FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
prije svega raja da vas pozdravim sve nije me dugo bilo pa da koju prozborim.Gledao sam yrijebanje i mogu reci da sam zadovoljan sa izvucenim parovima  a narocito po bajern.izvukli smo marsej i mislim da imamo velike sanse da se plasiramo u 1/4 vidim monogi vec u napred komentarisu mec bajern real  ljudi polako spustimo malo emocije prvo da odradimo ovu tekmu pa idemo dalje .marsej je solidan ekipa koja moze biti nezgodna sigurno oni ce imati mali hendikep u prvoj tekmi nema im prvog golmana  to je svakako velika prednost za nas i mislim da ce to biti prevaga  jer treva to iskoristiti u prvoj tekmi pšostici povoljan rezultat i onda  na alianz areni lagano dovrsiti posao .protiv reala ce biti zestoko sigurno ako prodjemo dalje real i bajern su stari rivali sjetite se samo onih kultnih  meceva to su mecevi koji se pamte godinama i ovo je na manjeg posta  zadnjih 5  do 6 godina  pravi derbi bajerna  i reala.nemojte zaboravit da je bajern jedan od rijetkih klubova koji imaju pozitivan skor  i to dobro.pozdrav 

- FRANK RIBERY
 - Kontakt:

TAj Gomez je napadača sa najboljom formom u Evropi.Godinama su pričali da Inzaghi moze gol dati samo sretno pa akd se lik nadavao golova onda su ga proglasili legendom.Prije da ti o BAyernu ne znaš nista.BAyern u prvih 11 ima 8 njemačkih reprezentativaca, reprezentacije koja je uz Španiju najača na svijetu.Ima najbolja krila na svijetu i ti dođe sa pričom kako BAyern ima samo Riberya i Robbena a ostali su smeće, a Real je pun igrača svijetske klase.Nema sta premise su ti za deset.Johny je napisao/la:ohladi decko malo.Ovdje niko nije rekao da ce ih razvaliti Real.Jasno je da su alfa i omega Bayerna Ribery i Robben.
Sve golova sto dadne taj Gomez produkt je njihove dobre igre.U koliko Bayern zaustavi Ronalda , sto ja licno ne ocekujem onda ce im biti jos gore.Pored onakvih individualaca ganjati iskljucivo samo Ronalda je taktika za propast.
Ozil,Kaka,Di Marija , Benzema , Higuain , Alonso , Marcelo, Ramos.Sve samo vrh Svjetskog fudbala.U koliko neutralisete lijevu stranu Reala imate velike sanse.Marcela ako pritegne Ribery i ne da mu da dise taj igrac ce puci pod pritiskom.Pokazao je u vise navrata se takvim.
Ovdje niko ne govori da je Real druga galaksija za Bayern nego da ima vise opcija u igri i da je individualno nadmocniji klub.
Bayern mora koristiti svoje najjace oruzje a to su krila koja serviraju lopte Gomezu ili rjesavaju sami akcije.Iskreno volio bi da bude sijaset golova a ko ce proci nevazno mi je.Ne volim ni jedne ni druge tako da dobar fudbal je jedino za sta navijam
Bundesliga - molim te pronadji mi nesto pogresno u postu.Niko nije rekao da je Bayern outsider.Dapace da ima svoje sanse ali Real je favorit.Utakmicu ce prelomiti par detalja i to je to.Real ce odigrati dobro to je definitivno jer igaju citavu sezonu na tom nivou , finta je u Bayernu stamoze ponuditi.U koliko bude oscilacija bit ce i debakl (ovdje se podrazumjeva utakmica na Bernabeu).
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
al je zanimljivo kad ovi realovci pocnu svoje teoriju, i ne samo oni nego i mnogi drugi koji su popushili morinjovu demagogiju, real ovo-real ono, drugovi i drugarice:
real madrid je zadnju ligu prvaka osvojio 2002. godine
u zadnjih 10 godina real madrid je tek jednom izborio polufinale lige prvaka, gdje se propisno osramotio
u ovoj sezoni real madrid je imao tek 5 superjakih utakmica, i to sve protiv barcelone, nula pobjeda, 2 remija i dva pushinga, u ligi prvaka jos nisu naletili na beton ekipu
real madrid prosle sezone nije dobio niti jednu super jaku ekipu u ligi prvaka
real madrid pretprosle sezone nije dobio niti jednu superjaku ekipu
i tako dalje, i tako dalje
sve ovo su savrseno poznate cinjenice i argumenti koji pokazuju da ni ove sezone ni po cemu real madrid nije ekipa koja ima takav renome da bi ih se proglasilo velikim favoritom protiv bayerna
prednost od 10 bodova u ligi je smijesan argument, svako ko je pratio spansku ligu vidio je da je real guran od strane sudija, da je barci oteto barem 7-8 bodova samo u zadnjim sekundama pojedinih utakmica, te da je ta prednost samo posljedica srece, sudija i najvise opustenosti i zahebancije barcelone, od koje je u istoj toj ligi u medjusobnom susretu na vlastitom pasnjaku ispusio
real madrid je ekipa koja se tek mora potvrdjivati i dokazivati u ligi prvaka, to je cinjenica, sve ostalo su dumangije, i takva ekipa nije nikav favorit protiv bayerna

