sto se tice danas, dobra tekma, teska tekma, derbi pravi, na kraju pobjeda zelje, 6/6 ovo proljece nastavlja se bajka

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Olimpik uzima Viteza sutra, ne treba im nikakva sadaka.. izvuci ce se. A i bilo bi bolje za nas, iduce sezone imali bi tri domace utakmiceToreador1992 je napisao/la:Momcima svaka cast na pobjedi , prije ovog meca sam bio malo skeptican al eto uzesmo 3 bobe sto je najbitnije . Manijaci na nivou kao i svaki put . Jedino sto me brine je iduca utakmica na Grbavici sa Olimpikom , brine me da li ce dati bar bod Olimpiku radi opstanka u ligi . Ja se licno nadam da nece to raditi , iako mi je Olimpik normala klub znam da je bilo nekih problema sa Gracićem u prosle 2 sezone al eto . Volio bih da se nastavi niz i mislim da nikom ne treba davati bodove .
Mislim da ce nam ova pauza sad dobro dociamazon je napisao/la:Aco se mora vratiti sto prije jer ce na Hodzurda doci glave. Sreca da to nije bilo danas, frajer je prelos.
On u ovom Zelji nema mjesta ni na klupi. Samo puka sreca danas nas je spasila njegovih katastrofalni gresaka. Svaki duel s Ahmetovicem je izgubio ali bas svaki. Do kraja ako mislimo uzeti kup moramo biti bez greske pogotovo nazad.GKhan je napisao/la:Mislim da ce nam ova pauza sad dobro dociamazon je napisao/la:Aco se mora vratiti sto prije jer ce na Hodzurda doci glave. Sreca da to nije bilo danas, frajer je prelos.
Nadam se da smo kompletni protiv Olimpika
Kramarić 3 lopte u nogama izgubio. Šta si ti gledao.amazon je napisao/la:U sta si ti gledao jadana ne bio, Kramaric odlicno igrao danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.