RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Lozite se svake godine kao tukci.
Ocekujem opet borbu za opstanak i odlazak kljucnih igraca ako se imalo pokazu ... Uz eventualni odlazak Rahimica
Ocekujem opet borbu za opstanak i odlazak kljucnih igraca ako se imalo pokazu ... Uz eventualni odlazak Rahimica
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nešto imam osjećaj da ćemo mi zakuhati ovu sezonu sa svima. Mogli bi pasti i Željo i Sarajevo u gostima. Nekako nismo previše euforični, sve ide lagano. Momci odradili 2 ciklusa priprema, dobili 4-5 utakmica, jednu izgubili iako protivnici nisu bili nešto posebno. U Subotu Slavija, nema onih loženja po fb "SVI IZA GOLA", "SVI KO JEDAN" nego se normala pozove na podršku rođenim.
Ovo mi se sviđa
Ovo mi se sviđa

-
- Kontakt:
Naravno da je supljak ,jer da je Tanovic dao neki interviju ,pogotovo ako je rijec o nekoj ajmo reci exluzivi ,to bi objavio njihov portal,stvarno kako nije stid pojedinih da konstantno loze raju i plasiraju dezinformacije,kakav bola extra igrac 5-6 dana do pocetka prvenstva nema ga na mapi sto je valjalo vec ima klub ,tako da ...rodjak je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Upravo sam saznao da je netacna informacija da je Tanovic najavio neko veliko pojacanje.
Navodno,o je prica koja se prosirila s fejsbuka. I nije tacna.
To ne znaci da hoce ili nece biti dodatnih pojacanja - samo znaci da to neko misterijozno pojacanje o kojem se prica nije najavljeno ni na kakvoj emisiji. I vjerovatno je supljak.![]()
E svasta,ko je ono proturio tu vijest na ovaj forum,molim da se obrati javnosti
![]()
Bola ili recite da je vijest neprovjerena ili nemojte nista pisati,bolje nego se blamirati.I ja cujem milion prica ali ih ne iznosim dok ih ne provjerim i kad to ucinim vidim da su iz "Feiceva News" naklapanja
![]()
FORZA VELEZ
Od sezone očekujem stabilnost i borbu od 5 do 8 mjesta, a ako sve bude išlo po planu dogodine borba za mjesto u Europu.
Sigurno je da, ako hoćemo konstantnost i neke rezultate, pozitivne rezultate, mora se još stvari posložiti oko kluba. Nema potrebe da idete svi grlom u jagode sa takvim izjavama. Kasnije će, kada se vaši nerealni navodi ne ostvare, opet uslijediti pljuvanje po svima i svakome.
Ajmo izgraditi jedan odnos, jedan normalan stav prema situaciji / ama u Veležu. Vjerujem da je mnogima dosadilo čitati raspoloženja navijača od nekih nerealnih želja, do oblikovanja situacije u Veležu kada ne ide u neke opet nerealne okvire.
Korak po korak se treba ići, kako je još par forumaša kazalo. Ne može se očekivati toliko radikalna promjena u Veležu za samo 3 mjeseca rada. Izgleda da su mnogi zaboravili da smo opet, po ko zna koji put do zadnjih minuta strepili za premijerligaški status.
Tako imamo na početku ove sezone one, koji kažu, da nam je samo nebo granica. Koliko god ova liga loša bila, mislim da niti jedan klub ne može da " preko noći " dođe u vrh sa samoga dna.
Ajmo izgraditi jedan odnos, jedan normalan stav prema situaciji / ama u Veležu. Vjerujem da je mnogima dosadilo čitati raspoloženja navijača od nekih nerealnih želja, do oblikovanja situacije u Veležu kada ne ide u neke opet nerealne okvire.
Korak po korak se treba ići, kako je još par forumaša kazalo. Ne može se očekivati toliko radikalna promjena u Veležu za samo 3 mjeseca rada. Izgleda da su mnogi zaboravili da smo opet, po ko zna koji put do zadnjih minuta strepili za premijerligaški status.