real madrid je zadnju ligu prvaka osvojio 2002. godine
u zadnjih 10 godina real madrid je tek jednom izborio polufinale lige prvaka, gdje se propisno osramotio
u ovoj sezoni real madrid je imao tek 5 superjakih utakmica, i to sve protiv barcelone, nula pobjeda, 2 remija i dva pushinga, u ligi prvaka jos nisu naletili na beton ekipu
real madrid prosle sezone nije dobio niti jednu super jaku ekipu u ligi prvaka
real madrid pretprosle sezone nije dobio niti jednu superjaku ekipu
i tako dalje, i tako dalje
sve ovo su savrseno poznate cinjenice i argumenti koji pokazuju da ni ove sezone ni po cemu real madrid nije ekipa koja ima takav renome da bi ih se proglasilo velikim favoritom protiv bayerna
prednost od 10 bodova u ligi je smijesan argument, svako ko je pratio spansku ligu vidio je da je real guran od strane sudija, da je barci oteto barem 7-8 bodova samo u zadnjim sekundama pojedinih utakmica, te da je ta prednost samo posljedica srece, sudija i najvise opustenosti i zahebancije barcelone, od koje je u istoj toj ligi u medjusobnom susretu na vlastitom pasnjaku ispusio
real madrid je ekipa koja se tek mora potvrdjivati i dokazivati u ligi prvaka, to je cinjenica, sve ostalo su dumangije, i takva ekipa nije nikav favorit protiv bayerna
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Jos me covjek pokusava ubjediti da Bayern ima bolje igrace  
 Ne bih poredio pojedinacno ali kada se gleda u globalu od prvih 11 Real ima 9 boljih igraca nego Bayern ;)Uz sve to imaju takvog individualca kao sto je Ronaldo koji moze potopiti svaku ekipu na Svijetu.
Ok ja nemam veze o Bayernu.Bayern cjepa i tako ce biti sa Realom.Mislim otvori oci covjece ovo je najjaci Real u posljednjih 30 godina zasigurno.Ekipa koja ima samo jednu manu a to je Barcelona.Dok se ne dokaze suprotno tako ce i biti.Ni jedna se ekipa nije naigrala sa Realom sem Barcelone u posljedje 2 godine.

