Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta cu te zvati, sve ce samo reci
Neke poveznice pogresno tumacite i vodite pricu u drugom smjeru koja nema nikave logike
Prvo javno su objavili bez ikavih fantomki u centru grada
Drugo neki vec spominju ko su likovi i oni su poznati raji
Trece dok nisu objavili niko nista nije na forumu spominjao, a sami su vjerovatno poslali i novinarima video
Cetvrto ako napadnu nase navijace, sigurno ih nece niko podrzati
Peto je nebitno, jer prve cetiri stavke nisu ni 1% logicne
Neke poveznice pogresno tumacite i vodite pricu u drugom smjeru koja nema nikave logike
Prvo javno su objavili bez ikavih fantomki u centru grada
Drugo neki vec spominju ko su likovi i oni su poznati raji
Trece dok nisu objavili niko nista nije na forumu spominjao, a sami su vjerovatno poslali i novinarima video
Cetvrto ako napadnu nase navijace, sigurno ih nece niko podrzati
Peto je nebitno, jer prve cetiri stavke nisu ni 1% logicne
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 nov 2025, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
12345678922
- Kontakt:
Ne kreces se u tim krugovima, nisi po stadionima i ocigledno da nisi pratio repku. Svako dobro i poz
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Htjeli to neki priznat ili ne sta imamo i mi milion mana al smo uvijek bjezali i boroli se protiv ovakvih stvari, ova grupa,Vico i sve sto se rado je dno dna,nije ni cudo sto se ne dize glas protiv saveza pored ovoliko prodanih dusa, prvi put da oravi narko diler i krimos Vico preuzme savez a ovo sve je proizvod toga, odavno nekima klub nije prioritet vec privatni dzep samo sto to neki nece da priznaju,mogao bi i u detalje al nema potrebe.jurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 00:28Uglavnom postaju stvari jasnije sto su Vico i njegovi poltorni i kako tolerantiniji prema nekim klubovima. Drago mi je bar da grupa kluba za koji ja navijam nema nista s ovim a dalje ne bih ni komentarisao. Nek svako za sebe izvuce zakljucke.
Znam dovoljno dobro mnoge stvari i bio sam dosta puta na utakmicama repki
Sve sto cu jos reci jeste da je ovo jedan od najvecih pitarskih spinova u historiji foruma
Manijaci nemaju veze sa “gasenjem” BiH grupa
Uostalom ko ste vi da pricate tako o manijacima, vasa strana nije relevatna da prica o repki
Svi znamo da su Manijaci bili tu na liniji u Grckoj, Rumuniji, Armeniji..
I da im je u interesu vasa glupa prica, oni nikad ne bi bili tu i pustili bi Grke, Rumune da ugase nase navijace
Sa druge strane horde zla je grupa koja ne ide na utakmice reprezentacije
Niste ni bili kad je bio belaj u Grckoj, Rumuniji…
Dosli jednom organizovano u zadnjih 10 godina u crnu goru i varvari su vas ganjali
Sve sto pricate je smijesno, naopako, nelogicno i samo ko pojma nema povjerovat ce u vase spinove
Vasa grupa ne ide na utakmice reprezentacije sto mogu potvrditi svi od BHF do Robijasa, Fukara, Red Army
Da me neko pogresno ne protumaci
Sve sto hocu da kazem da manijaci nemaju veze s tim kakko kazete navodnim mogucim gasenjem nasih grupa
Sad sta je stvarni cilj ovih hooligansa, to cemo tek da vidimo
Sigurno ih niko nece podrzati da napadnu nase navijace
Sve sto cu jos reci jeste da je ovo jedan od najvecih pitarskih spinova u historiji foruma
Uostalom ko ste vi da pricate tako o manijacima, vasa strana nije relevatna da prica o repki
I da im je u interesu vasa glupa prica, oni nikad ne bi bili tu i pustili bi Grke, Rumune da ugase nase navijace
Dosli jednom organizovano u zadnjih 10 godina u crnu goru i varvari su vas ganjali
Sve sto pricate je smijesno, naopako, nelogicno i samo ko pojma nema povjerovat ce u vase spinove
Vasa grupa ne ide na utakmice reprezentacije sto mogu potvrditi svi od BHF do Robijasa, Fukara, Red Army
Sve sto hocu da kazem da manijaci nemaju veze s tim kakko kazete navodnim mogucim gasenjem nasih grupa
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Jos jace sto su sigurni da je jedan jedini vodja u svemu ovom i da niko sa strane nema veze sa ovim. Dobro duskica svakako nikad nece reci i da je nesto lose za klub ili grupu nece priznati.12345678922 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 00:56Ne kreces se u tim krugovima, nisi po stadionima i ocigledno da nisi pratio repku. Svako dobro i poz
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Bolje bi nam svima bilo da smo se organizirali za državu a protiv Vice. Moje mišljenje. I protiv saveza naravno i ovih balija prodanih.
