će to sa stolicama.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 21 mar 2016, 15:19

amazon je napisao/la:
Minhi je napisao/la:

Jarane pola od ovoga su uplatili bivsi igraci klub ili bivsi uposlenici. Navijaci se nisu pokazali, a svi puno pricaju i pametuju. Najlakse je lijepit o pomoci prema klubu, a niko marke ne da. Sta je 30.000? Uzmimo da je to hiljadu ljudi po jednu stolicu uplatilo, znaci da nije uplatilo ni 500 ljudi.Pola ce ih staviti na kladionicu 30 maraka, nego otici uplatiti za stolicu. Ali zato znaju doci pricati o nekim sranjima, Zelji, ljubavi, itd. :guz: :guz:
Ti znas ko je koliko uplatio.. Rokni se bolan.... Varadero gdje se okupljaju navijaci 4.200KM uplatio... Gdje su momci iz Austrije koji su uplatili preko milje... Pa na orgu se skupilo preko milje i ti mi se nasao pametovati... ima jos raje koja je uplacivala a navijaci su samo sto se javno ne iznosi...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 mar 2016, 15:32

Daj nam Barcu da se igramo :opaopa:. Pauza u pravo vrijeme, do naredne utakmice svi povrijedjeni bi se trebali oporaviti i onda do kraja odradite zapoceto. Nece biti lagano, pogotovo jer Siroki gubi tlo pod nogama. Bice ogromnih pritisaka ali toliko smo igracki jaki da nas ni to nece zaustaviti.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 21 mar 2016, 15:58

Jarane pola od ovoga su uplatili bivsi igraci klub ili bivsi uposlenici. Navijaci se nisu pokazali, a svi puno pricaju i pametuju. Najlakse je lijepit o pomoci prema klubu, a niko marke ne da. Sta je 30.000? Uzmimo da je to hiljadu ljudi po jednu stolicu uplatilo, znaci da nije uplatilo ni 500 ljudi.Pola ce ih staviti na kladionicu 30 maraka, nego otici uplatiti za stolicu. Ali zato znaju doci pricati o nekim sranjima, Zelji, ljubavi, itd. :guz: :guz:[/quote]

Ti znas ko je koliko uplatio.. Rokni se bolan.... Varadero gdje se okupljaju navijaci 4.200KM uplatio... Gdje su momci iz Austrije koji su uplatili preko milje... Pa na orgu se skupilo preko milje i ti mi se nasao pametovati... ima jos raje koja je uplacivala a navijaci su samo sto se javno ne iznosi...[/quote]

Ja danas uplatio (nisam stigao u subotu, pošto sam išao na utakmicu).
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 21 mar 2016, 19:32

Halo sta se ba prepirete.7 pobjeda za redom i ovi se svadjaju oko stolica.Niko ne spominje ali meni je Zahirovic bio najbolji protiv Slobode obaro ih ko na kuglani.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 mar 2016, 20:19

TikTak je napisao/la:Cujem da je Edis ove dvije sedmice na nekom seminaru u Vogosci vezano za profi licencu. Interesuje me da li ce voditi treninge ili ce to morati raditi saradnici?
Mulalic je gore milion posto al mislim da ce on dolaziti na treninge. Jedino bas ako ima obaveza onda ce Kara i Anel voditi treninge al naravno po njegovom planu i programu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 69 gostiju.