Ne bi se slozio. Aco komanduje najboljom odbranom u ligi i igra sve bolje i bolje. Za Memiju smo sami krivi jer guramo Stevanovica. Memija bi dobio poziv sto posto da je igrao na pripremama i u ovim sluzbenim utakmicama.amazon je napisao/la:Realno jedino blizu repr. je bio Memija da jr nastavio od pocetka igrati isto. Kosoric realno nije za reprezentacije.samoplavi je napisao/la:Ti si jedan od oni sto sve znaju. Nisu nikakvi pokusaji samo se trebaju i nasi malo na zemlju spustiti. Uradili su odlican posao al jos kaskamo na nekim stvarima. Zasto Graovac a ne Kosoric.JoseeMourinho je napisao/la:Netacno, bubnuo si laz i sad opet podmuklo pokušavaš je opet proturiti, ne valja ti to i ne znam razlog takvih pokušaja
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- amazon
- Kontakt:
Nema sanse, Memija tanak ko baslija odavno. Svako ima pravo svoje misljenje..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ti si sve samo ne plavsamoplavi je napisao/la:Ne bi se slozio. Aco komanduje najboljom odbranom u ligi i igra sve bolje i bolje. Za Memiju smo sami krivi jer guramo Stevanovica. Memija bi dobio poziv sto posto da je igrao na pripremama i u ovim sluzbenim utakmicama.amazon je napisao/la:Realno jedino blizu repr. je bio Memija da jr nastavio od pocetka igrati isto. Kosoric realno nije za reprezentacije.samoplavi je napisao/la: Ti si jedan od oni sto sve znaju. Nisu nikakvi pokusaji samo se trebaju i nasi malo na zemlju spustiti. Uradili su odlican posao al jos kaskamo na nekim stvarima. Zasto Graovac a ne Kosoric.

Opet se pojavljuju ovi sto znaju ko je plav a ko zelen. Amazon, igra losije nego prije sedam osam mjeseci ali i takav je bolji od ovakvog Stevanovica. On je trebao biti njemu alternativa a ne obrnuto. Pogotovo ako znamo da bi dobio poziv za reprezentaciju da je igrao. Ispali smo kreteni obicni.
- amazon
- Kontakt:
Moje misljenje da je Memija los prije dolaska Stevanovica iz tog razloga ti kazem da nije zasluzio. Trenutno ovo sto vidim Memija i Stevanovic su tu negdje u pet deka i kojeg god da stavis isto je. Vjerujem a i znam sigurno da ce Memija dobiti svoju sansu. Imamo mi jos utakmica igrati, posebno ako prodjemo kup. I dalje, Aco je odlican momak, bori se, dobar je za ove lige, ali nije brate za reprezentacije.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ako je Graovac za reprezentacije onda ne vidim zbog cega ne bi bio Aco. Zrinnjski primi pet golova u dvije utakmice a mi nijedan. Nije to nesto presudno al zasto ne napomenuti. Memiji il bilo kojem mladom igracu treba posrska kad ga ne ide, on je nije imao i da jeste sad bi bio s pozivom u dzepu.amazon je napisao/la:Moje misljenje da je Memija los prije dolaska Stevanovica iz tog razloga ti kazem da nije zasluzio. Trenutno ovo sto vidim Memija i Stevanovic su tu negdje u pet deka i kojeg god da stavis isto je. Vjerujem a i znam sigurno da ce Memija dobiti svoju sansu. Imamo mi jos utakmica igrati, posebno ako prodjemo kup. I dalje, Aco je odlican momak, bori se, dobar je za ove lige, ali nije brate za reprezentacije.
- amazon
- Kontakt:
Ma kontam ja tebe jarane, ali nije nesto presudno da mora igrati u reprezentaciji. Evo Bajic i Amir otisli za 2 miliona a nisu igrali za reprezentaciju. A ovaj prvi sad vrijedi 3 miliona..Ne trebamo biti ko pitari ...
0-0 veceras.
- IlProfessore
- Kontakt:
Ima li neko valjan link? http://sports-x.net/facetv.html Ovdje nisu usklađeni slika i ton... tj. da li je i na tv-u ovako ili xd
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- akisarajevo92
- Kontakt:
- plavousrcu
- Kontakt:
Pomalo momci. Pomalo 

