BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
ma glupost cetvrta liga pocinje ovog vikenda i essen je u naponu snage sa posebnim motivom da se dokaze protiv renomiranog bundesligasa koji je tek startao i vjerovatno bio totalno demotiviran...dogodi se
- Desperado09
- Kontakt:
Naši otputovali za Japan gdje igraju meč protiv Urawe, a nakon toga igra se protiv Milana u Kini.
Na pitanje da li je Auba rezervirao povratnu kartu za Dortmund, Zorc reče: "Vidjeti ćemo".
Sutra do ponoći traje transfer period u Kini. Ajde bar što se Kine tiče znat ćemo konačno.
Brine me što se odužilo to s Aubom. Hoće li biti vremena naći adekvatnu zamjenu? Ili će Schurrle i Phillip popuniti prazninu. Spominje se i Giroud kao moguće pojačanje. Pripreme počele, a glavno pitanje ostalo neriješeno. No me gusta ova neizvjesnost.
Na pitanje da li je Auba rezervirao povratnu kartu za Dortmund, Zorc reče: "Vidjeti ćemo".
Sutra do ponoći traje transfer period u Kini. Ajde bar što se Kine tiče znat ćemo konačno.
Brine me što se odužilo to s Aubom. Hoće li biti vremena naći adekvatnu zamjenu? Ili će Schurrle i Phillip popuniti prazninu. Spominje se i Giroud kao moguće pojačanje. Pripreme počele, a glavno pitanje ostalo neriješeno. No me gusta ova neizvjesnost.
- Desperado09
- Kontakt:
Sastav protiv Urawe
Weidi - Piszczek, Bartra, Toprak, Schmele - Castro, Rode, Sahin - Pulišić, Aubameyang, Schurrle
Dembele je prvobitno bio najavljen, međutim, Schurrle dobija priliku. Valjda nije neka povreda u pitanju. Gotze i Kagawa su na klupi.
Weidi - Piszczek, Bartra, Toprak, Schmele - Castro, Rode, Sahin - Pulišić, Aubameyang, Schurrle
Dembele je prvobitno bio najavljen, međutim, Schurrle dobija priliku. Valjda nije neka povreda u pitanju. Gotze i Kagawa su na klupi.
Zadnja izmjena: Desperado09, dana/u 15 jul 2017, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bas su nas fino krenule pripreme , vec sam napisao da ce prevara od trenera Peter Bosz biti nogiran vec poslije 3/4 kola u bundeski.
Molice Watzke Tuchela da se vrati.
Molice Watzke Tuchela da se vrati.
- Desperado09
- Kontakt:
Turski Messi! [emoji41]
Da je bolji s glavom kostao bi 100 mil. kao i Dembele al' ima vremena da nauci...nevjerovatan potencijal.Desperado09 je napisao/la:Turski Messi! [emoji41]
2 primljena gola poslije kornera i to protiv malih Japanaca

Nadam se da je ovo posljednji put da Sahin i Rode cine vezni red
P.S.Nije dembele povrijedjen
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 15 jul 2017, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Slabo je sve ovo , propuhe toliko ima po objema bocnim stranama da je to vec perverzija.
Schmele i Pisonja nisu ni za klupe , pogotovo Pisonja nije vise mogao da hoda a kamo li da potrci.
Kad se sumiraju prve dve pripremne tekme tanko je ovo.
Schmele i Pisonja nisu ni za klupe , pogotovo Pisonja nije vise mogao da hoda a kamo li da potrci.
Kad se sumiraju prve dve pripremne tekme tanko je ovo.

