U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
dragi golmane pa sto ti je ovo trebalo, mozemo bit zadovoljni sa iksom jaci su ovi poprilicno
Zarathustra
Bez ovoga, glupog penala, nebi nam gol do preksutra dali.
Al nije mi jasno evo 3-4 generacija ovih u19 nikako da proigra,a vecina ih je bila u u17...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Neuporedivo se teze kvalificirati na u19 nego na u17 prvenstvo... a uz to vecina igrača kod svih reprezentacija na u19 prvenstvu su vec ozbiljni seniorski igraci samo kod nas se uglavnom svi vucaraju po juniorima pa skoro i nemaju nikakvog iskustva kad trebaju napraviti iskorak...
Poslije kapitena durakovica koji bas odskače od ostalih, uz njega ovaj lijevi bek bobaric je stvarno odličan igrac... moram priznati kapitalan ulov... nek su jednom nasi posteno nasukali slovence za igraca...
Poslije kapitena durakovica koji bas odskače od ostalih, uz njega ovaj lijevi bek bobaric je stvarno odličan igrac... moram priznati kapitalan ulov... nek su jednom nasi posteno nasukali slovence za igraca...
Što su igrači mlađi, više do izražaja dolazi sirovi talent, a manje "školovanost" i iskustvo...
i fizicka spremaZglavkar je napisao/la:Što su igrači mlađi, više do izražaja dolazi sirovi talent, a manje "školovanost" i iskustvo...
Zarathustra
Nece, igrao je za nas kvalifikacione tekme, da bi nastupio za njih, morao je promijeniti sportsko drzavljanstvo.Moggi je napisao/la:sarcevic vec odigrao 2 utakmice za austriju, al nmvzz vratice se rode do u21
U stvari, ne znam ima li pravo nastupa u prijateljskim , bez promjene drzavljanstva? Mislim da ne bi trebao.
zato ba ljudi kad idete gledajte u njemacku, nemojte poslije da se moramo otimat sa ovom buranijom austrija slovenija svicarska oko igraca kad su u nasem rangu ovi
Zarathustra
-
- Kontakt:
Katastrofa
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
4-0
nek igraju Bozic, Vjestica, igraci iz Borca druge lige srbije i tako dalje. Musa legenda 

Sa imenovanjem Muse, ukinuta je U19.Zukanovic je napisao/la:4-0nek igraju Bozic, Vjestica, igraci iz Borca druge lige srbije i tako dalje. Musa legenda
Magovi iz saveza
Samo 6 golova. to je dobro svaka cast Musa. Sada 50/50 utakmica protiv velke Farskih Ostrva koja samo 5 dobila protiv Holandije.
Mozda je neko vec pisao ali da ne pretrazujem sada...hoce li i na kojem kanalu biti tekma Portugal vs. BiH?
Hvala
Hvala
Arenasport 1 BiHhurem je napisao/la:Mozda je neko vec pisao ali da ne pretrazujem sada...hoce li i na kojem kanalu biti tekma Portugal vs. BiH?
Hvala
I ako bi dobili opet moramo cekati da nam se poklope jos neki rezultati da idemo u baraz,oduzimaju se bodovi protiv zadnje ekipe u tom slucaju .
Bw kvota na Portugal 1.30 teski su favoriti.
Bw kvota na Portugal 1.30 teski su favoriti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Daduli, dedo26, Lavcina, sirBobbyMoore i 32 gosta.