Novi/stari igrač Olimpije. Potpisuje za Olimpiju ugovor koji će važit do ljeta 2022., u Wackeru finansijska kriza pa se moraju visokih plata riješavat.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: braco, dana/u 27 jan 2021, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ultra-ljeto pa makar i na prijateljskim.

Sisaj korono!

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
SimbolicnoProšao je Veselinović po lijevoj strani, ubacio je za Lendrića, golman spašava. Ofanzivna igra Plavih.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vjerovatno Bojo ce biti ono sto je bio Hajdar. To mu je i prirodna pozicija i siguran sam da ce dobro odgovoriti zadatku ako ga povrede zaobidju, a hoce aBd jer je profesionalac i vrijedan igrac. Uvijek smo ga gurali na neke neprirodne pozicije.
I ja sam za opciju da se ne dovodi po svaku cijenu i na bilo koji nacin. Ovim momcima prvo sve isplatiti. Kako god, 36 bodova je sasvim solidan rezultat. Sarajevo je dominiralo i osvojilo ogroman broj bodova, zasluzeno. Mi nismo bili na toj razini, ali smo tu pri vrhu, na drugom mjestu. Treba ici korak po korak.
I ja sam za opciju da se ne dovodi po svaku cijenu i na bilo koji nacin. Ovim momcima prvo sve isplatiti. Kako god, 36 bodova je sasvim solidan rezultat. Sarajevo je dominiralo i osvojilo ogroman broj bodova, zasluzeno. Mi nismo bili na toj razini, ali smo tu pri vrhu, na drugom mjestu. Treba ici korak po korak.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
40 minuta proslo mi amaterima ne mozemo gola dati. Standardno ono nase, cak i u prijateljsku utakmicu mi udjemo mlitavo, bez ikakvog zara i zelje. Nema prijenosa utakmice, pratim tekstualno ali ne treba mi ni prijenos kad znam sta se desava na terenu. Mi na pocetku napravili 2-3 akcije neki kao pritisak, ono kao mi napadamo, iz tog pritiska izborili par kornera, nakon toga domacin se opustio i krenuli i oni da igraju, vidjeli da nisu samo oni amateri. Nama fali igre i ideje u zavrsnoj trecini, domacin agresivan kao sto i treba da bude. U drugom poluvremenu kad oni fizicki padnu i kad im zabijemo par golova opet cemo poceti da dizemo u nebesa nase amatere..
Nece Veseli da se trosi u ne bitnim utakmicama 

:kaHva:Penal za Željezničar nakon što je oboren Mladen Veselinović.
Prva korist od njega nakon dobra 4 mjeseca kad je asistirao protiv Radnika.
Jao veseli igrač utakmice ne treba više da igraju 
- MocMahale444
Opet nema uzivo
e moj zeljo ostao si u kamenom dobu.
Svaka cast svim portalima
Amare nek ti igra veseli

Svaka cast svim portalima

Amare nek ti igra veseli

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Veselinovicu odmah dozivotni ugovor 

@bracoPrečka Juričića na samom otvaranju drugog poluvremena. Sjajan šut glavom je to bio.

izgleda danas samo juricic suta, prijeti..
Veselinović ubacuje u kazneni prostor, ali u posljednji čas ispred Boje domaći čiste. Dobra akcija Željezničara.
Jako cudan dan.Veselinović dobro šutira, golman domaćih brani.
Izgleda veselom odgovara ova primorska klima 
Veselinovic za kapitena 

Trenutno korisnika/ca: Levin, napoleon72 i 46 gostiju.