Kuzmanovic?FKMLADOSTDK je napisao/la:Samo će ti se kazati za 1 h : )husE je napisao/la:Koja dva njihovaMortemHz je napisao/la:Utakmici između Mladosti i Sarajeva prisustvovat će i skaut Arsenala, Bobby Bennett, a to je za portal ****.ba potvrdio i direktor ekipe iz Doboja ko Kaknja. "Mi smo iznenađeni, ipak je to jedan od najvećih klubova. Mi smo sretni i ponosni što na svom stadionu možemo ugostiti predstavnika tako velikog kluba. Danas je za naš grad i klub najveća utakmica u historiji i to će samo uljepšati spektakl", rekao je za ****.ba direktor Mladost Enes Bistrivoda. Na pitanje da li zna koji igrači su na radaru skauta Tobdžija iz Londona, Bistrivoda nam je rekao: "Ne bih želio da nagađamo o imenima, jer konkretnih i pouzdanih informacija nemamo. Mislim da su u pitanju dva naša fudbalera i dva-tri fudbalera Sarajeva", istakao je Bistrivoda. Bennetta vjerovatno najviše interesuje igra Harisa Duljevića, jednog od najboljih fudbalera lige, koji je izuzetno dobru utakmicu odigrao protiv gradskog rivala Željezničara.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako ponovimo trud i zalaganje kao u derbiju uz ofanzivniji pristup, sigurno idemo daljeBernardBarnjak je napisao/la:Imamo li snage za prolazak u finale?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ovo kao da si citirao nekogahusE je napisao/la:Ako ponovimo trud i zalaganje kao u derbiju uz ofanzivniji pristup, sigurno idemo daljeBernardBarnjak je napisao/la:Imamo li snage za prolazak u finale?
Ma ne znam za igru, rezultat me zanima. A rezultat sa derbija nas ne vodi nigdje...
Ovaj prolazak u finale bi nas izvadio iz mrtvih!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Koja bomba za skauta..traze pojacanje u bh ligi. Pa nisu valjda toliko grohnuli ovi u Arsenalu? Covjek rekreativno dosao, kakvo crno skautiranje...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dosta i 0:1!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
amypitar je napisao/la:Manje vise I nije bitno ko ga gleda,ode Dulja dzaba...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pavlovic-Hodzic-Bekic-Novakovic-Mihojevic-Ivetic-Saric-Duljevic-Hebibovic-Crnkic-Ahmetovic
Ocekivano, cudo bi i bilo da je pokusao nesto drugacijehrn je napisao/la:Pavlovic-Hodzic-Bekic-Novakovic-Mihojevic-Ivetic-Saric-Duljevic-Hebibovic-Crnkic-Ahmetovic
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- escobarpablo
- Kontakt:
Kad se sjetim Kodro kad je došao, niko sastava nije mogao pogoditi ni 6 igrača...
Imam loš predosjećaj danas, mada nas treba utješiti što nisam neki prognozer
Imam loš predosjećaj danas, mada nas treba utješiti što nisam neki prognozer
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Opet isti sastav, ovo je kraj u kupu danas.
- escobarpablo
- Kontakt:
AuuuFKMLADOSTDK je napisao/la:Samo će ti se kazati za 1 h : )husE je napisao/la:Koja dva njihovaMortemHz je napisao/la:Utakmici između Mladosti i Sarajeva prisustvovat će i skaut Arsenala, Bobby Bennett, a to je za portal ****.ba potvrdio i direktor ekipe iz Doboja ko Kaknja. "Mi smo iznenađeni, ipak je to jedan od najvećih klubova. Mi smo sretni i ponosni što na svom stadionu možemo ugostiti predstavnika tako velikog kluba. Danas je za naš grad i klub najveća utakmica u historiji i to će samo uljepšati spektakl", rekao je za ****.ba direktor Mladost Enes Bistrivoda. Na pitanje da li zna koji igrači su na radaru skauta Tobdžija iz Londona, Bistrivoda nam je rekao: "Ne bih želio da nagađamo o imenima, jer konkretnih i pouzdanih informacija nemamo. Mislim da su u pitanju dva naša fudbalera i dva-tri fudbalera Sarajeva", istakao je Bistrivoda. Bennetta vjerovatno najviše interesuje igra Harisa Duljevića, jednog od najboljih fudbalera lige, koji je izuzetno dobru utakmicu odigrao protiv gradskog rivala Željezničara.![]()
FK Sarajevo 1946
Ima li klupe, ili opet prozivamo igrače koji nisu u rosteru. 
Na klupi za rezervne igrače su ostali: Adilović, Kadušić, Radovac, Lelić, Amer Bekić, Kovačević, Husejinović.BelminM23 je napisao/la:Ima li klupe, ili opet prozivamo igrače koji nisu u rosteru.
SARAJEVO
Daj Livaka da vidimo.
AJMO DO FINALA !
AJMO DO FINALA !
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kako je samo luud, pa nek neko kaze lose pripreme u turskoj, istih 11 igraca iznosi tekmu svaka 3 danahrn je napisao/la:Pavlovic-Hodzic-Bekic-Novakovic-Mihojevic-Ivetic-Saric-Duljevic-Hebibovic-Crnkic-Ahmetovic
1946~
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Prvih 11:BelminM23 je napisao/la:Daj Livaka da vidimo.![]()
AJMO DO FINALA !
Pavlovic, Hodzic, Bekic, Novakovic, Mihojevic, Ivetic, Saric, Duljevic, Hebibovic, Crnkic, Ahmetovic.
Klupa:
Adilović, Kadušić, Radovac, Lelić, Amer Bekić, Kovačević, Husejinović.
- HordasIstok
- Kontakt:
Samo jos da polude i osvoje duplu
- escobarpablo
- Kontakt:
Sad će nekad paulus pitati za stream 
FK Sarajevo 1946