Tako imamo na početku ove sezone one, koji kažu, da nam je samo nebo granica. Koliko god ova liga loša bila, mislim da niti jedan klub ne može da " preko noći " dođe u vrh sa samoga dna.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
rodjak je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Upravo sam saznao da je netacna informacija da je Tanovic najavio neko veliko pojacanje.
Navodno,o je prica koja se prosirila s fejsbuka. I nije tacna.
To ne znaci da hoce ili nece biti dodatnih pojacanja - samo znaci da to neko misterijozno pojacanje o kojem se prica nije najavljeno ni na kakvoj emisiji. I vjerovatno je supljak.![]()
E svasta,ko je ono proturio tu vijest na ovaj forum,molim da se obrati javnosti
![]()
Bola ili recite da je vijest neprovjerena ili nemojte nista pisati,bolje nego se blamirati.I ja cujem milion prica ali ih ne iznosim dok ih ne provjerim i kad to ucinim vidim da su iz "Feiceva News" naklapanja
![]()
FORZA VELEZ
Mislis blejiceve :d
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ma svi mi znamo da je loza ali opet u nama onaj 1% naleti ko frzelin na fasu nadajuci se da je istina. Ponekad i kada znam da je loza napisem pa mi i na trenutak bude malo lakse. Treba vjerovati Ibri i postojecem kadru pa sta nam bog da. Kao sto je neko napisao bez euforije,fb i pisanja gluposti jer po ovome sto imamo u najboljem slucaju 5 a u najgorem slucaju 12 mjesto. Svaku utakmicu na stadion pogotovo na domace tako isto i na gostujuce po mogucnosti i finansijama. Eto nam u subotu Slavije,prva tri boda su nam jako bitna za dizanje samopouzdanja a onda na Siroki koji ce sigurno biti umoran od evropskih utakmica. Nakon Sirokog nam dolazi Leotar,klub meni jako drag ali i jako oslabljen tako da sam tu vec uracunao 3 boda. Nakon takvog raspleta siguran sam da bi se kolotecina euforije sama pokrenula i da bi nas u Zenici bila guta. Ja vjerujem Ibri i nadam se da se kroz kup ili kroz dobar rasplet u prvenstvu mozemo primaknuti evropi,ako ne ove onda sigurno sljedece zato RAja botasu na dionsta i ne ditste rlag i novedla do bjedepo. Rzafo Lezve bavilju jamo
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
- Kontakt:
@MostaracVelezovac ti si taj lik koji siri supljake jer ja sam gledao tu emisiju i Tanovic je jasno rekao da dolazi veliko pojacanje koje ce vratit publiku na stadion. Nemoj da govoris o bilo cemu ako se nisi dobro informisao... Jer onda se RAja razocara u tvoje lazi, a ovo sto je Tana reko vidit cemo u ponedeljak, utorak jeli istina. I znaci on je ostao direktor?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Jesu li bile vijesti ili baš neka sportska emisija?Ja sam gledao jednom, prije nekih 20tak dana kad je govorio da će dovesti igrača , ali ako se nađe baš dobar.RodjeniiBrato je napisao/la:@MostaracVelezovac ti si taj lik koji siri supljake jer ja sam gledao tu emisiju i Tanovic je jasno rekao da dolazi veliko pojacanje koje ce vratit publiku na stadion. Nemoj da govoris o bilo cemu ako se nisi dobro informisao... Jer onda se RAja razocara u tvoje lazi, a ovo sto je Tana reko vidit cemo u ponedeljak, utorak jeli istina. I znaci on je ostao direktor?
Svi se mi tome nadamo, ali previše smo razočarani zadnjih 20 godina da bi stvarali neku euforiju sad.Ljudi se najviše razočaraju kad puno očekuju, a malo ima treba da budu sretni ako neočekuju puno.Ove godine ćemo uzeti dosta bodova vani, s tim da moramo biti svjesni da će se i kući kiksati.Ja realno mislim negdje 5-6 mjesto, mada je to sve nagađanje.Široki, Sarajevo, Željo, Čelik, Olimpic pa i Zrinjski u borbi za Europu.Mi ćemo tu nadam se nekoga preskočiti.ANTIFA ! je napisao/la:Vrijeme je više za taj iskorak !
