FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Iskrene čestitke !
Hvala android 
pa kaže : Krajišnici đe ćemo na prelo... AJ BORAC!

pa kaže : Krajišnici đe ćemo na prelo... AJ BORAC!
-
- Kontakt:
Bravo za Borac !
hvala hvala narode
potajno sam se nadao ovome
nista onda u ligaska utakmica nekad ide Sarajevu a mi da prodjemo dalje i ekstra
aj borac 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
@MortemHz, naredni bilo kakav tvoj post na ovoj temi donijeće ti trajni ban.
više te nijednom neću upozoriti na trolovanje na temama premijerligaša.
više te nijednom neću upozoriti na trolovanje na temama premijerligaša.
Dva boda poklonjena sarajevu... suđenje bruka velika, kao i Puzigaćinj start, ološ način.
Sve u svemu Borac odigrao taktički zrelo. Red je da u srijedu odradimo posao.
Sve u svemu Borac odigrao taktički zrelo. Red je da u srijedu odradimo posao.
- diplomatija
- Kontakt:
Iz borca se moraju zaliti na ovo sudjenje večeras, ovo je bilo kao u doba salema prolica devedestih godina, siljenje, siljenje, pravo ono domaćinski, samo sviruca oko šesnaesterca, kod onog starta puzigace, jedva je dosudio faul i stao, da ga pomoćni nije zovnuo i rekao sta ce raditi ne bi ni zuti pokazao, pa 8 minuta nadoknade, katastrofa, odavno tendecioznije sudjenje nije bilo
diplomatija je napisao/la:Iz borca se moraju zaliti na ovo sudjenje večeras, ovo je bilo kao u doba salema prolica devedestih godina, siljenje, siljenje, pravo ono domaćinski, samo sviruca oko šesnaesterca, kod onog starta puzigace, jedva je dosudio faul i stao, da ga pomoćni nije zovnuo i rekao sta ce raditi ne bi ni zuti pokazao, pa 8 minuta nadoknade, katastrofa, odavno tendecioznije sudjenje nije bilo
i ja msm da je bilo tendeciozno ali sta da se radi

sve u svemu ja sam prezadovoljan ovom pobjedom u kupu i sad bod na Kosevu - ma puna kapa

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- northfront96
- Kontakt:
Bravo Borac, dva puta za redom!

pa ja kakva RS takav fudbal i takvo sudjenje, slazem sedelko je napisao/la:diplomatija je napisao/la:Iz borca se moraju zaliti na ovo sudjenje večeras, ovo je bilo kao u doba salema prolica devedestih godina, siljenje, siljenje, pravo ono domaćinski, samo sviruca oko šesnaesterca, kod onog starta puzigace, jedva je dosudio faul i stao, da ga pomoćni nije zovnuo i rekao sta ce raditi ne bi ni zuti pokazao, pa 8 minuta nadoknade, katastrofa, odavno tendecioznije sudjenje nije bilo
i ja msm da je bilo tendeciozno ali sta da se radikakva drzava takav fudbal takvo sudjenje
sve u svemu ja sam prezadovoljan ovom pobjedom u kupu i sad bod na Kosevu - ma puna kapa
Ako se treba zaliti na ovo sudjenje iz lige,onda onaj Cuic ili kako se vec zove treba ici u zatvor za ono sudjenje u kupu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mi dobili crveni, ponisten gol nama zbog prekrsaja... Ali eto ne iznenadjuje me od vas takav stav.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
hoces da kazes da je crveni neopravdano dosudjen i da faula nije bilo?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Crveni je bio, faul necu da komentarisem. Bilo i proslo.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
nije ti ovo kladionica da pogadjas tacan rezultatpcmovca je napisao/la:borac -SARAJEVO 0:3

& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
Pusti ih nek se nadaju...ja sam malo cesljo po njihovoj temi...u prvoj tekmi je bilo 3-0 4-0 islo se i do 5-1....u subotu su bili malo skromniji pa su prognozirali 2-0 i 3-0...

Samo da pozelim srecu Borcu u revansu sa pitarima... Sretno!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.