Grad je ujedinjen, sve funkcioniše bez ikakvih problema, za razliku od Mostara, a ovo je taj grad poslije rataPenaltiky je napisao/la:
Grad ti podijeljen na dva dijela, a nekoga zoveš regresivnim

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Grad je ujedinjen, sve funkcioniše bez ikakvih problema, za razliku od Mostara, a ovo je taj grad poslije rataPenaltiky je napisao/la:
Čijeg cvijeća?Osim13 je napisao/la:Šta vam je ba, djeca cvijećasljivo je napisao/la:Malo su i agresivni.rio_Ferdy88 je napisao/la:Prije da su regresivni nego progresivni
Funkcionise pod dva krova. Al mi smo regresivni.rio_Ferdy88 je napisao/la:Grad je ujedinjen, sve funkcioniše bez ikakvih problema, za razliku od Mostara, a ovo je taj grad poslije rataPenaltiky je napisao/la:
Vi jeste regresivni, to je činjenica, još živite u prošlostiPenaltiky je napisao/la:
Funkcionise pod dva krova. Al mi smo regresivni.
Pa svakako će i ostatak Tuzle uskoro biti na nivou te rupe, žele ljudi da se izjednači to pa da krenu sa gradnjomtuzlak1987 je napisao/la:Vjerovatno pricate o onoj zgradi u centru koja se gradi i koja ce biti predivna. E pa ocito da je probudila interesovanje SDA strucnjaka, zele malo da uspore to sve za par godina. Kako bi kroz sporove Tuzla u centru grada imala rupu narednih 5-10 godina. Tako se oni cesto zainteresuju, veliki su dusebriznici.
Znači ipak ste samo poluprogresivni. Vi glasate isto ko i ostatak kantona, znači ipak je i do vas.rio_Ferdy88 je napisao/la:Vi jeste regresivni, to je činjenica, još živite u prošlostiPenaltiky je napisao/la:
Grad funkcioniše savršeno dobro, a za tu školu pitaj susjede, to je politika HDZ-a. Nema veze sa funkcionisanjem grada, jer nije u nadležnosti općine, nego viših instanci
Selam ramize i tebi, da ti Allah podari svako dobroRamiy je napisao/la:Levat rio
Iz kojeg si ti ono grada?rio_Ferdy88 je napisao/la:Vi jeste regresivni, to je činjenica, još živite u prošlostiPenaltiky je napisao/la:
Grad funkcioniše savršeno dobro, a za tu školu pitaj susjede, to je politika HDZ-a. Nema veze sa funkcionisanjem grada, jer nije u nadležnosti općine, nego viših instanci
Znaci, Rio je iz Uskoplja.Marsal je napisao/la:Grad funkcioniše dobro, a tačno se zna gdje kafu piju dobri Bošnjaci i u koje kafane zalaze, i tačno se zna gdje su okupljališta Hrvata. Kad sam došao gore prvo mi pokazuju liniju razgraničenja, dokle je naše a dokle njihovo. Grad funkcionise toliko dobronda ga razlicitim imenom zovu.
A Srbi?Marsal je napisao/la:Grad funkcioniše dobro, a tačno se zna gdje kafu piju dobri Bošnjaci i u koje kafane zalaze, i tačno se zna gdje su okupljališta Hrvata. Kad sam došao gore prvo mi pokazuju liniju razgraničenja, dokle je naše a dokle njihovo. Grad funkcionise toliko dobronda ga razlicitim imenom zovu.
Pa pogledaj tu sliku i sve će ti biti jasno zašto je to tako, prema ovome što smo mi preživjeli to kod vas u Zenici i Tuzli izgleda kao dječija igraMarsal je napisao/la:Grad funkcioniše dobro, a tačno se zna gdje kafu piju dobri Bošnjaci i u koje kafane zalaze, i tačno se zna gdje su okupljališta Hrvata. Kad sam došao gore prvo mi pokazuju liniju razgraničenja, dokle je naše a dokle njihovo. Grad funkcionise toliko dobronda ga razlicitim imenom zovu.
Prije će biti da nije bilo Hrvata u dovoljnoj količinituzlak1987 je napisao/la:Ovdje je Covketova politika ubivena u pojam, nije bilo SDA da je razvija.
Kako vam se zove nogometni klub u tom gradu?rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa pogledaj tu sliku i sve će ti biti jasno zašto je to tako, prema ovome što smo mi preživjeli to kod vas u Zenici i Tuzli izgleda kao dječija igraMarsal je napisao/la:Grad funkcioniše dobro, a tačno se zna gdje kafu piju dobri Bošnjaci i u koje kafane zalaze, i tačno se zna gdje su okupljališta Hrvata. Kad sam došao gore prvo mi pokazuju liniju razgraničenja, dokle je naše a dokle njihovo. Grad funkcionise toliko dobronda ga razlicitim imenom zovu.![]()
Jbt pola Dalmacije ovdje dolazilo ratovati, a sad mi idemo tamo njima sa paradajzom i paštetama i ostavljamo lovu, što ti je reći merhametli Bošnjo![]()
Grad funkcioniše svaršeno dobro gledajući uslove, nema nikakvih problema što se toga tiče, ni najmanjeg incidenta, ljudi rade zajedno, zajednički vrtić, Bošnjaci idu raditi u firme gdje sa hrvatskim vlasništvom, čak se i neka bošnjačka djeca upisuju u školu po hrvatskom planu i programu, gluho bilo, jer su ljudi otvorili medicinsku školu, da bi prije otišli za Njemačku
A Bošnje idu u te kafiće gdje su Hrvati vlasnici, zbog pichke i zbog dobrog provoda, s druge strane susjedi još uvijek nisu toliko openminded
Da, ima i toga. Imali nekad i klub, igrali tekmu za ulazak čini mi se u drugu ligu, sa Podgrmečom, i tu sudija dobije degenek, bude opšti haos, jedva izvuče živu glavu, i od tad raspadASD je napisao/la:Treba dodati da Bosnjaci igraju fudbal u hrvatskom klubu jer svoga nemaju.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa pogledaj tu sliku i sve će ti biti jasno zašto je to tako, prema ovome što smo mi preživjeli to kod vas u Zenici i Tuzli izgleda kao dječija igraMarsal je napisao/la:Grad funkcioniše dobro, a tačno se zna gdje kafu piju dobri Bošnjaci i u koje kafane zalaze, i tačno se zna gdje su okupljališta Hrvata. Kad sam došao gore prvo mi pokazuju liniju razgraničenja, dokle je naše a dokle njihovo. Grad funkcionise toliko dobronda ga razlicitim imenom zovu.![]()
Jbt pola Dalmacije ovdje dolazilo ratovati, a sad mi idemo tamo njima sa paradajzom i paštetama i ostavljamo lovu, što ti je reći merhametli Bošnjo![]()
Grad funkcioniše svaršeno dobro gledajući uslove, nema nikakvih problema što se toga tiče, ni najmanjeg incidenta, ljudi rade zajedno, zajednički vrtić, Bošnjaci idu raditi u firme gdje sa hrvatskim vlasništvom, čak se i neka bošnjačka djeca upisuju u školu po hrvatskom planu i programu, gluho bilo, jer su ljudi otvorili medicinsku školu, da bi prije otišli za Njemačku
A Bošnje idu u te kafiće gdje su Hrvati vlasnici, zbog pichke i zbog dobrog provoda, s druge strane susjedi još uvijek nisu toliko openminded