- Illmatic09
- Kontakt:
BvB je uvijek imao lošije pripreme još u Kloppovo vrijeme, ne treba ovu utakmicu ozbiljno shvatati, gdje igraju neki koji nikad ne bi zaigrali u nekom ozbiljnijem natjecanju. Urawa tj. JL je već u punom tijeku i ljudi su spremniji što se tiče kondicije. Isto tako nema potrebe za kritikovanjem trenera nakon 2 nebitne utakmice, normalno je da će tu i tamo plivati odbrana sa novim Toprakom i Zagadouom.
- Desperado09
- Kontakt:
Pobjeda od 3-1. Obzirom da nam je falilo puno igrača rezultat i nije tako loš. Ovaj mali Reimann iznenađujuće dobar golman.
Dobar rezultat, pogledao sam malo pred kraj izgleda Mor krenuo odlucnije da izbori vise minuta na terenu. Igra se brzo i dobar ovaj malo treci golman.
- Desperado09
- Kontakt:
Schmelle out do 4 sedmice. Obzirom da nam fali i Guerreiro do sredine oktobra, ipak nećemo dovoditi LBa, jer imamo Durma, Passlacka te Zagadoua koji ti mogu pokriti.
Nezna se koje gora opcija za tu poziciju. Ni jedan nezna centrirat lijevom, uz to je zagadu prespor za beka. Ako nenadju sta medju juniorima izkopat ce parka. Ccc
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
-
- Kontakt:
Sto se tice Schmelle , moze komotno ostati na bolovanju citavu sezonu.
Kada je u startnih 11 meni muka dodje da ga gledam!
Tako da sto se tice njega smo vise na dobitku , nego u gubitku.
Kada je u startnih 11 meni muka dodje da ga gledam!
Tako da sto se tice njega smo vise na dobitku , nego u gubitku.
- Desperado09
- Kontakt:
Phillip i Dahoud su se priključili treninzima. Prvi trenira s timom, dok Mo trenira individualno zbog lakših problema sa stopalom. Reus krenuo sa reha programom.
Sutra u 18h protiv Bochuma.
Sutra u 18h protiv Bochuma.
-
- Kontakt:
Ova formacija koju prevara od holandskog trenera forsira 4:3:3 je ravno samoubistvu.
Nadam se da ce biti nogiran vec na zimskoj pauzi.
Nadam se da ce biti nogiran vec na zimskoj pauzi.
U nedostatku Guerreira Schmelzer je daleko najbolja opcija na toj poziciji a neki se raduju povredi
...cuj Zagadou da ga zamijeni,protiv Milana nije postojao u igri naprijed.
Sinoc Bild pisao da je Aubameyang dogovorio transfer u kinu na zimu ali brzo je demantovano...

Sinoc Bild pisao da je Aubameyang dogovorio transfer u kinu na zimu ali brzo je demantovano...
- Desperado09
- Kontakt:
U 20 h protiv Espanyola.
Burki - Piszczek, Sokratis, Bartra, Zagadou - Castro, Gotze, Sahin - Dembele, Aubameyang, Schurrle
Prijenos na BVBTotal.
Burki - Piszczek, Sokratis, Bartra, Zagadou - Castro, Gotze, Sahin - Dembele, Aubameyang, Schurrle
Prijenos na BVBTotal.
-
- Kontakt:
Zagadou nema sanse da igra lijevog bocnog , pa lik se sav pogubio iz greske u gresku.
-
- Kontakt:
Prijateljska a covjek ne mjenja , doduse samo Gotze/Dahoud izmjena.
Ja i dalje stojim istog misljenja da ce prevara od trenera Bosz biti nogiran prije zimske pauze.
Da je ostao Tuchel na ovim pripremnim tekmama svakome bi uvaljivali po 3/4 komada i dobijali tekme.
Onaj Zagadou veze sa vezom nema , lik se ubio za kosarke promasio profesiju.
Da je cemu valjao , zadrzao bi ga PSG ne bi nama dosao kao slobodan igrac!!
Watzke i Zorc molice te vi i preklinjati Tuchela da se vrati.
Ja i dalje stojim istog misljenja da ce prevara od trenera Bosz biti nogiran prije zimske pauze.
Da je ostao Tuchel na ovim pripremnim tekmama svakome bi uvaljivali po 3/4 komada i dobijali tekme.
Onaj Zagadou veze sa vezom nema , lik se ubio za kosarke promasio profesiju.
Da je cemu valjao , zadrzao bi ga PSG ne bi nama dosao kao slobodan igrac!!
Watzke i Zorc molice te vi i preklinjati Tuchela da se vrati.
Pokazuje li Gotze znakove zivota? Mislim, jos je rano, ali bar bi neke naznake trebao, a ono sto sam gledao nije me impresionirao.
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.