FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
54
20%
2. Borbu za Evropu
123
46%
3. Sredinu tabele
49
18%
4. Borbu za opstanak
43
16%

Ukupno glasova: 269

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 08 okt 2022, 09:58

Braćo sretno nam danas, bio bih zadovoljan i sa remijem.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Joseph21
Kontakt:

Post Postao/la Joseph21 » 08 okt 2022, 10:02

Odavno ovakav hajp nisam imao.

Sretno nam svima!
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 08 okt 2022, 10:06

Danas Coca i Drina moraju biti 100 posto skoncentrisani,paziti da Bilbija ne radi ono sto radi godinama,hinjski se ubacuje i spusta lopte prema krilima,isto tako bez obzira sto nije korpulentan jako cesto ostaje sam na skoku i u prostoru,i tu treba maksimalna koncentracija.
Galic i drugi bek moraju maksimalno ispratiti svako eventualno prebacivanje Bilbije za krila,to je njegov zastitni znak,i to moramo zatvoriti.
Svi pricaju o strasnom Nemanji,a on 90 posto svojih akcija i golova ostvari zbog svog fenomenalnog osjecaja za prostor.
On u igri 1 na 1 ili da prodje 2 igraca nikad nije bio nista posebno.
Nadam se danas da ce Santos i Amoah biti na visini zadatka.

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 08 okt 2022, 10:14

riGonTM je napisao/la:
08 okt 2022, 00:30
elevenblues je napisao/la:
07 okt 2022, 22:15
jointunija je napisao/la:
07 okt 2022, 21:05

Ama čovječe rekao ti je u intervjuu da su dogovorili uslove,Beća i Drina imaju višegodišnje ugovore.
Druze nije svako Bekric da pruzi ruku i ispostuje isto za mjesec, momci imaju menadzere koji se za sve pitaju a u ovoj industriji se gazi preko mrtvih za procenat, da je neko uletio ta bi prica vec bila zavrsena, ja ne mogu da vjerujem da se moze biti toliko nerealan.
Nije se nerealno, nego pričate stvari koje ne znate. Što se tice Hodzica, vi kao sveznalice bi znali da je on svog menadžera tužio zbog situacije u Španiji, gdje je bio povrijeđen i menadžer pristao na manje pare bez njegovog pristanka, tužen je i klub a i menadžer, tako da ce Hodza os toga uzet fine pare. On je pod Bekricevom kontrolom i Zeljo će za njega uzet milionski iznos kad bude vrijeme. Nema potrebe da pišete ovdje nesto kad nemate veze s vezom, to nije vaša stvar, naše je da dodjemo sutra na Grbavicu i bodrimo Želju do nove POBJEDE
Zivi bili pa vidjeli..

Zrinjski je Sirokog ubio preko desnog krila, non stop se tovarilo na desnu stranu i islo na lijevog beka, stvorili su tako hejbet sansi, danas Malic/Vego moraju biti na najvisem nivou.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 08 okt 2022, 10:41

jointunija je napisao/la:
07 okt 2022, 21:05
07 okt 2022, 20:53

Maj i Juni isticu ugovori ovim zlatnim kokama.
To sto postoji klauzula o produzenju mozemo okacit macku o rep, nikad se nije aktivirala ako igrac nije pristao.
Treba ganjat neku varijantu da potpisu te ugovore, ponudit jace uslove, kako Santosu i Hodzicu tako i Amoahu, Drini, Gasalu, Beci i Malicu.
Vjerujem da je sportski segment u dobrim rukama ako je fakat pod kontrolom Bekrica.
Ama čovječe rekao ti je u intervjuu da su dogovorili uslove,Beća i Drina imaju višegodišnje ugovore.
Druze nije svako Bekric da pruzi ruku i ispostuje isto za mjesec, momci imaju menadzere koji se za sve pitaju a u ovoj industriji se gazi preko mrtvih za procenat, da je neko uletio ta bi prica vec bila zavrsena, ja ne mogu da vjerujem da se moze biti toliko nerealan.
Kontam ja šta hoćeš da kažeš,isto razmišljam što se tiče menadžera,međutim u ovoj situaciji i menadžer i igrač i Željo žele istu stvar.
Korektni mi,korektni oni,i aBd svi će biti zadovoljni,ljudi već rade na nekim hajmo reći mlađim igračima da ih dovedu u Želju.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 08 okt 2022, 11:16

Danas nas ocekuje teska utakmica. Ali kako god se zavrsilo ovi momci su zasluzili aplauz.

