Ma ni za Hasetovog turnira
Ima kako nema, Krdžalić, Telalović, Keremeh, Gelson, Mamas, Bralić, Kuprešak, Mehmedović vjerovatno će doći i neko konkretno pojačanje. To je to ono čemu godinama težimo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ni za Hasetovog turnira
TATA JE TU IZ SJENE, prvo da cuva svog brata a drugo da pokaze ojebinama kako se radi poso.ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:40Puna podrška Mamiću. Nakon dosta godina Ismirovog lutanja, mislim da je to konačno to to. Možda je i vrijedilo. Ajmo dati Mamiću 2 godine minimalno, pa neka se ugrađuje u šta hoće ako će raditi kao što sada radi.
Ne isključujem ni ulazak drugog Mamića, nikad ne znaš.
mislim da radi nedostatka takmicenja stavljen je na standbaj do ljeta. i da je plan da od ljeta igraju federalnu ligu. neki igraci su sa prvi timom a neki su otisli po hrvatskoj i vaninedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:56Zna li neko sta je sa B timom imamo li dole igraca ili je propao projekat ?
Izvukao se zadnje 2 utakmice,bio bi vec bivsi.
Meni je B tim pun pogodak nesmije se to razjebat.mire971 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 22:02mislim da radi nedostatka takmicenja stavljen je na standbaj do ljeta. i da je plan da od ljeta igraju federalnu ligu. neki igraci su sa prvi timom a neki su otisli po hrvatskoj i vaninedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:56Zna li neko sta je sa B timom imamo li dole igraca ili je propao projekat ?
I ovaj transfer Gulija mi miriše na Andy Baru i Maminja, ajmooooErosViverosViv je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:40Puna podrška Mamiću. Nakon dosta godina Ismirovog lutanja, mislim da je to konačno to to. Možda je i vrijedilo. Ajmo dati Mamiću 2 godine minimalno, pa neka se ugrađuje u šta hoće ako će raditi kao što sada radi.
Drugi Mamic je rekao da mu je Zrinjski najdrazi i da ih prati cesto,u podcastu tako rece.ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:40Puna podrška Mamiću. Nakon dosta godina Ismirovog lutanja, mislim da je to konačno to to. Možda je i vrijedilo. Ajmo dati Mamiću 2 godine minimalno, pa neka se ugrađuje u šta hoće ako će raditi kao što sada radi.
Meni zao samo Jovica, mislim da je dobar igrac, brz sa loptom, okretan, mogao je dijeliti minute sa Kupresakom kad upadne u crnu rupu. Gurali su ga previse na treceg stopera a momak lijevi bek citav zivot
Limitiran naprijed, nazad rupa, zadnji overlap napravio u cicibanimabelosevic23 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 23:30Meni zao samo Jovica, mislim da je dobar igrac, brz sa loptom, okretan, mogao je dijeliti minute sa Kupresakom kad upadne u crnu rupu. Gurali su ga previse na treceg stopera a momak lijevi bek citav zivot