Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Sve stranke u BiH podrzavaju karanje u pakas. Sta tu nije jasno? Samo da se udje u EU.
sdp je go qrc pogledas samo ko je na celu stranke
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
kako Zaev fino bez obzira na neuspjeli referedum izglasa promjenu Ustava i imena
evo juče MKD otovrila poglavlja pristupanja NATO, znači sl godine ulazi a onda smo mi veseljaci na redu

evo juče MKD otovrila poglavlja pristupanja NATO, znači sl godine ulazi a onda smo mi veseljaci na redu

- tuzlak1987
- Kontakt:
Da nije svjetske sile bi ga skinule i postavile drugog poslusnika. Balkan od 1991. samo slusa i sramoti se. Cuj Sjeverni Makedonci.FoSte95 je napisao/la:kako Zaev fino bez obzira na neuspjeli referedum izglasa promjenu Ustava i imena![]()
Ako ne slusas gladujes kao Jugoslavija kod Slobe.
Politika USA do unistenja Jugoslavije je bila "pomazi do konacnog unistenja".
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 20 okt 2018, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Amerika je Jugoslaviji ukrala spejs program
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino je napisao/la:Amerika je Jugoslaviji ukrala spejs program

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ma jesu to mrski Ameri unistili svjetsku supersilu Jugoslaviju?tuzlak1987 je napisao/la:Da nije svjetske sile bi ga skinule i postavile drugog poslusnika. Balkan od 1991. samo slusa i sramoti se. Cuj Sjeverni Makedonci.FoSte95 je napisao/la:kako Zaev fino bez obzira na neuspjeli referedum izglasa promjenu Ustava i imena![]()
Ako ne slusas gladujes kao Jugoslavija kod Slobe.
Politika USA do unistenja Jugoslavije je bila "pomazi do konacnog unistenja".

Ovo je sa Drobnjakom trebalo bitPenaltiky je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Amerika je Jugoslaviji ukrala spejs program
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ispravljen post, nema na čemuASD je napisao/la:Jugoslaviju su unistili Slobini cetnici i partizani
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Naravno.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ispravljen post, nema na čemuASD je napisao/la:Jugoslaviju su unistili Slobini cetnici i partizani
Jugofili vole reci : "svi smo isti g.ovna"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ako si iz Sarajeva, možeš primijetiti da tu jugonostalgicnu pricu jedino izvaljuju pridoslice (studenti i radnici iz manjih sredina). Ne mislim na izbjeglice rata.Kajzer10 je napisao/la:Naravno.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ispravljen post, nema na čemuASD je napisao/la:Jugoslaviju su unistili Slobini cetnici i partizani
Jugofili vole reci : "svi smo isti g.ovna"
Svaki rodjeni Sarajlija koji je preživio opsadu zna ko je rokao po gradu 4 godine. To su bili prvo titini pioniri, a ubrzo su im se prikljucili cetnici.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Hendo je napisao/la:Šta da ti napišem?Penaltiky je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-f ... /181019074Hendo je napisao/la:Mahsuz selam za opoziciju.
Kad već neće niko da se prisjeti...
"Priču o zaboravu slušali smo četrdeset godina. Taj film smo gledali. I šta je bio rezultat, što je slijedilo? Slijedio je genocid! Ništa nam nije pomoglo što smo skoro sve bili zaboravili, i svoju prošlost, i svoju vjeru, čak i svoje ime; osuđeni smo bili na uništenje. Tu grešku više nećemo ponoviti."
Alija Izetbegović.
Rahmet ti dusi Predsjedniče.
Ne prokomentarisa ti ovo odža? Il ćeš ostat licemjer pa prešutit jer si to spočitavao Hadžikadicu a sad je valjda ok?
Sad lagano u opoziciju i pustiti crvene da donesu zakon a onda ih za 2 godine pokopati. Dobar plan.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ko i svaki režim koji zavisi od jednog čovjeka, uništila je smrt Tita i nedostatak lidera s autoritetom nakon njega. Nakon toga dolazi do inflacije, procvata sive ekonomije, uništavanja firmi itd.. Kad nestane para na red dolazi nacija, a najlakše je upalit ovce praznih džepova, tu ga Slobo lomi.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ispravljen post, nema na čemuASD je napisao/la:Jugoslaviju su unistili Slobini cetnici i partizani
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ASD
- Kontakt:
Firme su se jos u onom sistemu trebale pretvarati u dionicka drustva. Dodjeljivati radnicima odredjeni broj dionica, odredjeni dio dionica prodavati uPenaltiky je napisao/la:Ko i svaki režim koji zavisi od jednog čovjeka, uništila je smrt Tita i nedostatak lidera s autoritetom nakon njega. Nakon toga dolazi do inflacije, procvata sive ekonomije, uništavanja firmi itd.. Kad nestane para na red dolazi nacija, a najlakše je upalit ovce praznih džepova, tu ga Slobo lomi.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ispravljen post, nema na čemuASD je napisao/la:Jugoslaviju su unistili Slobini cetnici i partizani
inostranstvo. Trebalo se ici postepeno u privatizaciju. Dosta firmi bi opet propalo, ali bi se spasio veci broj nego ovako kako se uradilo.
Privatizacija nakon rata je cisti kriminal.
Netačno. Imaš dosta rođenih kojim je glavna priča kako je 80ih i prije Sarajevo bilo grad, a sad ne valja jer je otišla raja, a došli papci. To što je raja pucala po Sarajevu im ne smeta.Bosniacum Lilium je napisao/la: Ako si iz Sarajeva, možeš primijetiti da tu jugonostalgicnu pricu jedino izvaljuju pridoslice (studenti i radnici iz manjih sredina). Ne mislim na izbjeglice rata.
Svaki rodjeni Sarajlija koji je preživio opsadu zna ko je rokao po gradu 4 godine. To su bili prvo titini pioniri, a ubrzo su im se prikljucili cetnici.