Nasa je obaveza danas doci u sto vecem broju, odlicno vrijeme, odlican protivnik i uz to imamo mogucnost uzeti 3 ogromna boda.

Iskreno ja sam sa bodom zadovoljan jer je Zrinjski i dalje najjaca ekipa u drzavi. Imaju trenera koji zna sta radi. Prosli put smo na srecu dobili, pa se nadam da se nece okrenuti sad. Samo bih volio vidjeti da igraci igraju i bore se, pa sta uspijemo. Uz nasu podrsku ce sigurno igrati cvrsce i brze bar 10%. Mi smo prevaga i nadam se da cemo i danas uspjeti prevagnuti na nasu stranu.

Raspored koji nam slijedi uopste nije naivan i kao i do sad treba ici od tekme do tekme i skupljati bobe.

Niko nikad nije bio ovako ujedinjen (klub, navijaci) oko jedne stvari i to u najtezim trenucima. Sad kad smo rezultatski stali malo na noge, ne trebamo stati na tome i opustiti se, nego treba ispratiti ovu pricu do kraja, pa da se na tom kraju mozda i radujemo necemo, ako nista, onda boljim danima za nas Zeljeznicar.

ZATO DANAS SVI ZAJEDNO ZA ZELJEZNICAR!

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 08 okt 2022, 11:55

08 okt 2022, 10:14
riGonTM je napisao/la:
08 okt 2022, 00:30

Nije se nerealno, nego pričate stvari koje ne znate. Što se tice Hodzica, vi kao sveznalice bi znali da je on svog menadžera tužio zbog situacije u Španiji, gdje je bio povrijeđen i menadžer pristao na manje pare bez njegovog pristanka, tužen je i klub a i menadžer, tako da ce Hodza os toga uzet fine pare. On je pod Bekricevom kontrolom i Zeljo će za njega uzet milionski iznos kad bude vrijeme. Nema potrebe da pišete ovdje nesto kad nemate veze s vezom, to nije vaša stvar, naše je da dodjemo sutra na Grbavicu i bodrimo Želju do nove POBJEDE
Zivi bili pa vidjeli..

Zrinjski je Sirokog ubio preko desnog krila, non stop se tovarilo na desnu stranu i islo na lijevog beka, stvorili su tako hejbet sansi, danas Malic/Vego moraju biti na najvisem nivou.
Jakorević zna koji je bek sabiji, i na tu stranu tovare. Tako su i u prvoj tekmi u Mostaru prvo poluvrijeme sve igrali na Vegu, a ovaj ispadao "ko iz vagona", pa je i zamjenjen. Vidjeće se danas brzo na koju stranu više guraju, i pokušati duplirati na toj strani. I zadnji vezni i krilo u defanzivi.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 08 okt 2022, 12:17

Idemo Zeljo! Dobiti danas Svinjski bio bi najljepsi dan na Grbavici...od kada, ne znam vise, ali bi bio veliki korak u ovoj sezoni. :njanjanja:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 08 okt 2022, 12:34

Kako lijep i divan dan. Još koji sat i svi braćo ka stadionu. Na IG zvaničnom nalogu kluba su izašle slike sa stadiona, predivno će biti. Molim Vas bez obzira na rezultat da podržimo momke. Nadamo se najboljem, ali isto tako moramo znati da igramo protiv najboljih na papiru bar u ligi.
Svi na Grbavicu i vidimo Plave do nove pobjede. Mi smo Željini, Željo je naš!
:bih:
Volim te Ž!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 08 okt 2022, 12:38

Sretan rođendan najboljem igraču, kao i najkorisnijem u dosadašnjem dijelu prvenstva. Štilić Semir unosi nemir!
Nek je sretan lave i da danas bar asistenciju upišeš doktore!
ŠS14 :bih:

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 08 okt 2022, 13:16

Rutinski, 2:1, oni daju utješni gol, pa majku mu ne dolazi nam Real, samo se bojim Peljte da im se ne ulizuje.

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 08 okt 2022, 13:16

Mislim da će danas najbitniju ulogu u defanzivi odigrat Santos i Amoah. Za Santosa ne brinem on trči gore dole, i bitno je da se prate njihovi bekovi, jer ako jednom zakasne jedan od ove dvojice imaju višak po strani, gdje bi Cancelo loše izgledo a ne Galić odnosno Malić(Vego).