Ok ja nemam veze o Bayernu.Bayern cjepa i tako ce biti sa Realom.Mislim otvori oci covjece ovo je najjaci Real u posljednjih 30 godina zasigurno.Ekipa koja ima samo jednu manu a to je Barcelona.Dok se ne dokaze suprotno tako ce i biti.Ni jedna se ekipa nije naigrala sa Realom sem Barcelone u posljedje 2 godine.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
						just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ne treba unaprijed otpisivati Marsej. Imaju oni solidnu ekipu. Za Bajern je od najvece vaznosti da R & R budu spremni raspolozeni. U tom slucaj Marsej ima male sanse, mada se i tada nesto pitaju.secer je napisao/la:druze, jaki su k´o crna zemlja. plus, imaju trenera koji vrijedi barem trecinu ekipe.
ako ce iko do u najmanji detalj izanalizirati bayern, onda je to murinjo.
kompletna ekipa od koje se i barca brani sa 10 igraca. poznato je da su murinjove ekipe najjace u drugoj godini nj. mandata, tako da cemo u eventualnom polufinalu gledati najjaci real svih vremena.
imamo sanse, bez daljnjeg, ali bi se moralo sve poklopiti da bi se dobila murinjova masinerija.
belaj na belaj je to sto ce se revans igrati na njihovom stadionu.
ps.
da sam mogao birati, uvijek bih izabrao prezasicenu barcelonu a klonio se gladnih madridjana.
Tesko da neko moze pobjediti Barsu u dvi utakmice. Oni ce odigrati bezvoljno protiv Osasune, ali sigurno nece protiv Milana ili Bajerna. Tada su maksimalno motivisani, a svi znamo kako prolaze protivnici kada su igraci Barse pored silnog znanja i maksimalno motivisani. Milan ima jako male sanse. Ja im ne bih dao vise od 5%. Isto bi bilo da igraju sa Bajernom. Oni se mozda mogu iznenaditi u jednoj utakmici, ali u dvi - jako, jako tesko.
Bajern moze igrati sa Realom. Nisu oni toliko jaki koliko je konkurencija slaba i isprepadana. Betis je odigro hrabro i bili su nadomak iznenadjenja. Vidjelo se da se protiv Reala itekako moze igrati. Sigurno da su veliki favoriti, ali daleko od toga da Bajern nema sanse. Da Bajern ima bolju odbranu rekao bih da su im sanse podjednake.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
						- FRANK RIBERY
 - Kontakt:

Generacija sa Ronaldom, CArlosom,Zidanom, Figom , RAulom je bolja, ali to je tvoje subjektivno misljenje.Idi baci drkicu na Real kad ti se toliko sviđa.Johny je napisao/la:Jos me covjek pokusava ubjediti da Bayern ima bolje igraceNe bih poredio pojedinacno ali kada se gleda u globalu od prvih 11 Real ima 9 boljih igraca nego Bayern ;)Uz sve to imaju takvog individualca kao sto je Ronaldo koji moze potopiti svaku ekipu na Svijetu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
						- 
				Bundesliga
 - Kontakt:

@ Johny 
Jasno je da ne znas mnogo o igri Bayerna i o istoj si mozda upucen samo u par utakmica koje su bile na Tv-u prilikom prikazivanja LIge Prvaka. A ukazao sam ti vec na tvoje greske, gdje govoris da je Bayern tip kluba koji igra slicno kao Real.M sto je daleko od istine , Bayern i Real gaje dva potpuno drukcija stila igre. Govorim ti za kontrast u postovima jer na temi Lige Prvaka pises kako bi Real cak vrlo lako mogao ispasti , a ovdje pises da je jedina Bayernova nada ta igra po krilima, te da bi vrlo lako mogao dozivjeti katastrofu.Tacno je da je Real favorit, niko ne bjezi od toga medjutim favoriti uvijek ne pobjedjuju.Tacno je i da individualno ima bolja imena, medjutim nema bolju timsku igru, neko je vec na ovo ukazivao. Real.M ima individualce,ali kada dodju na ekipu koja ima sistem po kome djeluje i igra , imamo primjer Barcelone , gdje ti igraci rijetko kada dolaze do izrazaja, ne racunajuci ovu zadnju utakmicu u kojoj je Real objektivno bio dosta bolji, ali i red je da bude bolji nakon niza poraza koje je pretrpio u posljednjih par godina.
Kao sto Ribery kaze Robben i Ribery ne mogu doci do prevelikog izrazaja ukoliko tu nema Schweinsteigera, sto smo imali prilike uvidjeti prilikom njegovog odsustva uzrokovanog nizom povreda. Takodje Gomez kojeg mnogi osporavaju ,te trose rijeci kako je on limitiran bla bla.Covjek daje golove redovno i sigurno moze da nasteti Realu. Takodjer tu je i Thomas Muller , koji ukoliko se vrati u formu a na pravom je putu je jedan odlican igrac, koji zna da podvali tu loptu kroz sredinu i cak da postigne veoma bitan gol. A da ne spominjem Lahma od kojeg zavisi kako ce igrati ili Robben ili Ribery ovisno od njegove podrske u napadu , a u odbrani je takodjer veoma zapazen i pouzdan igrac,a usto i kapiten. Postoji tu jos niz igraca koji mogu doprinijeti Bayernovoj igri kao sto su Kroos,Gustavo etc.. Tako da Real je favorit ukoliko dodje do tog duela, medjutim ja sam ubijedjen u prolaz Bayerna.

