Mora.High je napisao/la:Smije li Mehmed sutra napasti ili će biti kao na derbiju?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Morao je i na derbiju.MortemHz je napisao/la:Mora.High je napisao/la:Smije li Mehmed sutra napasti ili će biti kao na derbiju?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
PB, sretno brate. Da te klub obraduje 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Izgleda da ti Bekić želi kvalitetno čestitati rođendan.PitarBordo je napisao/la:
Dečko nije zdrav.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
aBd da nam sutra svima bude kao rodjendan
Sretan rodjendan @PB
Sretan rodjendan @PB
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 18 apr 2017, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Sretan rođendan insanu, i velikom hordašu @PB ! Selam džematu, šejhu Highu ! Uvjeren sam u prolaz i to minimalno 0:2. U finalu bi volio s konama, jer su preumorni (kao i mi)...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sretan rodjus i od mene @PB 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- Orangina85
- Kontakt:
@PB
Sretan rodjendan majstore, sve najbolje i da klub cestita na pravi nacin
Sto se tice sutrasnjeg dana on ce uveliko odluciti dalji tok prvenstva. Ukoliko u igri ostane 4 mjesto za evropu onda je sve moguce. Tacno nisam pametan koga bi radije u finalu. Nije listica bezveze ekipa kada se fokusira samo na te tekme a derbi je uvijek derbi i srklet me uhvati.
Sretan rodjendan majstore, sve najbolje i da klub cestita na pravi nacin
Sto se tice sutrasnjeg dana on ce uveliko odluciti dalji tok prvenstva. Ukoliko u igri ostane 4 mjesto za evropu onda je sve moguce. Tacno nisam pametan koga bi radije u finalu. Nije listica bezveze ekipa kada se fokusira samo na te tekme a derbi je uvijek derbi i srklet me uhvati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi radije Široki Brijeg.
- HzHercegovac
- Kontakt:
Sretan rođendan PitarBordo sve najbolje!
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Ma jok, Zeljeznicar, to je **** od ekipe vjeruj. Ja sam ih prizeljkivao i u polufinalu, i vjeruj da su laksi protivnik od ove Mladosti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja ne zn kako mislite da cala nesto specijalno ofanzivno postavi u odnosu na grbavicu , ljudi to je sto imamo od igraca ne moze drugacije . Said on je jedini igrac koji eventualno moze nesto promjeniti on ima X faktor al je upitno da li trenutno moze ,nadam se sutra da moze bar poluvrijeme ostalo ne vidim da moze nesto specijalno mjenjati .
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ako se kojim slucajem sutra ispadne iz kupa, nema tugovanja, onda je klub na potezu, ako se uozbilje mogu spasiti sezonu tako da na vrijeme produze ugovore Saidu i Radovcu, blizu je ljeto 2018, da ne bude kao sa Duljom. Ovi igraci kao i ostali uz njih moraju ostati jer ova ekipa sa Calom moze puno, najkvalitetnija smo ekipa i sa ovom ekipom mozemo sljedece sezone do duple krune, ako ove godine ne bude trofej, jedini krivci su navijaci jer su strasan pritisak vrsili na igrace koji jos nisu se privikli 100% al od sljedece sezone nece ni pritisak smetati, samo da ostanu Said i Radovac.
Pitar brate, sve najbolje.
Lozis sam sebe ili sve nas sa ovom recenicom da smo najkvalitetniji....popravi mi danSiouxLukavac je napisao/la:Ako se kojim slucajem sutra ispadne iz kupa, nema tugovanja, onda je klub na potezu, ako se uozbilje mogu spasiti sezonu tako da na vrijeme produze ugovore Saidu i Radovcu, blizu je ljeto 2018, da ne bude kao sa Duljom. Ovi igraci kao i ostali uz njih moraju ostati jer ova ekipa sa Calom moze puno, najkvalitetnija smo ekipa i sa ovom ekipom mozemo sljedece sezone do duple krune, ako ove godine ne bude trofej, jedini krivci su navijaci jer su strasan pritisak vrsili na igrace koji jos nisu se privikli 100% al od sljedece sezone nece ni pritisak smetati, samo da ostanu Said i Radovac.
Momak je malo ironičanSiouxLukavac je napisao/la:Ako se kojim slucajem sutra ispadne iz kupa, nema tugovanja, onda je klub na potezu, ako se uozbilje mogu spasiti sezonu tako da na vrijeme produze ugovore Saidu i Radovcu, blizu je ljeto 2018, da ne bude kao sa Duljom. Ovi igraci kao i ostali uz njih moraju ostati jer ova ekipa sa Calom moze puno, najkvalitetnija smo ekipa i sa ovom ekipom mozemo sljedece sezone do duple krune, ako ove godine ne bude trofej, jedini krivci su navijaci jer su strasan pritisak vrsili na igrace koji jos nisu se privikli 100% al od sljedece sezone nece ni pritisak smetati, samo da ostanu Said i Radovac.
@PitarBordo nek' je sretan ljudino.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️