Ponadao se jadnik, njemu hladno u kabini

Okreće se u stolici kako bi se zagrijao pa se čuje kako ista škripi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ponadao se jadnik, njemu hladno u kabini
Ostali bez 7 igrača i drugi na tabeli
Neće oni ovo izdržati, tu su gdje jesu radi prve polusezone i jer su pobijedili u posljednjoj minuti radi ogromne greške protivničkog igrača a sad igraju sa najlošijom ekipom lige. Naravno svaka njima čast, treba i to znati ali ne vjerujem da će izdržati ovako do kraja sezone.Bazinga12345 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:14Ostali bez 7 igrača i drugi na tabeli![]()
Ne bi me čudilo da na kraju nekako izbore Europu.
Naravno, a dovedeni igrači imaju potreban kvalitet uz ovu mladost iz omladinske škole. Dakako, naguzit Sarajeva u nedjelju kao i prethodnih 20 godinaMortemHz je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:15Neće oni ovo izdržati, tu su gdje jesu radi prve polusezone i jer su pobijedili u posljednjoj minuti radi ogromne greške protivničkog igrača a sad igraju sa najlošijom ekipom lige. Naravno svaka njima čast, treba i to znati ali ne vjerujem da će izdržati ovako do kraja sezone.Bazinga12345 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:14Ostali bez 7 igrača i drugi na tabeli![]()
Tu pricu preko tzv domacih novinara podmecu tzv domaci treneri i ucitelji u skolama fudbala. Istina je da su tereni losi i da uticu na igru ali najveci razlog loseg fudbala su neznalice na klupama i u skolama.hordasDoboj je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:17Evo od mene cvaja za promjenu travnjaka cener za Tuzlu i cener za Bijeljinu. Jos kad se na Kosevu unisti![]()
Ima li ista od one informacije za U17W 2022?
Nikad se ovdje nece igrat ozbiljan fudbal dok se ne uradi 10/12 terena minimalno ko BP.
Dakakopenke je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:23Naravno, a dovedeni igrači imaju potreban kvalitet uz ovu mladost iz omladinske škole. Dakako, naguzit Sarajeva u nedjelju kao i prethodnih 20 godinaMortemHz je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:15Neće oni ovo izdržati, tu su gdje jesu radi prve polusezone i jer su pobijedili u posljednjoj minuti radi ogromne greške protivničkog igrača a sad igraju sa najlošijom ekipom lige. Naravno svaka njima čast, treba i to znati ali ne vjerujem da će izdržati ovako do kraja sezone.Bazinga12345 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:14
Ostali bez 7 igrača i drugi na tabeli![]()
Pogledaj malo izvan granica ove drzave. Infrastruktura je prva i osnovna stvar za fudbal. Slazem se da nam treneri nisu kvalitetniPutalj je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:28Tu pricu preko tzv domacih novinara podmecu tzv domaci treneri i ucitelji u skolama fudbala. Istina je da su tereni losi i da uticu na igru ali najveci razlog loseg fudbala su neznalice na klupama i u skolama.hordasDoboj je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:17Evo od mene cvaja za promjenu travnjaka cener za Tuzlu i cener za Bijeljinu. Jos kad se na Kosevu unisti![]()
Ima li ista od one informacije za U17W 2022?
Nikad se ovdje nece igrat ozbiljan fudbal dok se ne uradi 10/12 terena minimalno ko BP.
Po toj osnovi da igraju protiv igrača koji pripadaju nebeskom narodu,narodu punom junaka,narodu koji ne zna za poraz...tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:09Po kojem osnovu je Krupa bila favorit protiv Širokog :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.