Jasno je da ne znas mnogo o igri Bayerna i o istoj si mozda upucen samo u par utakmica koje su bile na Tv-u prilikom prikazivanja LIge Prvaka. A ukazao sam ti vec na tvoje greske, gdje govoris da je Bayern tip kluba koji igra slicno kao Real.M sto je daleko od istine , Bayern i Real gaje dva potpuno drukcija stila igre. Govorim ti za kontrast u postovima jer na temi Lige Prvaka pises kako bi Real cak vrlo lako mogao ispasti , a ovdje pises da je jedina Bayernova nada ta igra po krilima, te da bi vrlo lako mogao dozivjeti katastrofu.Tacno je da je Real favorit, niko ne bjezi od toga medjutim favoriti uvijek ne pobjedjuju.Tacno je i da individualno ima bolja imena, medjutim nema bolju timsku igru, neko je vec na ovo ukazivao. Real.M ima individualce,ali kada dodju na ekipu koja ima sistem po kome djeluje i igra , imamo primjer Barcelone , gdje ti igraci rijetko kada dolaze do izrazaja, ne racunajuci ovu zadnju utakmicu u kojoj je Real objektivno bio dosta bolji, ali i red je da bude bolji nakon niza poraza koje je pretrpio u posljednjih par godina.
Kao sto Ribery kaze Robben i Ribery ne mogu doci do prevelikog izrazaja ukoliko tu nema Schweinsteigera, sto smo imali prilike uvidjeti prilikom njegovog odsustva uzrokovanog nizom povreda. Takodje Gomez kojeg mnogi osporavaju ,te trose rijeci kako je on limitiran bla bla.Covjek daje golove redovno i sigurno moze da nasteti Realu. Takodjer tu je i Thomas Muller , koji ukoliko se vrati u formu a na pravom je putu je jedan odlican igrac, koji zna da podvali tu loptu kroz sredinu i cak da postigne veoma bitan gol. A da ne spominjem Lahma od kojeg zavisi kako ce igrati ili Robben ili Ribery ovisno od njegove podrske u napadu , a u odbrani je takodjer veoma zapazen i pouzdan igrac,a usto i kapiten. Postoji tu jos niz igraca koji mogu doprinijeti Bayernovoj igri kao sto su Kroos,Gustavo etc.. Tako da Real je favorit ukoliko dodje do tog duela, medjutim ja sam ubijedjen u prolaz Bayerna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
						Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ova će diskusija pogušit sve moguće u narednih mjesec dana..... 

Da hoće ta utakmica više.... 

A ne znamo 100 % dal će i biti......
Sutra nas svakako očekuje teško gostovanje u Berlinu protiv Herthe i nadam se da ćemo protiv meni simpatične Herthe imati bar malo milosti, pa zato ne mora 7 komada biti...

