Jones igracina donese novacBelieve je napisao/la:Terence Jones prešao,ludi![]()
HAJDE HOWARD JOŠ 3 PROKLETA POENA !!!!
Ibaka ušao

hvala mu kao i kladionici Max Bet koja ima najbolju ponudu nba igraca ili kako ih ja popularno zovem nba j.ebaca

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jones igracina donese novacBelieve je napisao/la:Terence Jones prešao,ludi![]()
HAJDE HOWARD JOŠ 3 PROKLETA POENA !!!!
Ibaka ušao
Yebo ih Bo*DrinaJedina je napisao/la:http://www.****/utakmica/px8n0iOD/#detalji
Za treću četvrtinu ne smije doći ni jedan go ako želim pare da uzmem .. Dabogd'o![]()
*ebo me konj što ne odigra Westbrooka umjesto ove gluposti ..
pa HAJDE HOWARD !!!!!!!!!!!!!! 3 poenaanelbavarac je napisao/la:Hajde Howard yebo ti sestru svoju
Samo nek ovu prebaci i tačno ga ni ja nikad više neću igratbevanda4 je napisao/la:ma ne znam čemu se nadate ljudi moji..
cijelu utakmicu orlando igra bez centra. doslovno - bez centra!
howard nije u stanju bio zabiti 17, i još je pokupio 4 osobne..
ne kontam zašto bi prešao granicu sad zadnjih par minuta.. precijenjena budala i ništa više! zadnji put ga imam na tiketu (barem u overu)..
Ne mogu da vjerujem da u zadnjih 5 h2h nikad nije išlo preko 6+ i taman kad ja igram -6 ono bude 7+DrinaJedina je napisao/la:Yebo ih Bo*DrinaJedina je napisao/la:http://www.****/utakmica/px8n0iOD/#detalji
Za treću četvrtinu ne smije doći ni jedan go ako želim pare da uzmem .. Dabogd'o![]()
*ebo me konj što ne odigra Westbrooka umjesto ove gluposti ..
apsolutno. igrao sam ga na jednom listicu over samo zato sto mu je rodjendanMaradonaaa je napisao/la:desilo se cudo
panj je ubacio dva bacanja zaredom
vidimo se iduci put u underu
isto to druže elloco.. isto to..ElLoco7 je napisao/la:apsolutno. igrao sam ga na jednom listicu over samo zato sto mu je rodjendanMaradonaaa je napisao/la:desilo se cudo
panj je ubacio dva bacanja zaredom
vidimo se iduci put u underu
i ja cekam jos de rozanaBelieve je napisao/la:Znači under protiv svih ekipa koje igraju sa centrom![]()
Hajmo sada svi mi po kafu platite,svima sam vam navikao![]()
eh još Lakersi.blago vama,vi ste dobili.meni ova telad još ostala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.