Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Gubitnici svih zemalja ujedinite se"
Lev Nikolaevich Staljin

Lev Nikolaevich Staljin

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel negdje pise ovaj je dobitnik izbora, ovaj je gubitnik izbora? To prica koju je Bakir izmislio.
Svako ima pravo da sa svojim mjestom radi sta zeli. Isto kao sto je Komsic po izbornom zakonu imao pravo da se kandiduje.
NS u TK odbila da bude u vlasti sa SDA i PDA, biti ce opozicija.
Svako ima pravo da sa svojim mjestom radi sta zeli. Isto kao sto je Komsic po izbornom zakonu imao pravo da se kandiduje.
Butthurt dan 12madridist je napisao/la:"Gubitnici svih zemalja ujedinite se"
Lev Nikolaevich Staljin

Istraj brate duze nego bosanci za ofsajd protiv Nigerije
Mahsuz selam za opoziciju.
Kad već neće niko da se prisjeti...
"Priču o zaboravu slušali smo četrdeset godina. Taj film smo gledali. I šta je bio rezultat, što je slijedilo? Slijedio je genocid! Ništa nam nije pomoglo što smo skoro sve bili zaboravili, i svoju prošlost, i svoju vjeru, čak i svoje ime; osuđeni smo bili na uništenje. Tu grešku više nećemo ponoviti."
Alija Izetbegović.
Rahmet ti dusi Predsjedniče.
"Priču o zaboravu slušali smo četrdeset godina. Taj film smo gledali. I šta je bio rezultat, što je slijedilo? Slijedio je genocid! Ništa nam nije pomoglo što smo skoro sve bili zaboravili, i svoju prošlost, i svoju vjeru, čak i svoje ime; osuđeni smo bili na uništenje. Tu grešku više nećemo ponoviti."
Alija Izetbegović.
Kocka je bačena
O toj stranci i slicnim opcijama cu razmisljati kad budu u cijeloj Bosni i Hercegovini imali podrsku.
Ovako pun q stranaka od klingonaca do che guevare ali apsolutno svi do jednog racunaju iskljucivo na glasove Bosnjaka...
Zayebi to yarane..
Ovako pun q stranaka od klingonaca do che guevare ali apsolutno svi do jednog racunaju iskljucivo na glasove Bosnjaka...
Zayebi to yarane..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- ASD
- Kontakt:
Mislim da je i DF isto.tuzlak1987 je napisao/la:Jel negdje pise ovaj je dobitnik izbora, ovaj je gubitnik izbora? To prica koju je Bakir izmislio.
Penaltiky je napisao/la:

Alija porucio da bosnjaci budu bosnjaci da srbi budu srbi da hrvati budu hrvati ali da svi budu bosanci.Hendo je napisao/la:Mahsuz selam za opoziciju.
Alija Izetbegović.
Covic, Dodik, Bakir poslusali sve ovo osim da budu bosanci.
Bakir je toliko pokvario Alijin ugled da to nije normalno.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-f ... /181019074Hendo je napisao/la:Mahsuz selam za opoziciju.
Alija Izetbegović.
Ne prokomentarisa ti ovo odža? Il ćeš ostat licemjer pa prešutit jer si to spočitavao Hadžikadicu a sad je valjda ok?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dokaz da ne zele sa kriminalcima pa bili oni prvi po snazi ili treci kao Kuko u TK.ASD je napisao/la:Mislim da je i DF isto.tuzlak1987 je napisao/la:Jel negdje pise ovaj je dobitnik izbora, ovaj je gubitnik izbora? To prica koju je Bakir izmislio.
Logicno da je istina. Dragon energy.Aerials je napisao/la:Ovo fakat istina.Lillard je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Šta da ti napišem?Penaltiky je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-f ... /181019074Hendo je napisao/la:Mahsuz selam za opoziciju.
Alija Izetbegović.
Ne prokomentarisa ti ovo odža? Il ćeš ostat licemjer pa prešutit jer si to spočitavao Hadžikadicu a sad je valjda ok?
Sad lagano u opoziciju i pustiti crvene da donesu zakon a onda ih za 2 godine pokopati. Dobar plan.
Kocka je bačena
Pa gori si licemjer nego sto sam mislio. Al nisi mi odgovorio jel još podržavas SDA s obzirom da obi očigledno podrzavaju istospolne brakove?Hendo je napisao/la:Šta da ti napišem?Penaltiky je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-f ... /181019074Hendo je napisao/la:Mahsuz selam za opoziciju.
Alija Izetbegović.
Sad lagano u opoziciju i pustiti crvene da donesu zakon a onda ih za 2 godine pokopati. Dobar plan.
Al nece se nista promijeniti da SDA nazove Titovu Karadžićevom i da legalizuje gej brakove. Jer vi ste ovce kojima je svejedno.
- legenda reala
- Kontakt:
Izgubio si sav kredibilitet Helleru priklanjanem SDP-u, ti si gori od Adisa Arapovića 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja sam Član SDPa od 16 godine, ne znam jesam li još.legenda reala je napisao/la:Izgubio si sav kredibilitet Helleru priklanjanem SDP-u, ti si gori od Adisa Arapovića

- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam mislio da si ti neko ko nema emocija ni prema jednoj stranci i sl. al izgleda da si to samo dobro skrivo do sad ko i ArapovićPenaltiky je napisao/la:Ja sam Član SDPa od 16 godine, ne znam jesam li još.legenda reala je napisao/la:Izgubio si sav kredibilitet Helleru priklanjanem SDP-u, ti si gori od Adisa Arapovićaal nisam glasao za njih '14 jer su išli u koaliciju sa kriminalnim kartelom i jer su imenovali morone u Vladu TK.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa nisam imao neko vrijeme zbig njihovih glupih i losih odluka. Ako to ponove opet necu imat najvjerovatnije.legenda reala je napisao/la:Ja sam mislio da si ti neko ko nema emocija ni prema jednoj stranci i sl. al izgleda da si to samo dobro skrivo do sad ko i ArapovićPenaltiky je napisao/la:Ja sam Član SDPa od 16 godine, ne znam jesam li još.legenda reala je napisao/la:Izgubio si sav kredibilitet Helleru priklanjanem SDP-u, ti si gori od Adisa Arapovićaal nisam glasao za njih '14 jer su išli u koaliciju sa kriminalnim kartelom i jer su imenovali morone u Vladu TK.
A Legendo pa ja sam iz Tuzle sta očekuješ

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.