Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 okt 2018, 13:02

Sve stranke u BiH podrzavaju karanje u pakas. Sta tu nije jasno? Samo da se udje u EU.

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 20 okt 2018, 13:07

sdp je go qrc pogledas samo ko je na celu stranke
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 okt 2018, 13:21

kako Zaev fino bez obzira na neuspjeli referedum izglasa promjenu Ustava i imena :kafa:

evo juče MKD otovrila poglavlja pristupanja NATO, znači sl godine ulazi a onda smo mi veseljaci na redu :crazy:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 okt 2018, 13:24

FoSte95 je napisao/la:kako Zaev fino bez obzira na neuspjeli referedum izglasa promjenu Ustava i imena :kafa:

evo juče MKD otovrila poglavlja pristupanja NATO, znači sl godine ulazi a onda smo mi veseljaci na redu :crazy:
Da nije svjetske sile bi ga skinule i postavile drugog poslusnika. Balkan od 1991. samo slusa i sramoti se. Cuj Sjeverni Makedonci.

Ako ne slusas gladujes kao Jugoslavija kod Slobe.

Politika USA do unistenja Jugoslavije je bila "pomazi do konacnog unistenja".
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 okt 2018, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 20 okt 2018, 13:25

Amerika je Jugoslaviji ukrala spejs program
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 20 okt 2018, 13:27

Sarmelino je napisao/la:Amerika je Jugoslaviji ukrala spejs program
slika
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 okt 2018, 14:00

tuzlak1987 je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:kako Zaev fino bez obzira na neuspjeli referedum izglasa promjenu Ustava i imena :kafa:

Da nije svjetske sile bi ga skinule i postavile drugog poslusnika. Balkan od 1991. samo slusa i sramoti se. Cuj Sjeverni Makedonci.

Ako ne slusas gladujes kao Jugoslavija kod Slobe.

Politika USA do unistenja Jugoslavije je bila "pomazi do konacnog unistenja".
Ma jesu to mrski Ameri unistili svjetsku supersilu Jugoslaviju?

:lol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 okt 2018, 14:07

Jugoslaviju su unistila plemena koja su je nastanjivala.

Na nazivu Sjeverna Makedonija ne inzistiraju razvijene evropske drzave, nego jedna balkanska drzava.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 20 okt 2018, 14:35

Penaltiky je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Amerika je Jugoslaviji ukrala spejs program
slika
Ovo je sa Drobnjakom trebalo bit
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 okt 2018, 14:48

ASD je napisao/la:Jugoslaviju su unistili Slobini cetnici i partizani
Ispravljen post, nema na čemu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 okt 2018, 14:49

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Naravno.
Jugofili vole reci : "svi smo isti g.ovna"

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 okt 2018, 14:53

Kajzer10 je napisao/la:
Naravno.
Jugofili vole reci : "svi smo isti g.ovna"
Ako si iz Sarajeva, možeš primijetiti da tu jugonostalgicnu pricu jedino izvaljuju pridoslice (studenti i radnici iz manjih sredina). Ne mislim na izbjeglice rata.

Svaki rodjeni Sarajlija koji je preživio opsadu zna ko je rokao po gradu 4 godine. To su bili prvo titini pioniri, a ubrzo su im se prikljucili cetnici.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 okt 2018, 14:54

Hendo je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Hendo je napisao/la:Mahsuz selam za opoziciju.

Kad već neće niko da se prisjeti...
"Priču o zaboravu slušali smo četrdeset godina. Taj film smo gledali. I šta je bio rezultat, što je slijedilo? Slijedio je genocid! Ništa nam nije pomoglo što smo skoro sve bili zaboravili, i svoju prošlost, i svoju vjeru, čak i svoje ime; osuđeni smo bili na uništenje. Tu grešku više nećemo ponoviti."
Alija Izetbegović.

