belive druze sta cekas jos?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
To je toElLoco7 je napisao/la:jos ce mu narast granica jer je u ovoj zabio 20p a mi cemo iskusno odigrat under![]()
belive druze sta cekas jos?
neki su ga igrali i dok je gay bio u petorci..anelbavarac je napisao/la:jel siguran de rozan
svidja mi se analiza, ispraticu, ali mislim da je ona tema nepotrebna, dovoljan je jedan moderator da malo rascisti glavnu temu i to je to. i Hajduk nece osvojit titulubevanda4 je napisao/la:pošto nitko ne doživljava, red je da ispoštujem kolegu @Believea..
Osobno ću nakon svake napisane analize držati evidenciju prolaznosti parova, da ostali forumaši mogu vidjeti isplati li se uopće čitati ono što pišemMislim da bi bilo fer od svih da tako pristupe, tko misli postavljat ovdje.
Da krenemo!
Zadar - Hajduk / 2 @1,80
Nikad se nije tajilo prijateljstvo između ova dva kluba te njihovih navijača. Kad Torcida dođe na Stanove (zadarski stadion) ne idu na jug.. ili sjever.. Već se pomiješaju sa Tornadom (navijači Zadra) te zajedno gade uprave, HNS, UEFU i ostale mafijaške podružnice.. Nerijetko je Zadar izlazio ususret Hajduku kad su mu trebali bodovi za uspinjanje na tablici, a ako im sad ne trebaju, neće nikad! Pošto je Rijeka remizirala sa Istrom, Splićani još uvijek drže drugo mjesto tabele i svim snagama idu na Dinamo! Sutrašnja utakmica u Zadru trebala bi biti samo formalnost i susret dvaju prijateljskih klubova.. U kojem nerijetko dolazi do podjele bodova ili u hitnom slučaju (kao što je ovaj) pobjede jače momčadi, a to bi bio Hajduk Split. Kup su praktički izgubili, ali prvenstvo je ono po što su krenuli ove godine i prvenstvo će, po mišljenjima velikog broja simpatizera, osvojiti! Tko hoće, nek na sistemski tiket pokuša hendikep, kvota je preko 3.
Sretno!
Prolaznost: 0/0
Problem je što moderatori ne žele da vide ili ne vide sve ono što se dešava na toj glavnoj temi..ElLoco7 je napisao/la:svidja mi se analiza, ispraticu, ali mislim da je ona tema nepotrebna, dovoljan je jedan moderator da malo rascisti glavnu temu i to je to. i Hajduk nece osvojit titulubevanda4 je napisao/la:pošto nitko ne doživljava, red je da ispoštujem kolegu @Believea..
Osobno ću nakon svake napisane analize držati evidenciju prolaznosti parova, da ostali forumaši mogu vidjeti isplati li se uopće čitati ono što pišemMislim da bi bilo fer od svih da tako pristupe, tko misli postavljat ovdje.
Da krenemo!
Zadar - Hajduk / 2 @1,80
Nikad se nije tajilo prijateljstvo između ova dva kluba te njihovih navijača. Kad Torcida dođe na Stanove (zadarski stadion) ne idu na jug.. ili sjever.. Već se pomiješaju sa Tornadom (navijači Zadra) te zajedno gade uprave, HNS, UEFU i ostale mafijaške podružnice.. Nerijetko je Zadar izlazio ususret Hajduku kad su mu trebali bodovi za uspinjanje na tablici, a ako im sad ne trebaju, neće nikad! Pošto je Rijeka remizirala sa Istrom, Splićani još uvijek drže drugo mjesto tabele i svim snagama idu na Dinamo! Sutrašnja utakmica u Zadru trebala bi biti samo formalnost i susret dvaju prijateljskih klubova.. U kojem nerijetko dolazi do podjele bodova ili u hitnom slučaju (kao što je ovaj) pobjede jače momčadi, a to bi bio Hajduk Split. Kup su praktički izgubili, ali prvenstvo je ono po što su krenuli ove godine i prvenstvo će, po mišljenjima velikog broja simpatizera, osvojiti! Tko hoće, nek na sistemski tiket pokuša hendikep, kvota je preko 3.
Sretno!
Prolaznost: 0/0
pomislio sam na to.. ali osijek ima 5 bodova manje i utakmicu više..10DelPiero je napisao/la:A sta je sa Zadrom i opstankom, ako sutra izgube/poklone bodove Hajduku zestoko ce se boriti jer je samo 5 bodova razlike.
23Believe je napisao/la:Je li ovaj Johnson misli stati?
21 poen frajer![]()
Kobe ubacio prvi u ovoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.