Samo sam se sjebo kad sam odigro kladionu, 3.80 kvota na našu pobjedu. Ko da igramo protiv Reala haha…

Na žalost nisam tu, u inostranstvu sam. Kako god TV je spreman, dres je spreman šalovi su spremni. Idemo jako momci, kako god završili znam da ćete poginut i to je najbitnije.

Idemo jako do pobjede.

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 08 okt 2022, 13:22

Ovo do sad se igracima sve vratilo sto rade na treninzima i zbog toga sto nisu odustajali u najgorim trenucima za klub. Vratilo se i nama navijacima sto smo bili uz klub u tim trenucima (doduse na apaurinima) ali eto izvukli smo se iz tih crnih nizova i sad mozemo samo nastaviti u dobrom ritmu. Da budemo realni protiv ovakvog zrinjskoj nije sramota nikakav rezultat i kako god da zavrsi imamo mi jos bitki koje treba dobiti, a uz dosadasnji pristup igraca svakoj utakmicama, ne sumnjam u nastavak pozitivne atmosfere u buducnosti.

SVI SVI SVI!!

synapsa1987
Kontakt:

Post Postao/la synapsa1987 » 08 okt 2022, 13:54

Danas oko 12 sam sjedio na kafi u papagaju na grbavici . I vidim sto do mene sjedi Buki kaze on prodato 9hiljada do 11 sati

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 08 okt 2022, 14:09

MocMahale444 je napisao/la:
07 okt 2022, 20:41
svrakino1921 je napisao/la:
07 okt 2022, 19:54

Al gdje ces odbit 250 000 €
Ja bih obadvojicu u masnu spakovao i poslao nek idu uz jos po jednu zahvalnicu
:nene: :facepalm:

Utice na tebe druzenje sa carapicom :(
Selam
Bivsi Sefe

Znas ti bolje nego ja da moramo uplatit PU milion maraka i jos nesto stotina tisuca-hiljada maraka
Ili ode vec znas sta ....

Sve sto se moze unovcit, prodat od igraca,uzet kredit od neke banke-naravno ako ima ijedna banka da bi nam dala kredit i akcija skupljanja novca od navijaca
Sve nam to treba do nove godine
Poslije nove godine ako ne bude tog miliona nista nije bitno
Pa ni titula nit Europa ili mozda kup

LegendaIvica
Kontakt:

Post Postao/la LegendaIvica » 08 okt 2022, 14:35

08 okt 2022, 14:09
MocMahale444 je napisao/la:
07 okt 2022, 20:41
07 okt 2022, 19:54

Al gdje ces odbit 250 000 €
Ja bih obadvojicu u masnu spakovao i poslao nek idu uz jos po jednu zahvalnicu
:nene: :facepalm:

Utice na tebe druzenje sa carapicom :(
Selam
Bivsi Sefe

Znas ti bolje nego ja da moramo uplatit PU milion maraka i jos nesto stotina tisuca-hiljada maraka
Ili ode vec znas sta ....

Sve sto se moze unovcit, prodat od igraca,uzet kredit od neke banke-naravno ako ima ijedna banka da bi nam dala kredit i akcija skupljanja novca od navijaca
Sve nam to treba do nove godine
Poslije nove godine ako ne bude tog miliona nista nije bitno
Pa ni titula nit Europa ili mozda kup
Posto nam gori pod nogama normalno je da bi nasi odma prodavali da neko nudi po 500k€ ali gdje ces sam sebe poniziti i prodati za 250k€. Pa samo pogledaj makedonce i albance kako prodaju za fine cifre igrace a mi da dajemo za budi djaba. KF Tirana prodala
Ukrajincima (koji su u ratu jbt) za 500k€ nekakvog anonimusa koji se sastati sa loptom ne moze. Hajmo malo prestati sami sebe podcjenjivati.

segasega1
Kontakt:

Post Postao/la segasega1 » 08 okt 2022, 14:44

Evo upravo kroz Konjic Ultrasi prolaze

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 08 okt 2022, 15:00

segasega1 je napisao/la:
08 okt 2022, 14:44
Evo upravo kroz Konjic Ultrasi prolaze
Imal hin
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 08 okt 2022, 15:11

Prema trenutnom broju prodanih ulaznica uz godišnje mogli bi danas rekord oboriti za ovu sezonu što se realno očekuje. 11k+ ili što bi savez rekao 9k. :D

Jugjesamojedan
Kontakt:

Post Postao/la Jugjesamojedan » 08 okt 2022, 15:20

Šta mislite braćo ima li šanse da nas bude više nego na derbiju

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.