Može i tako, po slobodnom izboru
Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pobijedit ce onaj koji ispuni ove uvjete
Dobrom pripremom psihickom i fizickom.
Postavkom utakmice od stručnog štaba.
Motivacijom igrača da daju svoj maksimum.
Da svih 11 igrača odrade svoj zadatak i budu fokusirani svih 90 minuta.
Osigurana logistika i uslovi ekipi.
Velika i snažna podrska sa tribina.
Dobrom pripremom psihickom i fizickom.
Postavkom utakmice od stručnog štaba.
Motivacijom igrača da daju svoj maksimum.
Da svih 11 igrača odrade svoj zadatak i budu fokusirani svih 90 minuta.
Osigurana logistika i uslovi ekipi.
Velika i snažna podrska sa tribina.
Kako ce dati zuti Dujmovicu kad ga je tada vec imao. Da nije dao bi mu ga. Al tako se vama sudi 20 godinaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:26Pa svirao je prekršaj koji je i bio ( po meni žuti Dujmoviću ) , al crveni ko suza čist .Panta79rei je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:20Ma prije je bio prekršaj igrača zrinjskog. Povlačenje i saplitanje sa leđa. Ovo je sramota što je uopće provjeravao VAR. Ali to je zrinjski. Moraju suci pomoći.
audere est facere!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
E ovo samo u BiH postoji
Kakva pic.ketina od sudije
Kakva pic.ketina od sudije
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mislim da nije imao zutispursman je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:55Kako ce dati zuti Dujmovicu kad ga je tada vec imao. Da nije dao bi mu ga. Al tako se vama sudi 20 godinaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:26Pa svirao je prekršaj koji je i bio ( po meni žuti Dujmoviću ) , al crveni ko suza čist .Panta79rei je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:20Ma prije je bio prekršaj igrača zrinjskog. Povlačenje i saplitanje sa leđa. Ovo je sramota što je uopće provjeravao VAR. Ali to je zrinjski. Moraju suci pomoći.
Nego, ako je bio udarac nekakav, pa nakon toga svirao kontra faul. Kako ce se VAR ukljucit? Sudac je sviranjem prekinuo situaciju i kreće napad ŠB tj posjed. Zanimljivo. Kako prekrsaj jedne ekipe moze bit crveni za drugu?
Dobio zuti u 23 minuti, ovo bilo u 36 minutibrig je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:59Mislim da nije imao zutispursman je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:55Kako ce dati zuti Dujmovicu kad ga je tada vec imao. Da nije dao bi mu ga. Al tako se vama sudi 20 godinaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:26
Pa svirao je prekršaj koji je i bio ( po meni žuti Dujmoviću ) , al crveni ko suza čist .
Nego, ako je bio udarac nekakav, pa nakon toga svirao kontra faul. Kako ce se VAR ukljucit? Sudac je sviranjem prekinuo situaciju i kreće napad ŠB tj posjed. Zanimljivo. Kako prekrsaj jedne ekipe moze bit crveni za drugu?
audere est facere!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kako glupe faulove iz Širokog prave i bezveze kartone dobijaju
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nije bio crveni i bez tog faula. Bezveze se raspravljas. Neobjektivnost vlada svi na svoj mlin. Kakav crveni. Za sta ?brig je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:59Mislim da nije imao zutispursman je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:55Kako ce dati zuti Dujmovicu kad ga je tada vec imao. Da nije dao bi mu ga. Al tako se vama sudi 20 godinaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑01 nov 2025, 19:26
Pa svirao je prekršaj koji je i bio ( po meni žuti Dujmoviću ) , al crveni ko suza čist .
Bio je crveni za Zrinjski.
spursman je napisao/la: ↑01 nov 2025, 20:02Dobio zuti u 23 minuti, ovo bilo u 36 minuti
Nije on nego bek onaj
Memija na Posavcu?jurisicduska je napisao/la: ↑01 nov 2025, 20:02Nije bio crveni i bez tog faula. Bezveze se raspravljas. Neobjektivnost vlada svi na svoj mlin. Kakav crveni. Za sta ?
Bio je crveni za Zrinjski.
- muha milanez
- Kontakt:
E čuj, oni nekome skandiraju "cigani"

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Zoloski vrt stadion Pecara
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- tutankamon1905
- Kontakt:
brig nisi mi ovako zestok protiv Borca, sto li
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Fin raspored Široki ima naredna četri kola. Taman da Klafurića Borac povede iz Širokog
- Hrammm1921
- Kontakt:
Z
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 01 nov 2025, 21:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma isti k samo smo mi losi pa nas dobiju i bez sudac ugl. Dok je s vama obrnuto. Vi bolji a ne da se
U zadnjih 50.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Da, da... zaboravio sam istočnu Hercegovinu. I Partizan i Czv imaju više navijača od Zrinjskog i Širokog Brijega.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ni bolje ekipe ne mogu s njima sve znas, a ovo je ipak derbi jbgtutankamon1905 je napisao/la: ↑01 nov 2025, 20:14Isti tim igra i protiv Borca i protiv Zrinjskog. Samo sto se protiv jednih bacate na glavu, protiv drugih sta bude - bude