A sad ozbiljno ne mislim da će biti lako jer Otto sprema poseban bunker, gledat će maksimalno prilaze golu da nam zatvori.....
Međutim s dobrim kretanjem, lepršavaom igrom kao u protekle 2 utakmice , trebali bi do pobjede..

A ne znamo 100 % dal će i biti......
Sutra nas svakako očekuje teško gostovanje u Berlinu protiv Herthe i nadam se da ćemo protiv meni simpatične Herthe imati bar malo milosti, pa zato ne mora 7 komada biti...
A sad ozbiljno ne mislim da će biti lako jer Otto sprema poseban bunker, gledat će maksimalno prilaze golu da nam zatvori.....
Međutim s dobrim kretanjem, lepršavaom igrom kao u protekle 2 utakmice , trebali bi do pobjede..
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- JetSet_Hantraga
 - Kontakt:

Marcelo bolji od Lahma?Johny je napisao/la:Ne bih poredio pojedinacno ali kada se gleda u globalu od prvih 11 Real ima 9 boljih igraca nego Bayern
Xabi/Khedira bolji od Schweinija?
Di Maria bolji od Riberyja?
Higuain/Benzema bolji od Gomeza? Samo reci po kojoj osnovi, da znam.
Na ovim pozicjama su otprilike jednaki:
Khedira - Gustavo
Iker - Neuer
Muller/Kroos u zavisnosti od forme = Kaka/Ozil. Po trenutnoj formi, Ozil lje bolji od Bayernovog dvojca.
Ramos, Pepe, Carvalio,Ronaldo su bolji od igraca Bayerna koji igraju na istim pozicijama. A naravno, svi smo svjesni da kada Robbena krene, Ronaldo nema nikakvu prednost u odnosu na njega.
Zakljucak: Real je favorit, ali blagi. Odlucit ce trenutak inspiracije pojedinaca.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
						- FRANK RIBERY
 - Kontakt:

Zadnja dva dana u medijima su se pojavile spekulacije da Bayern nikad nije odustao od Dzeke, a i nova dva imena se spominju:Hernanes iz Lacija i Debuchy iz Lillea.Debuchy je manje vise očekivan zbog oscilacija u igri Rafinhe, ali Hernanes mi se ne uklapa u BAyernovu formaciju.Gdje bi igrao i da li bi uopste igrao?

Prva tri igraca Bajerna jesu bolji od svojih kolega koji igraju slicne pozicije u Realu.JetSet_Hantraga je napisao/la:Marcelo bolji od Lahma?Johny je napisao/la:Ne bih poredio pojedinacno ali kada se gleda u globalu od prvih 11 Real ima 9 boljih igraca nego Bayern![]()
Xabi/Khedira bolji od Schweinija?![]()
Di Maria bolji od Riberyja?![]()
Higuain/Benzema bolji od Gomeza? Samo reci po kojoj osnovi, da znam.![]()
Na ovim pozicjama su otprilike jednaki:
Khedira - Gustavo
Iker - Neuer
Muller/Kroos u zavisnosti od forme = Kaka/Ozil. Po trenutnoj formi, Ozil lje bolji od Bayernovog dvojca.
Ramos, Pepe, Carvalio,Ronaldo su bolji od igraca Bayerna koji igraju na istim pozicijama. A naravno, svi smo svjesni da kada Robbena krene, Ronaldo nema nikakvu prednost u odnosu na njega.
Zakljucak: Real je favorit, ali blagi. Odlucit ce trenutak inspiracije pojedinaca.
Tesko je porediti Benzemu/Higuaina sa Gomezom. Potpuno razliciti igraci. Meni su bolji Benzema/Higuain, al' prihvatam da neko misli drugacije. Stvar ukusa.
Kedira je bolji od Gustava. Gustavo se po meni nije pokazao dobro od kada je stigao u Minhem.
Kako mogu Kasiljas i Nojer biti jednaki
Kaka i Ozil su u svakom slucaju bolji igraci od Bajinog dvojca. Kros se u Bajernu za sada lose pokazao.
Za trecu skupinu se slazem.
Real ima boljeg trenera, bolju igru, bolju formu i bolji mentalitet.
Sve u svemu, 80% - 20% u korist Reala. Dakle, Bajern ima cetri puta vece sanse da prodje u finale nego li Milan
Al' Marsej ne treba otpisati.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
@valencia
mozes napisati da imaju bolje igrace, trenera, stadion , grad , bolji vodovod i kanalizaciju , bolju upravu , bolje sve ali mentalitet je stvarno neukusno protiv njemackih klubova
iako smatram da je Real ako dodjemo do SF-a

