FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@PB, sretan rodjendan i sve najbolje, lave
- TobeYarabi
- Kontakt:
Mislim da bi trebali otvoriti posebnu temu na ovom podforumu tipa: "Za sta nam sluze akademci?!?" pa da tu razvezemo pricu oko malog Nedima i ostalih. I neku anketu stavit.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sretan PitarBordo sve naj. Ti si ljudski organ ovog naseg podforuma.TobeYarabi je napisao/la:sretan rodjendan i sve najbolje brate pitarePitarBordo je napisao/la:Iako mi je danas, ne bih se žalio da mi sa danom zakašnjenja FKS prolaz u finale pokloni za rođendan.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sve najboljePitarBordo je napisao/la:Iako mi je danas, ne bih se žalio da mi sa danom zakašnjenja FKS prolaz u finale pokloni za rođendan.
SARAJEVO
Nek' je sretan. Puno zdravlja, sreće, rahatluka sa voljenim nam klubom.PitarBordo je napisao/la:Iako mi je danas, ne bih se žalio da mi sa danom zakašnjenja FKS prolaz u finale pokloni za rođendan.
Samo da te informišem kako Flash produkcija radi za Arenu Sport BIH i to u SD-u, 16:9 od samog početka dolaska Arena kada se za njih radila rukometna liga šampiona (RK Bosna).zagorski je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:
Kvalitet
2017. godina, kod nas se neke od najatraktivnijih utakmica radi opremom koja ne zadovoljava standarde od prije 15 godina. Okej, shvatam, siromašna država, nema se para... Postoje produkcijske kuće u ovoj državi koje bez problema mogu da isporuče kvalitetan prenos u nekoj SD rezoluciji, 16:9 omjera slike. Najrecentniji primjer je prenos najvećeg sportskog događaja u državi - gradski derbi FKS - FKŽ. Igra se na Grbavici, sve kamere osim one kod delegata su bile očajne. Na to sve dodamo sam prenos utakmice gdje slika uopšte ne popunjava ekran nego s desne strane fali cijeli jedan segment slike, osim na kameri kod delegata. Igrače ako se brže kreću ne može prepoznati, kadrovi tribine sa navijačima izgledaju slabije od onih sa proslave titule 1985. godine na Koševu, i to bez preuveličavanja. Sve ovo naravno nas vraća na BH Telecom, koji pored toga što monopolizira sve zanimljivije utakmice, dodatno iste uništava sa užasnim kvalitetom prenosa. U trenutnom omjeru snaga jedino ArenaSport ima šta da kaže. BHT, Flash produkcija, šatro Moja TV "platforma" rade na nivou 1996. godine. Sjetimo se proslave titule FK Sarajevo prije dvije godine. Utakmica je išla u 4:3 formatu, rezolucije koja ne može da zadovolji ni 144p rezoluciju (najniža prihvatljiva u digitalnom dobu), boje su bile na nivou otvaranja ZOI 1984., a ukupni kvalitet slike je bio slabiji od onog na filmu "Prohujalo s vihorom" koji je izašao 1939. godine.
- escobarpablo
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la:Ostali brcaci bez kompletne opreme hahaMortemHz je napisao/la:Neki derbi bio![]()
PS. Pitarbordo neka je sretan, nek' u tebi vazda gori želja sva ...
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
@pb,sretan rođendan i sve najbolje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako bi izbacili Mladost DK, koga bi vise voljeli u finalu, Široki Brijeg ili Željezničar?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Široki,nemaju kvalitet Zeljeznicara,igrali do sada na svjezinu.MortemHz je napisao/la:Ako bi izbacili Mladost DK, koga bi vise voljeli u finalu, Široki Brijeg ili Željezničar?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kone svakako. Atraktivnija utakmica,a mislim da bi njih lakse uzeli,Slavko ima kompleks SarajevaMortemHz je napisao/la:Ako bi izbacili Mladost DK, koga bi vise voljeli u finalu, Široki Brijeg ili Željezničar?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jbt mi smo ostali na jednom veznom igracu Saric
on jedini po vokaciji vezni igrac . Rustemovic,Radovac,Said out svi. Ovi ostali su sve krila,napadaci ,defanzivci . Cala ce morati improvizovati s Kovacevicem,Iveticem,Mihojevic al nekako kontam da sve muke sto imamo da ce ova sezona izaci na dobro zbog borbe i rada strucnog staba i igraca . Samo da sutra prodjemo sve ce biti lakse Vamos SARAJEVO 
- PitarBordo
- Kontakt:
Raja hvala svima na čestitkama, još da klub ispoštuje finalom Kupa i sve pod konac. 

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Raja hvala svima na čestitkama, još da klub ispoštuje finalom Kupa i sve pod konac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
E sutra po meni nema cekanja ni sekunde nego napasti od prve minute sto se kaze bukvalno grlom u jagode krenuti. Ako budemo nesto cekali pa poluvrijeme zavrsi 0:0 u drugom ce biti valjanja, simuliranja, odugovlacenja i necemo ga zabiti da se igra 3dana. Znaci jako od prve minute i sastjerati ih u 16m mora jedna uci za prvih 45min. Jos u podrsku HZ, nema sanse da ne prodjemo. 
- PitarBordo
- Kontakt:
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
PitarBordo i od mene nek je sretan i da te nasi obraduju finalom
Volio bih kone u finalu da na 0-0 ovaj put kucu, pare i sve sto imam stavim da se oparim
Volio bih kone u finalu da na 0-0 ovaj put kucu, pare i sve sto imam stavim da se oparim
Smije li Mehmed sutra napasti ili će biti kao na derbiju?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Fouzi1, Hajdeee, izdzezveubrazil i 27 gostiju.