P.S. Jeli iko preuzeo godišnju/člansku već?
ne znam zašto se prepucavate....
ja sam prvi napisao da sam nakon skupštine koja je bila 25. juna 2013., sutradan na RTM gledao intervju s Tanovićem, gdje je on najavio da će se po formiranju novog UO krenuti u dovođenje jednog dobrog i kvalitenog pojačanja, tako da ta vijest nije uopšte šupljak...

ja sam prvi napisao da sam nakon skupštine koja je bila 25. juna 2013., sutradan na RTM gledao intervju s Tanovićem, gdje je on najavio da će se po formiranju novog UO krenuti u dovođenje jednog dobrog i kvalitenog pojačanja, tako da ta vijest nije uopšte šupljak...
Meni su za godisnju rekli do ponedjeljka najdalje evo jos cekam.anel81m je napisao/la:Svi se mi tome nadamo, ali previše smo razočarani zadnjih 20 godina da bi stvarali neku euforiju sad.Ljudi se najviše razočaraju kad puno očekuju, a malo ima treba da budu sretni ako neočekuju puno.Ove godine ćemo uzeti dosta bodova vani, s tim da moramo biti svjesni da će se i kući kiksati.Ja realno mislim negdje 5-6 mjesto, mada je to sve nagađanje.Široki, Sarajevo, Željo, Čelik, Olimpic pa i Zrinjski u borbi za Europu.Mi ćemo tu nadam se nekoga preskočiti.ANTIFA ! je napisao/la:Vrijeme je više za taj iskorak !
P.S. Jeli iko preuzeo godišnju/člansku već?
-
- Kontakt:
Brato nemoj se ljutit molim te - nema razloga.RodjeniiBrato je napisao/la:@MostaracVelezovac ti si taj lik koji siri supljake jer ja sam gledao tu emisiju i Tanovic je jasno rekao da dolazi veliko pojacanje koje ce vratit publiku na stadion. Nemoj da govoris o bilo cemu ako se nisi dobro informisao... Jer onda se RAja razocara u tvoje lazi, a ovo sto je Tana reko vidit cemo u ponedeljak, utorak jeli istina. I znaci on je ostao direktor?
Jesi li ti provjerio datum snimanja te emisije kad si je gledao? Sjecas li se da se za Vladu govorilo "pojacanje koje ce vratiti publiku na stadion."
Velez jeste u potrazi za pojacanjima to je 100% sigurno, ali ako zelis iskorak onda moras cekati prava pojacanja a ne dovodit bilo koga. Ko sto sam ranije rekao, sve sto valja u BiH je sad na probama u inostranstvu. Tinljudi ce se vracati u nadolazecim danima i moguce je da se desi pojacanje ovih dana, mozda cak i u ponedeljak, ali moje su info da talvo nesto nije najavljeno, barem ne javno.
Koju si ti emisiju gledo? Na kojem kanalu i kad? Mozda mozemo skontat o cemu se radi.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Ma dobro valjda covjek zna sta je gledao ,al uistinu imeni nije jasno ,jer na njihovom portalu objave svaku znacajniju vjest iz sporta ,nevjerujem da bi im to promaklo tv1.baMostaracVelezovac je napisao/la:Brato nemoj se ljutit molim te - nema razloga.RodjeniiBrato je napisao/la:@MostaracVelezovac ti si taj lik koji siri supljake jer ja sam gledao tu emisiju i Tanovic je jasno rekao da dolazi veliko pojacanje koje ce vratit publiku na stadion. Nemoj da govoris o bilo cemu ako se nisi dobro informisao... Jer onda se RAja razocara u tvoje lazi, a ovo sto je Tana reko vidit cemo u ponedeljak, utorak jeli istina. I znaci on je ostao direktor?
Jesi li ti provjerio datum snimanja te emisije kad si je gledao? Sjecas li se da se za Vladu govorilo "pojacanje koje ce vratiti publiku na stadion."
