Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Chat
Bravo za Kanadu 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Kad skontas da su oni tek sad to uradili kad cemo tek mibranimir85 je napisao/la:Bravo za Kanadu
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- branimir85
- Kontakt:
vjerovatno ne za naši životaRamiy je napisao/la:Kad skontas da su oni tek sad to uradili kad cemo tek mibranimir85 je napisao/la:Bravo za Kanadu
ali pušimo je i dalje u ilegali

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
jel to već žališ za vremenima kada si momak biorio_Ferdy88 je napisao/la:Ja ne idem niđe, žena mi ne daMarsal je napisao/la:A sto ne idete kod brace Turaka na more?rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa neki jesu, ostali ležati do dan danas u okolnim brdima, dok drugi naseljavaju neki holandski gradić, a neki nam opet iznajmljuju apartmane i ležaljke na plaži pa se sa sjetom sjećaju tih vremena
Kad baš ugrije dobijem dopuštenje da iznesem lavor vode na balkon i kiselim noge

Tomaaaa jesi to tiii
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zasto?Marsal je napisao/la:Ma yebo travu, svaki debil je puši, nisam zapalio ima i dvije godine. I necu vjerovatno.
ZZ
Zato sto je pusi svaki debil.moj uzor-S.G je napisao/la:Zasto?Marsal je napisao/la:Ma yebo travu, svaki debil je puši, nisam zapalio ima i dvije godine. I necu vjerovatno.

Mosa zlaTu!!
Samo joj malo arhitekture fali. Kad bi barem malo renovirali centar grada i oživjeli one dvije ulice, eh.
Samo joj malo arhitekture fali. Kad bi barem malo renovirali centar grada i oživjeli one dvije ulice, eh.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
I malo boje sabrati, sredit onu zgradu gdje je prvi Mozaik i vratit u prvobitno stanje, posutat onaj kic.Aerials je napisao/la:Mosa zlaTu!!
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Imal sinagoga kakva u TZ?Penaltiky je napisao/la:I malo boje sabrati, sredit onu zgradu gdje je prvi Mozaik i vratit u prvobitno stanje, posutat onaj kic.Aerials je napisao/la:Mosa zlaTu!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Porušena u drugom svjetskom ratu.Danas je to u vlasništvu IZ, uvakufili im **** štalie.Osim13 je napisao/la:Imal sinagoga kakva u TZ?Penaltiky je napisao/la:I malo boje sabrati, sredit onu zgradu gdje je prvi Mozaik i vratit u prvobitno stanje, posutat onaj kic.Aerials je napisao/la:Mosa zlaTu!!
Da se mene pita ja bih baš ušarenila onaj centar. Svakako je malo zbijeno, boje bi dale života tu. Dovoljno barem fasade uraditi, al' svi znamo kakva je situacija na tom polju sređivanja tih stvari, nažalost..Penaltiky je napisao/la: I malo boje sabrati, sredit onu zgradu gdje je prvi Mozaik i vratit u prvobitno stanje, posutat onaj kic.
Daj ba, zgrade stare 150 godina ljudi ih u svijetlo zelenu i roze ofarbaliAerials je napisao/la:Da se mene pita ja bih baš ušarenila onaj centar. Svakako je malo zbijeno, boje bi dale života tu. Dovoljno barem fasade uraditi, al' svi znamo kakva je situacija na tom polju sređivanja tih stvari, nažalost..Penaltiky je napisao/la: I malo boje sabrati, sredit onu zgradu gdje je prvi Mozaik i vratit u prvobitno stanje, posutat onaj kic.

Kakve trebaju biti, sve bež i sive?Penaltiky je napisao/la:Daj ba, zgrade stare 150 godina ljudi ih u svijetlo zelenu i roze ofarbali![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidi drogera sto izviru iz rupa.