Kontasvih samo se ti opusti brani neodbranjivo i govori kako smo sizopitari. Da je obrnuta situacija ovdje ne bi se moglo opstat od vas i narativa “vicine kuje” i to, al hajd. Nećeš nikad pošten bit. Bar jednom.
Kontasvih samo se ti opusti brani neodbranjivo i govori kako smo sizopitari. Da je obrnuta situacija ovdje ne bi se moglo opstat od vas i narativa “vicine kuje” i to, al hajd. Nećeš nikad pošten bit. Bar jednom.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Austrijski zdravstveni sistem zakazao. Tacno se osjeti razlika izmedju 100mg i 400mg.NoDi80 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 01:01Znam dovoljno dobro mnoge stvari i bio sam dosta puta na utakmicama repki
I jeste shizo i ja cu vas tako poceti zvatijurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 01:40Bolje bi nam svima bilo da smo se organizirali za državu a protiv Vice. Moje mišljenje. I protiv saveza naravno i ovih balija prodanih.
O cemu pricas ti covjece dragi
Koja obrnuta situacija?
Sta je to bilo?
Je li se to nesto desilo?
Sta je neodbranjivo?
Vi da se organizujete?
Za sta?
Vi ne mozete ni ajlu otjerat
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dogovoreno.NoDi80 je napisao/la: ↑02 nov 2025, 02:04I jeste shizo i ja cu vas tako poceti zvatijurisicduska je napisao/la: ↑02 nov 2025, 01:40Bolje bi nam svima bilo da smo se organizirali za državu a protiv Vice. Moje mišljenje. I protiv saveza naravno i ovih balija prodanih.
O cemu pricas ti covjece dragi
Koja obrnuta situacija?
Sta je to bilo?
Je li se to nesto desilo?
Sta je neodbranjivo?
Vi da se organizujete?
Za sta?
Vi ne mozete ni ajlu otjerat
Mi nenormalni vi normalni.
Manijaci idu na utakmice reprezentacije, horde zla bojkotuju
Dovidjenja
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Vico platio Smrletu i Zuli da razjebu BHF. Jasno kao dan, balije se po obicaju prodale. Strumfovi **** vam i zive i mrtve. Pozz
- kolezeljovac
- Kontakt:
Svaka čast na psovanju. Skini sliku te legende sa avatara, ne brukaj je svojim rječnikom!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
Hansestadt
- Kontakt:
Hansestadt je napisao/la: ↑06 okt 2025, 20:51Ubio se Stimac provokator za ove lige i ovog naroda. Jos nam je i on trebao![]()
Nemam pojma o čemu se konkretno radi, ali navijačke pizdarije ne trebaju nikome.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro jutro, prije svega Sarajevskim postenjacinama 
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Hansestadt je napisao/la: ↑02 nov 2025, 07:27Hansestadt je napisao/la: ↑06 okt 2025, 20:51Ubio se Stimac provokator za ove lige i ovog naroda. Jos nam je i on trebao![]()
![]()
Isti
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-
Uvijeknapravojstrani
- Kontakt:
Svaka čast Štimcu za prozivanje sistema koji je njemu išao u korist na ovoj utakmici. Očigledno da nisu zelili to i da im je podmetnuto. Slično kao Sarajevu prije par godina kada su svirali nepostojeci penal protiv Slobode iz Bosanskog Novog samo da mogu reci eto i vama sudije pomažu.
Na žalost utakmicu je uništio Vico i mafija da bi prikazao Zrinjskog jednakim lopovima kao što je Bojac. Zrinjski zna često imati domacinsko sudjenje ali nikada nije bilo u rangu kriminala koji pravi Vico.
Na žalost utakmicu je uništio Vico i mafija da bi prikazao Zrinjskog jednakim lopovima kao što je Bojac. Zrinjski zna često imati domacinsko sudjenje ali nikada nije bilo u rangu kriminala koji pravi Vico.
Tacno ljudi imaju pamcenje zlatne ribice, ladno su zaboravili utakmicu Zrinjski Velez od prosle sezone a iz ove kalendarske godine, koja je defakto odlucila sampiona

Ništa od toga, dosta raje se prepalo i neće da ide zbog Edinog pričanja sa sudijom.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Hrammm1921, Jet2Holiday, Pablo11, Samba71 i 50 gostiju.