Velez jeste u potrazi za pojacanjima to je 100% sigurno, ali ako zelis iskorak onda moras cekati prava pojacanja a ne dovodit bilo koga. Ko sto sam ranije rekao, sve sto valja u BiH je sad na probama u inostranstvu. Tinljudi ce se vracati u nadolazecim danima i moguce je da se desi pojacanje ovih dana, mozda cak i u ponedeljak, ali moje su info da talvo nesto nije najavljeno, barem ne javno.
Koju si ti emisiju gledo? Na kojem kanalu i kad? Mozda mozemo skontat o cemu se radi.
-
- Kontakt:
Neznam tacno, evo pokusat cu naci na njihovoj stranici, nisu bile vijesti, nego bila neka emisija pricali neki ljudi, a Tana je bio gost, i na kraju su se malo malo orjentisali na Velež i pitali ga o narednoj sezoni kako će to biti, a on je rekao da bi trebalo doci extra pojacanje u Mostar, najdalje će se znati do ponedeljka, utorka o kome se radi... E sad nam samo ostaje da vidimo jel ovo istina sto prica, ja se ipak nadam da jeste... i da vas upitam jel ovo znaci da je bio sastanak UO i da je Tanovic ostao direktor?konjicanin01 je napisao/la:Ma dobro valjda covjek zna sta je gledao ,al uistinu imeni nije jasno ,jer na njihovom portalu objave svaku znacajniju vjest iz sporta ,nevjerujem da bi im to promaklo tv1.baMostaracVelezovac je napisao/la:Brato nemoj se ljutit molim te - nema razloga.RodjeniiBrato je napisao/la:@MostaracVelezovac ti si taj lik koji siri supljake jer ja sam gledao tu emisiju i Tanovic je jasno rekao da dolazi veliko pojacanje koje ce vratit publiku na stadion. Nemoj da govoris o bilo cemu ako se nisi dobro informisao... Jer onda se RAja razocara u tvoje lazi, a ovo sto je Tana reko vidit cemo u ponedeljak, utorak jeli istina. I znaci on je ostao direktor?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trebali smo kontaktirati Sedina u TV1 da ga pitamo, heheheh
Drugovi bio je Tana gost u opet pokrenutoj emisiji GRAD u petak na RTM.
-
- Kontakt:
I govorio o extra pojačanju koje bi trebalo doći u Velež najdalje do ponedeljka, utorka. E vidit ćemo jel opet bacao šupljake ili govorio istinu...lile je napisao/la:Drugovi bio je Tana gost u opet pokrenutoj emisiji GRAD u petak na RTM.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Yebite se i vi,i vaša naglabanja.Ono šta sam ja doživio u proteklih 5 dana,to se riječima ne može opisati.
Bio sam u posjeti rodbini u Beogradu i prošao cijelu Srbiju,od Subotice do Albanije u Veležovom dresu.
Od Ade Ciganlije do Ade Bojane....koliko su mi ljudi zvali 'Jelena' i 'Lavova',ja nisam mogao popiti.
U svakom gradu,u Beogradu,u Subotici,u Kruševcu,u Nišu...
Od mlađih respekt,sa starijim uglavnom priče kako je nekada to bilo,o finalu kupa u Beogradu...predobro nešto.
Iskreno,ja sam dres nosio iz fore bez da izazovem neku reakciju kod ljudi,ali reakcija je bila više nego pozitivna.
Yebote,Velež je ime!
Bio sam u posjeti rodbini u Beogradu i prošao cijelu Srbiju,od Subotice do Albanije u Veležovom dresu.
Od Ade Ciganlije do Ade Bojane....koliko su mi ljudi zvali 'Jelena' i 'Lavova',ja nisam mogao popiti.
U svakom gradu,u Beogradu,u Subotici,u Kruševcu,u Nišu...
Od mlađih respekt,sa starijim uglavnom priče kako je nekada to bilo,o finalu kupa u Beogradu...predobro nešto.
Iskreno,ja sam dres nosio iz fore bez da izazovem neku reakciju kod ljudi,ali reakcija je bila više nego pozitivna.
Yebote,Velež je ime!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.