Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Osim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-f ... /181019074
Vlada FBiH prihvatila inicijativu za usvajanje zakona o istospolnim zajednicamaŠefik je najbolji kandidat jer mu je konkurecija nikakva.
Hadžikadić je čovjek koji radio u IZ Amerike. E sad možeš misliti kakav je to kameleon kada je radio u IZ a nevjeruje u Sudnji dan i volio bi legalizovati homo brak.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Kao da je bitno ko je formirao, isto sranje nas očekuje. 100000 radnih mjesta u Njemačkoj.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ko će mi objasniti šta je poenta izbora i pobjednika izbora ako ta opcija ne može formirati vlast i što je najgore i što i jest problem neće se ni pitati? Sutra će pobjediti ovi moji za koje glasam i onda će neko doći slično radi ko zna kakvih namjera koalirati i izbaciti te pobjednike iz priče. Time dobivaš da je opozicija nezadovoljna, kontraška, a vlada nestabilna. Fuj.
Ah, Bosna pocinje gdje prestaje logika.sljivo je napisao/la:Ko će mi objasniti šta je poenta izbora i pobjednika izbora ako ta opcija ne može formirati vlast i što je najgore i što i jest problem neće se ni pitati? Sutra će pobjediti ovi moji za koje glasam i onda će neko doći slično radi ko zna kakvih namjera koalirati i izbaciti te pobjednike iz priče. Time dobivaš da je opozicija nezadovoljna, kontraška, a vlada nestabilna. Fuj.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Cijena goriva bit će 2,50 KM do naredne godine: Bijeda u kojoj žive građani BiH bit će još veća
Majku li vam lopovsku
Majku li vam lopovsku
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Milion radnih mjesta.Derdiyok je napisao/la:Cijena goriva bit će 2,50 KM do naredne godine: Bijeda u kojoj žive građani BiH bit će još veća
Majku li vam lopovsku

Treba naftu od vojske kupovati. Ili vaditi iz kamiona.jasmin10 je napisao/la:Milion radnih mjesta.Derdiyok je napisao/la:Cijena goriva bit će 2,50 KM do naredne godine: Bijeda u kojoj žive građani BiH bit će još veća
Majku li vam lopovsku
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Moglo bi se i prodiskutovati o izbornom zakonu. Recimo manji broj stranaka i cenzus na 5% bi riješio dosta toga.Kanye je napisao/la:Ah, Bosna pocinje gdje prestaje logika.
Da hoće na 10.00 KMDerdiyok je napisao/la:Cijena goriva bit će 2,50 KM do naredne godine: Bijeda u kojoj žive građani BiH bit će još veća
Majku li vam lopovsku

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sve prica Kuko 'vaki, Kuko 'naki, a novi asfalt kroz citave Banovice.ASD je napisao/la:.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
10%. Ne davati pare iz budzeta strankama. I to bi bilo dosta. Ovako svaka budala napravi stranku.sljivo je napisao/la:Moglo bi se i prodiskutovati o izbornom zakonu. Recimo manji broj stranaka i cenzus na 5% bi riješio dosta toga.Kanye je napisao/la:Ah, Bosna pocinje gdje prestaje logika.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Prodaš auto i nema problema. Vidiš za sve ima rješenjeDerdiyok je napisao/la:Cijena goriva bit će 2,50 KM do naredne godine: Bijeda u kojoj žive građani BiH bit će još veća
Majku li vam lopovsku

Neka vam sada 2,50 za iste ste glasali ili jos gore pravili se pametni pa niste ni glasali

Osim13 je napisao/la:Da hoće na 10.00 KMDerdiyok je napisao/la:Cijena goriva bit će 2,50 KM do naredne godine: Bijeda u kojoj žive građani BiH bit će još veća
Majku li vam lopovsku
Brašno, ulje, cigare, alkohol... Sve na cvaju a
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sve.Derdiyok je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Da hoće na 10.00 KMDerdiyok je napisao/la:Cijena goriva bit će 2,50 KM do naredne godine: Bijeda u kojoj žive građani BiH bit će još veća
Majku li vam lopovsku
Brašno, ulje, cigare, alkohol... Sve na cvaju a
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pobjednik izbora je svako ko uđe u vlast.sljivo je napisao/la:Ko će mi objasniti šta je poenta izbora i pobjednika izbora ako ta opcija ne može formirati vlast i što je najgore i što i jest problem neće se ni pitati? Sutra će pobjediti ovi moji za koje glasam i onda će neko doći slično radi ko zna kakvih namjera koalirati i izbaciti te pobjednike iz priče. Time dobivaš da je opozicija nezadovoljna, kontraška, a vlada nestabilna. Fuj.

Ne znam o kakvoj pobjedi pričaš s 30% glasova, jer to nije većina. Stranka s najviše glasova!=stranka pobjednik izbora.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Friskog ga gazio.ASD je napisao/la:Da nisi prolazio?bega_afc je napisao/la:Sve prica Kuko 'vaki, Kuko 'naki, a novi asfalt kroz citave Banovice.ASD je napisao/la:.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 19 gostiju.