mozes napisati da imaju bolje igrace, trenera, stadion , grad , bolji vodovod i kanalizaciju , bolju upravu , bolje sve ali mentalitet je stvarno neukusno protiv njemackih klubova
Thomas Müller - Fußballgott
Real je uvijek imao 'pozitivnu aroganciju' i izrazen osjecaj velicine. Najtrofejniji klub u Evropi, kraljevski klub, san svakog igraca... Sve to utice na kolektivnu svijet i mentalitet. Kad se tako osjecas igras znatno opustenije i sa vise samopouzdanja. Nemam sumnju da ce igracima Bajerna jace zalupati srce neposredno prije prvog sudijskog zvizduka. Taj osjecaj inferiornosti te u startu stavlja u neravnopravnu poziciju, mada u fudbalu jedna sitnica moze utakmicu okrenuti u suprotnom smijeru.don_burza je napisao/la:@valencia
Ne kazem da su se igraci Bajerna ukenjali, ali sigurno da imaju makar malo veci respekt i dozu straha nego li Real.
Isto tako, ne moze Salke nikad imati bolji mentalitet od MU, Dortmund od Juventusa itd...
Reprezentacija je nesto drugo. Real Madrid ima potpuno drugaciji mentalitet nego reprezentacija Spanije. Spanija moze gaziti samo kada su tri puta jaci od protivnika
sve to stoji al omjer u zvanicnim utakmicama 7-1-0 u Minhenu i ukupan bolji omjer Bayerna u mecevima sa Realom daje maksimalan boost igracima Bayerna ako do ovog dvomeca dodje.Trenutno je Real kvalitetnija momcad od Bayerna(ko zna moda su bili i onda kad su fasovali 4 komada na Bernabeu ) al to nebi trebalo nista znaciti . Utakmice izmedlju Reala i Bayerna su krem evropskog fudbala. Tu nece odluciti ni forma ni kvalitet nego samo koncetraciaj u tim utakmicama. 
evo probacu bez googlanja da se sjetim 2000 godine kad je bilo u grupi 2-4 na Bernabeu za Bayern a 4-1 na olimpija stadionu u revansu da bi Real sa pobjedom od 2-0 i porazom od 2-1 izbacio bayern u polufinalu . To valjda dovoljno govori u ovom dvomecu

evo probacu bez googlanja da se sjetim 2000 godine kad je bilo u grupi 2-4 na Bernabeu za Bayern a 4-1 na olimpija stadionu u revansu da bi Real sa pobjedom od 2-0 i porazom od 2-1 izbacio bayern u polufinalu . To valjda dovoljno govori u ovom dvomecu
Ja ti mogu samo reći da poznavajući njemački mentalitet, kojeg sam uživo upoznao i na osnovu onoga što se danas isto može vidjet iz njemački medija, u Bayernu nema nikakvog straha, postoji poštovanje prema protivniku, ali tu nema ni trunčica straha. Jednostavno Nijemci su takvi, da oni skoro nikad straha nemaju od nikog i toliko se stvarima analitički i pedantno posvečuju da to ne može niko ni zamislit ko svojim očima nije vidio.Valencia je napisao/la: Ne kazem da su se igraci Bajerna ukenjali, ali sigurno da imaju makar malo veci respekt i dozu straha nego li Real.
Baš zbog mentaliteta je Bayern dobivao te brojne utakmice protiv Reala....
Upornost, disciplinu i organizovanost teško je bilo kome imati istu kao kod Nijemaca. Prema tome poštovanje da, ali strah ne...
Sad će se Bayern skoncentrisat na Marseille (naravno i na ligu i kup) a onda će se razmišljat tek o Realu.
Po meni je Real samo blagi favorit u ovom duelu.....
A ovo gore za poređenje Casillas-Neuer , prije koji dan je Schmeichel rekao da je Neuer najbolji golman prema tome.....A ja cijenim Casillasa i mislim da su na istom nivou....
A ako gledamo igru i formu samo kroz Ligu prvaka od prvog kola do ovih zadnjih utakmica, jel se može reći da je tu Real više prikazao????
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Effe nebih da se raspravljamo  al smatram da nije uredu porediti Ikera trenutno sa bilo kim 
Da nije njega real bi bio cetvrtiti ili u najboljem slucaju treci u Spaniji

