Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kako vam dan moze biti los?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
citaju tvoje postoveKanye je napisao/la:Kako vam dan moze biti los?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Desi se, kasno legnemo, probudimo se par puta u noci, rano ustanemo i dobijemo to sto dobijemo.Kanye je napisao/la:Kako vam dan moze biti los?
Tzv. zaglupljivanje.harden je napisao/la:citaju tvoje postoveKanye je napisao/la:Kako vam dan moze biti los?
Pa samo me na ignore stave. How is cyber bullying real? Just turn your headharden je napisao/la:citaju tvoje postoveKanye je napisao/la:Kako vam dan moze biti los?

Trebate raditi nesto. Provoditi vrijeme s prijateljima.ASD je napisao/la:Desi se, kasno legnemo, probudimo se par puta u noci, rano ustanemo i dobijemo to sto dobijemo.Kanye je napisao/la:Kako vam dan moze biti los?
Tzv. zaglupljivanje.harden je napisao/la:citaju tvoje postoveKanye je napisao/la:Kako vam dan moze biti los?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Oprosti im, ne znaju.Kanye je napisao/la: Pa samo me na ignore stave. How is cyber bullying real? Just turn your head![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Arane ispred susjedna zgrada odma ispred moje razapeli Džaferovića čim se probudim njega vidim, đe neće biti.Kanye je napisao/la:Kako vam dan moze biti los?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Djeca.harden je napisao/la:Oprosti im, ne znaju.Kanye je napisao/la: Pa samo me na ignore stave. How is cyber bullying real? Just turn your head![]()
To kod Hece zivis.Osim13 je napisao/la:Arane ispred susjedna zgrada odma ispred moje razapeli Džaferovića čim se probudim njega vidim, đe neće biti.Kanye je napisao/la:Kako vam dan moze biti los?

Lafo na zgradu a to mu poster u sobi.
dobri i pametni ljudi ali dzaba sve kad je sefik "pametniji"Osim13 je napisao/la:Stanivuković, Marjanović, Hadžikadić i Nikolina Veljović u istom studiju![]()
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Kako slatko rece Reklame 

Jok jaKanye je napisao/la: To kod Hece zivis.

Istetovirao sam ga. Odma pored Baketasljivo je napisao/la:Lafo na zgradu a to mu poster u sobi.

Ramiy je napisao/la:Kako slatko rece Reklame

pitaj admina i pitaj ga sto je banovanDerdiyok je napisao/la:Dje Vijadukt

Svi imaju slabu tačku.ASD je napisao/la:Ma ne razmisljam ni o cemu, nemam ja tih problema, jak sam ko stijena.![]()
Nego, jednostavno neraspolozen, mrsko mi gledati film, mrsko mi gledati tekmu, mrsko mi izaci vani na kafu, ludnica.
Kasno si legla. :p

Ma nisam baš, malo iza 12.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
E yebat ga. Ko je još iz Visokog, Moštra, Zimče? Ti imas uvid u mjesta stanovanja.Ramiy je napisao/la:pitaj admina i pitaj ga sto je banovanDerdiyok je napisao/la:Dje Vijadukt
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Otvorite nam pdf politika i dajte meni, Hendi i Helći moderatore pa nek sve ide u qrtz
Eto trojke ko Komsic, Dzafer i Dodik. Tim redom.Osim13 je napisao/la:Otvorite nam pdf politika i dajte meni, Hendi i Helći moderatore pa nek sve ide u qrtz
Svakako sam haman nepoželjan na pdf Arsenala, Ramiz mora izgladiti to maloKanye je napisao/la:Eto trojke ko Komsic, Dzafer i Dodik. Tim redom.Osim13 je napisao/la:Otvorite nam pdf politika i dajte meni, Hendi i Helći moderatore pa nek sve ide u qrtz
Not their gayner?Osim13 je napisao/la:Svakako sam haman nepoželjan na pdf Arsenala, Ramiz mora izgladiti to maloKanye je napisao/la:Eto trojke ko Komsic, Dzafer i Dodik. Tim redom.Osim13 je napisao/la:Otvorite nam pdf politika i dajte meni, Hendi i Helći moderatore pa nek sve ide u qrtz