-
- Kontakt:
Ajmooooooo !! 
buši

buši

.
Zadnja izmjena: beden, dana/u 10 mar 2016, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro je imati novac i stvari koje se s njim mogu kupiti, no dobro je, također, povremeno provjeriti da niste izgubili stvari koje novac ne može kupiti!
- amazon
- Kontakt:
Nadam se da ce danasnji sudija biti kaznjen jer sudjenje bilo toliko neujednaceno da je to strasno. Lakat na Kosoric nije zuti, lakat Memije zuti. Poslije toga tri starta igraca Borca ne dobijaju zuti karton. Stvarno je ovo bruka, plus danjasnja utakmica u Tuzli. Nema smisla zaista.
Rutinski
U nedjelju jako a u revansu dat sansu Mailsonu i nekim sto manje igraju,ovaj Borac ne moze dobiti da izmjenimo 11 igraca
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Nije post direktno za ove teme, ali drugi dio njega se odnosi na neki prijedlog koji bih volio da se nekada ostvari na nasim terenima, naravno prvo u mom Zelji, na nasem jugu.
Prije svega znam da nije navijacki forum i da je manje vise zabranjeno komentarisanje tog dijela ali ne mogu da se nekako ne osvrnem i dam svoje misljenje. Bojim se da nam postaju ili su vec davno postala normalna ova ulijetanja na teren, tuce, ubistva, prekidi kazne... Nazalost nista niti sistem niti klubovi a niti navijaci ne rade po tom pitanju da se to promjeni.
Svasta sam vidio u nasoj ligi, al da 3 redara (ne policajca ili specijalca) stoje ispred gostujucih 300-400 navijaca nisam. Nevjerovatno stvarno. Na Grbavici kada dodje 50 gostujucih navijaca od onih redara, specijalaca, policajaca ne moze cackalica proci i zato niko i ne pomislja da uleti ili napravi glupost. Volio bih da mi imamo uslove ko englezi pa kada uletis na teren i tuces se s organima reda ljudi te snime, odes u zatvor i nikad ne prisustvujes utakmici svog tima, ali nazalost zivimo u nekom drugom prostoru. Naravno nema opravdanja za ulijetanje navijaca Sarajeva i treba ih kazniti s nekoliko utakmica ne mogucnosti odlaska na gostujuce terene, ali organizacija utakmice je ocigledno bila katastrofalna.
I misljenja sam da su ovakvi "navijaci" neprijatelji svog kluba, i zato pisem ovaj post.
Pitam se mogu li navijaci Sarajeva, Zelje dovesti nekog doktora, magistra nauka da im povede navijanje, neku pjesmu. Da vodi navijanje 5-10 minuta. Ovdje postala neka furka pratiti narkomana i furat tegove, a s druge strane i kad dodje da to isprobas protiv takvih koji to zive i stvarno furaju vidis da si i tu niko i nista. (primjer navijaci Lecha kojima 1 na 1 ne smije stati niti jedan navijac bilo kojeg tima iz nase zemlje na crtu).
U moru lijepih stvari koji se desavaju u mojoj prvoj i vjecnoj ljubavi dajem prijedlog da ga neko proslijedi upravi a oni razgovorom s navijacima naprave neku akciju "danas navijanje do neke minute vodi neko ko je to i to, zavrsio to i to, radi tu i tu". Cak to i ne moraju biti pozata licnosti. PA da ovoj djecurliji pa i malo starijim od njih pokazemo da ima medju zeljovcima vatrenih navijaca koji su postigli nesto u zivotu mimo jointa, tega i neke debilne furke koja nas svremena na vrijeme odvede do smrti navijaca, pucanja, vrlo cesto do hitne i klinickog centra.
Prije svega znam da nije navijacki forum i da je manje vise zabranjeno komentarisanje tog dijela ali ne mogu da se nekako ne osvrnem i dam svoje misljenje. Bojim se da nam postaju ili su vec davno postala normalna ova ulijetanja na teren, tuce, ubistva, prekidi kazne... Nazalost nista niti sistem niti klubovi a niti navijaci ne rade po tom pitanju da se to promjeni.
Svasta sam vidio u nasoj ligi, al da 3 redara (ne policajca ili specijalca) stoje ispred gostujucih 300-400 navijaca nisam. Nevjerovatno stvarno. Na Grbavici kada dodje 50 gostujucih navijaca od onih redara, specijalaca, policajaca ne moze cackalica proci i zato niko i ne pomislja da uleti ili napravi glupost. Volio bih da mi imamo uslove ko englezi pa kada uletis na teren i tuces se s organima reda ljudi te snime, odes u zatvor i nikad ne prisustvujes utakmici svog tima, ali nazalost zivimo u nekom drugom prostoru. Naravno nema opravdanja za ulijetanje navijaca Sarajeva i treba ih kazniti s nekoliko utakmica ne mogucnosti odlaska na gostujuce terene, ali organizacija utakmice je ocigledno bila katastrofalna.
I misljenja sam da su ovakvi "navijaci" neprijatelji svog kluba, i zato pisem ovaj post.
Pitam se mogu li navijaci Sarajeva, Zelje dovesti nekog doktora, magistra nauka da im povede navijanje, neku pjesmu. Da vodi navijanje 5-10 minuta. Ovdje postala neka furka pratiti narkomana i furat tegove, a s druge strane i kad dodje da to isprobas protiv takvih koji to zive i stvarno furaju vidis da si i tu niko i nista. (primjer navijaci Lecha kojima 1 na 1 ne smije stati niti jedan navijac bilo kojeg tima iz nase zemlje na crtu).
U moru lijepih stvari koji se desavaju u mojoj prvoj i vjecnoj ljubavi dajem prijedlog da ga neko proslijedi upravi a oni razgovorom s navijacima naprave neku akciju "danas navijanje do neke minute vodi neko ko je to i to, zavrsio to i to, radi tu i tu". Cak to i ne moraju biti pozata licnosti. PA da ovoj djecurliji pa i malo starijim od njih pokazemo da ima medju zeljovcima vatrenih navijaca koji su postigli nesto u zivotu mimo jointa, tega i neke debilne furke koja nas svremena na vrijeme odvede do smrti navijaca, pucanja, vrlo cesto do hitne i klinickog centra.
'Ebo majku pa kao da nije ovo onaj Zeljo iz Mostara... Ono sto sam gledao velez zeljo bilo je ravno katastrofi, a pogledaj danas... Nikako skontati 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Ono u Mostaru je krompiriste bilo
Ondje Barca nebi mogla nista pokazat
Ondje Barca nebi mogla nista pokazat
"Volim te Zeljo"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.