- FRANK RIBERY
 - Kontakt:

Znamo svi da se drug VAlencia voli praviti pametan nekad i previše, ali njegov post nema veze sa objektivnošću.Jedan od najvećih golmana svijeta u zadnjih 20-30 godina , čovjek koji je veliki autoritet na polju procjene kvalitete golmana dao je svoj sud o trenutnom broju jedan:
Schmeichel: Neuer je najbolji na svijetu
Legendarni danski golman Peter Schmeichel smatra da je trenutno najbolji golman svijeta njemački reprezentativac Manuel Neuer.
"Neuer je fantastičan. Mislim da je prevazišao Ikera Casillasa, te da je trenutno svjetski broj jedan. Ima sjajne reflekse i vještine. Vidio sam mnogo situacija u kojim je tačno znao šta će napadač uraditi. On je trenutno broj jedan i uvjeren sam da će tako ostati još dugo godinea" rekao je Schmeichel.
Ovo nije došlo iz mojih usta ili iz usta nekog od Bavaraca već od velikog fudbalskog autoriteta osim ako drug Valenica nije umislio da je na ovom polju pametniji i od čovjeka koji je 20 godina proveo među stativama.

Schmeichel: Neuer je najbolji na svijetu
Legendarni danski golman Peter Schmeichel smatra da je trenutno najbolji golman svijeta njemački reprezentativac Manuel Neuer.
"Neuer je fantastičan. Mislim da je prevazišao Ikera Casillasa, te da je trenutno svjetski broj jedan. Ima sjajne reflekse i vještine. Vidio sam mnogo situacija u kojim je tačno znao šta će napadač uraditi. On je trenutno broj jedan i uvjeren sam da će tako ostati još dugo godinea" rekao je Schmeichel.
Ovo nije došlo iz mojih usta ili iz usta nekog od Bavaraca već od velikog fudbalskog autoriteta osim ako drug Valenica nije umislio da je na ovom polju pametniji i od čovjeka koji je 20 godina proveo među stativama.
Pa ja sam rekao da je dobar, ali treba znati šta je Neuer u Schalkeu branio, Manuel bi rado opet da se iskaže, ali šta će kad protivnici i ne upute puno udaraca prema našem goludon_burza je napisao/la:Effe nebih da se raspravljamo al smatram da nije uredu porediti Ikera trenutno sa bilo kim
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
De mi recite da sta vi mislite ?
bez nekog koga more bit puca neka ljubomora -.-
ja fakat ne znam ako je i to diskutabilno onda je i pitanje Jose-Jup vjerovatno otvoreno.

ja fakat ne znam ako je i to diskutabilno onda je i pitanje Jose-Jup vjerovatno otvoreno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jesam li ja večeras malo skrenuo i ne kontam dobro ili si ti ovo baš šifrirano napisao....Raul_64 je napisao/la:De mi recite da sta vi mislite ?
Možeš pojasnit ovo pa da kulturno , fino odgovorim, ak budem znao odgovor
Jer nazirem nešto šta si napisao al ne kontam baš najbolje???
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.