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ti ljudi koji su otisli iz Sarajeva (u ovom slučaju Srbi) su ljudi cije porodice (većinom) su zivjele u Sarajevo i u tursko vrijeme i normalno da su oni pored muslimana starosjedioca u SA krejirali određeni sistem vrijednosti u gradu pa i taj humor po kome je Sarajevo poznato. Sada ti ljudi otisli na njihovo mjesto su disli ljudi vecinom iz Sandzaka sa nekim drugim osobinama. I ja sam sam dosta puta čuo od Bosnjaka koji odavno zive u SA kako im ne gode Sandze, da jesu Srbi ispali šupci na kraju al su bili rajaKanye je napisao/la:Netačno. Imaš dosta rođenih kojim je glavna priča kako je 80ih i prije Sarajevo bilo grad, a sad ne valja jer je otišla raja, a došli papci. To što je raja pucala po Sarajevu im ne smeta.Bosniacum Lilium je napisao/la: Ako si iz Sarajeva, možeš primijetiti da tu jugonostalgicnu pricu jedino izvaljuju pridoslice (studenti i radnici iz manjih sredina). Ne mislim na izbjeglice rata.

Takvi se ne mogu uopste zvati pravim Sarajlijama. To mogu biti samo papci lezihljebovici, zna se sta znaci Sarajlija.FoSte95 je napisao/la:Ti ljudi koji su otisli iz Sarajeva (u ovom slučaju Srbi) su ljudi cije porodice (većinom) su zivjele u Sarajevo i u tursko vrijeme i normalno da su oni pored muslimana starosjedioca u SA krejirali određeni sistem vrijednosti u gradu pa i taj humor po kome je Sarajevo poznato. Sada ti ljudi otisli na njihovo mjesto su disli ljudi vecinom iz Sandzaka sa nekim drugim osobinama. I ja sam sam dosta puta čuo od Bosnjaka koji odavno zive u SA kako im ne gode Sandze, da jesu Srbi ispali šupci na kraju al su bili rajaKanye je napisao/la:Netačno. Imaš dosta rođenih kojim je glavna priča kako je 80ih i prije Sarajevo bilo grad, a sad ne valja jer je otišla raja, a došli papci. To što je raja pucala po Sarajevu im ne smeta.Bosniacum Lilium je napisao/la: Ako si iz Sarajeva, možeš primijetiti da tu jugonostalgicnu pricu jedino izvaljuju pridoslice (studenti i radnici iz manjih sredina). Ne mislim na izbjeglice rata.
Svaki rodjeni Sarajlija koji je preživio opsadu zna ko je rokao po gradu 4 godine. To su bili prvo titini pioniri, a ubrzo su im se prikljucili cetnici.![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®