Rahmet ti dusi Predsjedniče.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-f ... /181019074

Ne prokomentarisa ti ovo odža? Il ćeš ostat licemjer pa prešutit jer si to spočitavao Hadžikadicu a sad je valjda ok?
Šta da ti napišem?
Sad lagano u opoziciju i pustiti crvene da donesu zakon a onda ih za 2 godine pokopati. Dobar plan.
:urnebes:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 20 okt 2018, 14:56

Ko i svaki režim koji zavisi od jednog čovjeka, uništila je smrt Tita i nedostatak lidera s autoritetom nakon njega. Nakon toga dolazi do inflacije, procvata sive ekonomije, uništavanja firmi itd.. Kad nestane para na red dolazi nacija, a najlakše je upalit ovce praznih džepova, tu ga Slobo lomi.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 okt 2018, 15:17

In memoriam

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 okt 2018, 15:27

Penaltiky je napisao/la:
Ko i svaki režim koji zavisi od jednog čovjeka, uništila je smrt Tita i nedostatak lidera s autoritetom nakon njega. Nakon toga dolazi do inflacije, procvata sive ekonomije, uništavanja firmi itd.. Kad nestane para na red dolazi nacija, a najlakše je upalit ovce praznih džepova, tu ga Slobo lomi.
Firme su se jos u onom sistemu trebale pretvarati u dionicka drustva. Dodjeljivati radnicima odredjeni broj dionica, odredjeni dio dionica prodavati u
inostranstvo. Trebalo se ici postepeno u privatizaciju. Dosta firmi bi opet propalo, ali bi se spasio veci broj nego ovako kako se uradilo.
Privatizacija nakon rata je cisti kriminal.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 20 okt 2018, 15:47

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 20 okt 2018, 16:46

Bosniacum Lilium je napisao/la: Ako si iz Sarajeva, možeš primijetiti da tu jugonostalgicnu pricu jedino izvaljuju pridoslice (studenti i radnici iz manjih sredina). Ne mislim na izbjeglice rata.

Svaki rodjeni Sarajlija koji je preživio opsadu zna ko je rokao po gradu 4 godine. To su bili prvo titini pioniri, a ubrzo su im se prikljucili cetnici.
Netačno. Imaš dosta rođenih kojim je glavna priča kako je 80ih i prije Sarajevo bilo grad, a sad ne valja jer je otišla raja, a došli papci. To što je raja pucala po Sarajevu im ne smeta. :mrgreen:
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 20 okt 2018, 19:22

Kanye je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: Ako si iz Sarajeva, možeš primijetiti da tu jugonostalgicnu pricu jedino izvaljuju pridoslice (studenti i radnici iz manjih sredina). Ne mislim na izbjeglice rata.

Netačno. Imaš dosta rođenih kojim je glavna priča kako je 80ih i prije Sarajevo bilo grad, a sad ne valja jer je otišla raja, a došli papci. To što je raja pucala po Sarajevu im ne smeta. :mrgreen:
Ti ljudi koji su otisli iz Sarajeva (u ovom slučaju Srbi) su ljudi cije porodice (većinom) su zivjele u Sarajevo i u tursko vrijeme i normalno da su oni pored muslimana starosjedioca u SA krejirali određeni sistem vrijednosti u gradu pa i taj humor po kome je Sarajevo poznato. Sada ti ljudi otisli na njihovo mjesto su disli ljudi vecinom iz Sandzaka sa nekim drugim osobinama. I ja sam sam dosta puta čuo od Bosnjaka koji odavno zive u SA kako im ne gode Sandze, da jesu Srbi ispali šupci na kraju al su bili raja :urnebes: :urnebes:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 20 okt 2018, 19:29

FoSte95 je napisao/la:
Kanye je napisao/la:

Ti ljudi koji su otisli iz Sarajeva (u ovom slučaju Srbi) su ljudi cije porodice (većinom) su zivjele u Sarajevo i u tursko vrijeme i normalno da su oni pored muslimana starosjedioca u SA krejirali određeni sistem vrijednosti u gradu pa i taj humor po kome je Sarajevo poznato. Sada ti ljudi otisli na njihovo mjesto su disli ljudi vecinom iz Sandzaka sa nekim drugim osobinama. I ja sam sam dosta puta čuo od Bosnjaka koji odavno zive u SA kako im ne gode Sandze, da jesu Srbi ispali šupci na kraju al su bili raja :urnebes: :urnebes:
Takvi se ne mogu uopste zvati pravim Sarajlijama. To mogu biti samo papci lezihljebovici, zna se sta znaci Sarajlija. :D
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Hightower i 2 gosta.